התפקדות חודש פברואר

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

SmallMoney

New member
אני

שם: שירן. גיל:21 כיתה: מזממממןןןןןןןןן סיימתי בצפר. מקום מגורים:קריות. דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'): מי שרוצה, במסר. הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר:אממ כלום. הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר:מלחמה. למה אני מחכה בחודש פברואר:חתונה של חברה טובה. שיר שעשה לי את החודש:וואו, הרבה. בעיקר i can't break it to my heart- Delta Goodrem מאכל החודש: שניצל. מסר לאומה:put your fist in the air raise your voice and declare singing WE DON'T CARE תמונה:

JuSt My LuCk

New member
אוי איזה חודש הולך להיות... ../images/Emo6.gif

שם: עדי
כיתה: י'א
מקום מגורים: כפר תבור =]
דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'): [email protected]
הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר: אממממ הסילבסטר ?
הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר: פגשתי הרבה אנשים שלא ממש רציתי לפגוש....ו"חברה" שניתקנו איתה קשר בגלל סיבה כלשהי מנסה לחזור להיות בקשר וזה לא ממש בא לי בטוב
למה אני מחכה בחודש פברואר: למפגש פורום
ל...... בגרות בתאטרוןןןןןןןןןןן!!!!
שיר שעשה לי את החודש: אממ........... DECODE ו- WALKING ON UNSHINE ו.... לא יודעת שירים שמחים
מאכל החודש: עוגה XD
מסר לאומה: שיהיה טוב =]
תמונה:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמתפקדת ../images/Emo3.gif

שם: יוב, יובצ' , יובקי , יוביי , איך שבראש שלככם =]
כיתה: ט'
מקום מגורים: מודיעין ..DDD:
דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'): [email protected] תוסיפפפו
הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר: 'יום אומנויות' היה כ"כ כיייףף :] סדנת סמים , שמשומה הייתה ממש כייפית ומצחיקה D: חלוקת תעודות !! , התעודה שלי הייתה דיי טובה , וגם פעם ראשונה שהתעודה שלי הייתה בלי נכשלים
הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר: שרבתי עם חברה שלי ,
למה אני מחכה בחודש פברואר: למפגש ? D: טיוול שלללח !! :) לעבור קבוצה בערבית
שיר שעשה לי את החודש: let it rock
מאכל החודש: קוסקוס של מאמי
מסר לאומה: תמשמשו ציצים של בנים ?
תמונה: אני לא מצליחה לשים תמונות
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הקונדום הזה משומה ממש ממש הצחיק אותי XD ורק עכשיו ראיתי את זה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאת נכנסת לאתר של מדגישומטיק,

יש שם תיבה כזאת כמו של הודעה שכותבים בה את הטקסט שאת רוצה שיהיה מודגש, או שאת מדביקה אותו לשם ואז למטה את יכולה גם להוסיף סימיילי שיהיה כל שורה בטקסט ולוחצת על 'הדגש'
ואז יוצא לך הטקסט שלך מודגש ועם סמיילי ואת פשוט מעתיקה אותו לתיבת ההודעה וזהו

michalie XD

New member
מתפקדת D:

פיייייייי שנים שלא הייתי פה ^^ שם:מיכל אבל תקראו לי מייקי D: גיל: 14 ו-10 חודשים כיתה: ט' מקום מגורים: יהוד דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'): מסן [email protected] אייסי- 252938963 הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר: יש לי דיסק של ני יו!!!!!!!! הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר: כל החודש כמעט היה לי קקי למה אני מחכה בחודש פברואר: אממממממ שיר שעשה לי את החודש: ne yo - mad מאכל החודש: צ'יפס מסר לאומה: אמממממ... תהיו מי שאתם אל תשתנו בשביל אף אחד ><" תמונה:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Bleed for Me

New member
המחשב מת!../images/Emo7.gif

אבל זה לא ימנע ממני להתפקד! שם:דניאל גיל:19 כיתה:צבאאא מקום מגורים:ר"ג דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'):כרגע רק במסרים הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר:שהוא נגמר! חחח סופסוף נכנסתי לשנה שאני משתחררת בה! יאייי הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר: שהמחשב שלי מתתת ועד שהוא יחזור מתיקון אני בהתנחלויות על של אחותי.. למה אני מחכה בחודש פברואר:חתונה של חברה.. שיר שעשה לי את החודש:גיווס יו הל - AAR מאכל החודש:לא יודעת..מזה השאלה הזאת?! חח מסר לאומה: תשמרו בבקשה על הסדר עד שמחשבי יחזור ואני אוכל לסדר פה
תמונה: אין..לא המחשב שלי..

Little Sapir

New member
אוקיי, גם אני פה

שם: ספיר. גיל: 18+ כיתה: סיימתי. מקום מגורים: מרכז. דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'): מסרים. הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר: הממ תנו לי לחשוב על זה, אולי שהיו לי הרבה ימי חופשה... הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר: השירות. למה אני מחכה בחודש פברואר: שיגיש אותי כבר לטסט. שיר שעשה לי את החודש: אין שיר ספציפי. מאכל החודש: כריך חלומי של ארומה. מסר לאומה: 'God help us' תמונה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ספיר! DD: למה לא רואים אותך פה

יותר? את יודעת שאת יכולה לקפוץ מדי לבדוק מה קורה ולהגיד שלום, נכון? חחח

Little Sapir

New member
אני פה די הרבה...

פשוט אין לי מה להגיב, הפורום השתנה, יותר מחצי מהאנשים פה אין לי מושג מי הם, מקפליי משעממים וכו'. אני אשתדל להראות יותר נוכחות

DoLi it is Me

New member
|../images/Emo222.gifאנוכי..

שם:דורית. גיל:15.5 כיתה:י'. מקום מגורים:מרכז. דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'):מסרים/מקושרים-דורית ש. הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר:היו הרה דברים.. הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר:מבחנים אין סופיים. למה אני מחכה בחודש פברואר:יום של הבחירות. שיר שעשה לי את החודש:ילוו של קולדפליי..והמונמון שירים של בלינק. מאכל החודש:קוקיז
. מסר לאומה:אל תאכלו הרבה...זה משמין :X. תמונה:

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifמתפקדת! ../images/Emo6.gif

שם:שיר ^^
כיתה:ט'
דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'): love_msn_s@hotmail shir zalmanovich
הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר:וואו. מלא.
הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר: נאדאה!!!
למה אני מחכה בחודש פברואר:
:לגיוס של אחותי...לסיום המבחנים ושליש ב'
שםשיר שעשה לי את החודש: : Let It Rock
מאכל החודש: :מק^^(דונלדס*
מסר לאומה:let it rock XD
תמונה: מעלה...

blackroses

New member
../images/Emo59.gifמתפקדת ../images/Emo6.gif.

שם:נועם.
כיתה:י'.
מקום מגורים: גב"ש
.
דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'): מסן- [email protected]
הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר: נמנמ.. הרבה ערבי סרטים
.
הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר: מבחנים
.
למה אני מחכה בחודש פברואר: ל-4 דיסקים שצריכים להביא לי מניו יורק.
שיר שעשה לי את החודש: יש הרבה, אין לי כוח לבחור אחד..
.
מאכל החודש: שוקולד@!$#@$%@#$%^%#$
.
מסר לאומה: יש אנשים שחיים רק כי זה לא חוקי להרוג אותם.
תמונה:
נו, בחייכן...

hadar369

New member
../images/Emo26.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

באיחור אבל עדיין!
שם : הדר
כיתה : י'
דרך ליצירת קשר : [email protected] ICQ-305070193 [אבל אני לא נכנסת כבר מלא זמן] מייספיס: www.myspace.com/hadar369 פייסבוק: hadar hevroni
הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר : אמ....שנסעתי לטל [אחותי] לחיפה ופגשתי את וואנסי!!!!
הדבר הכי גרוע שהיה בחודש ינואר : הרבה עזבו....תקופה לא קלה....המון מבחנים לחץ
למה אני מחכה בחודש פבואר : למפגש פורום!!! [אם יש]
שיר שעשה לי את החודש : down goes another one ו- she falls asleep
מאכל החודש : פיצה של חיפה אין לי מושג מאיפה אבל היא טעימה שחבל"ז!!!
מסר לאומה : נסו למצוא את הטוב שיש בכול דבר רע שקורה
תמונה : אני נמנעת לחלוטין

dougie10

New member
מתפקדת :)

אין לי זמן להתפקדות מלאה.....רק כדי שתדעו שאני פה! ושלא תשכחו אותי...חח....כי אני לא הגבתי בפורום מלאן של זמן.... XD ^^ אז: ליהי 14.5+ ט' חודש פגז שיהייה לכן!

LovE BuSTeD

New member
מתפקדת

שם:חיה גיל:21 מקום מגורים:טבריה הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר:עשיתי לייזר בעניים לשיפור הראייה הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר:שזה היה כואב ממווותתתתתת למה אני מחכה בחודש פברואר:אממ לשום דבר מיוחד שיר שעשה לי את החודש:where is my mind והיידה היידה מאכל החודש:שניצל תירס מסר לאומה:תחייכווווו!! תמונה:

Mcmichal

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo124.gifמתפקדדת../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

שם:מיכל
כיתה:ח'
מקום מגורים:נהריה
דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'):מסן[email protected]
הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר:אההה... הכול רגילל
הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר:איןן
למה אני מחכה בחודש פברואר:לשום דברר..
שיר שעשה לי את החודש:
מאכל החודש:שוקולדד
מסר לאומה:
תמונה:

באיחור (לא) אופנתי... ברינג איט אוןןןןן

שם: טל גיל: 19 וחצי. אפילו קצת יותר מזה. הממ.. אני צריכה לדאוג כי בקיץ אהיה בת עשרים? כיתה: LOL, שנה אחרונה באוניברסיטה?P: מקום מגורים: קו הרצליה-חיפה, כמובן דרך ליצירת קשר (מסן, פייסבוק וכו'): מסנג'ר. [email protected] - תגידו לי כשאתם מוסיפים. אם אתם מוסיפים.. הדבר הכי טוב שקרה בחודש ינואר: קיבלתי 91 בעבודה בש"צ. הדבר הכי גרוע שקרה בחודש ינואר: מבחן בפסיכו' חברתית. רק 84 :( למה אני מחכה בחודש פברואר: לנוח, ללכת לים (למרות שיש ירידה בטמפרטורות..) ולסיים עם הסמינריון בקרימינולוגיה (התנהגות מינית מסתכנת איז דה שיטO.0). שיר שעשה לי את החודש: הממ.. Lifehouse - First Time מאכל החודש: מרק ירקות
מסר לאומה: מתוך שיעור בנמ"א: עובדים הם כמו תפוז - צריכים לקחת אותם ולסחוט אותם עד הטיפה האחרונה, ואז לקחת את הקליפה ולעשות ממנה מרמלדה." (ש"צ המלך)

למעלה