שבת שלום!

דורית41

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo42.gifשבת שלום!

מזג האויר עדין לא החליט היום אם הוא שמש או גשם-יש לו פיצול אישיות, אבל בכל מקרה,יום נפלא וכיפי לכולם.

hela19

New member
שבת שלום../images/Emo187.gifמה שלומכן יפהפיות?

היי לכולן, מחבקת ודואגת לכן, כרגע אני עם כאבי גב, אל תשאלו.. נכנסתי לראות מה קורה אצלכן,שבת יפה אחרי הברקים והרעמים של הלילה.. אז ביי מתוקות.. ה י ל ה

kapit5

New member
../images/Emo24.gifהיי הילה

מקווה שתתגברי על הכאבים.מה שלומך,את חסרה לנו.

אסתילי

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולן../images/Emo142.gif

אתמול שקלתי ללכת להופעה של הראל סקעת ביגור. הצעתי לבן זוגי ללכת: "אולי נלך להופעה של הראל סקעת? שמעתי שההופעה מאוד מוצלחת" (ניסיתי לשכנע) אישי היקר הסתכל עלי, העווה את פניו ואמר. לזה לא, אבל אם את רוצה, להופעה של ג'קו אני מוכן לבוא איתך. בהתחשב בעובדה שהוא היה מראשוני המשמיצים והמקללים בעקבות אותה כתבה ידועה לשמצה, זו התקדמות מעוררת תקווה. אני מקווה שהוא מייצג הלך רוח בציבור שוחרי המוזיקה בארץ... אני בכל אופן יכולה להעיד עליו שהוא יודע לשרוק שריקות מחוררות אזניים כשהוא נדרש להן בהופעות עידוד, לכשנגיע להופעה של ג'קו, ובטח אתן תשמענה אותן, מן הסתם.
שיהיה שבת שלום וכייפית לכולם.

kapit5

New member
היי אסתילי-אני שמחה שבן זוגך שינה

את עמדתו לגבי ג'קו. אני בטוחה שיש לך חלק ניכבד בענין. אכן התקדמות מעוררת תקווה.

rifkin1

New member
את צוחקת???

עכשיו בדיוק ניסיתי לשכנע את ידיד שלי שגם נלך להופעה של הראל אבל הוא לא היה מוכן לשמוע...והוא דווקא אוהב את השירים של הראל אבל יש לו בעייה עם מלא ילדות שצורחות... דווקא ממש בא לי ללכת..

shongold

New member
יפה לך אסתלי יפה מאד

חושבת שבן זוגי לא התנגד ללכת להופעה של ג'קן אבל...מסודרת..לא במועדונים, אלא אם כן ניהיה ב'כסח'..וארצה לגרום לו ..לסבל..רב, ובעצם כאשר אני חושבת על כך אני לא יודעת למי העונש יהיה גדול יותר...?! חח. מה שכן אחרי ההופעה האחרונה והפסק זמן המאולץ גם לזה אסכין...לא לא למופע בפני נוער - רק זה לא!....ומה אני מקדימה המאוחר..כאשר נגיע לגשר נעבור אותו..בכל צורה שהיא..

אפרתי 29

New member
שבת שלום ובוקר טוב לכולם :) ../images/Emo42.gif

אבל יום נפלא?.. לי כבר לא יהיה, בהתחשב בעובדה שמחר יש לי מבחן במתמטיקה והיום אני צריכה לחרוש עד צאת נשמתי

Karina85

New member
שבת שלום דורית, הילה, כפיתוש,אסתילי

וכולן. הילה שתרגישי טוב... אסתילי תודה על העידוד חחח ועכשיו אני הולכת לטבוע בספרים. שבת שלום!

למעלה