היי חבר'ה,

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifהיי חבר'ה,

אני מפורום דיימונדז.. דודו מהפורום שלנו הכין רמיקס ל"הלילה יעבור". אתם מוזמנים לשמוע ולהביע את דעתכם עליו אצלנו או פה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1116&msgid=95389109 אגב,בהצלחה בפורום
יפתי מעולה!!!

HeNoOsH

New member
נצל"ש- עזרה- 3 יחידות במתמטיקה

יש לי מחר מבחן ואני תקועה עם תרגיל אחד בגידול ודעיכה...אם מישהו יכול איכשהו לכתוב פה את התשובה ולהסביר זה יעזור לי מאווווווווד!!!! הנה התרגיל הלא נחמדד [הוא אמור להיות קל אבל אני פשוט לא מצליחה וניסיתי כמה פעמים]- כמות חומר רדיואקטיבי קטנה בצורה מעריכית. מדען שקל את החומר הרדיואקטיבי שלוש פעמים באותו יום ואלה התוצאות שקיבל: בשעה 6:00 בבוקר היה משקל החומר 80 גרם. בשעה 9:00 בבוקר היה משקל החומר 60 גרם. בשקילה השלישית באותו יום היה משקל החומר 49.52 גרם. מצא באיזו שעה נערכה השקילה השלישית. בתשובות כתוב שהתשובה היא 11:00.

HeNoOsH

New member
וסליחה..אני יודעת שזה לא קשור בכלל

*לפורום אבל שאלתי כבר הרבה ואף אחד לא יודע או לא מצליח =\

amir haddad

New member
עדיין לא למדנו את זה כנראה

אנחנו באיזה נושא שנקרא משהו גידול ויש בו רק נוסחאות נושא קל כזה.... אנחנו מזה בפיגור במתמטיקה אוטוטו המיקוד ואת כל המקצועות סיימנו חוץ ממתמטיקה..

HeNoOsH

New member
תודה לכן :]

כתבתי ת'שאלה גם בפורום לימודים ושיעורי בית ובסוף מצאתי אתר עם פתרונות לשאלות מכל ספרי המתמטיקה וראיתי שהדרך והתשובה שלי הייתה נכונה אבל לא הבנתי איך זה קשור ל11 בבוקר .. אייי סיימתי עכשיו 2 נושאים ללמוד. נשאר הסתברות =[

../images/Emo214.gifהסתברות../images/Emo99.gif

אני כל כך זוכרת שפתרתי את התרגילים האלו בדקות אחדות
[כנראה שעכשיו אני לא אזכור כלום, אבל נו. הסתברות הייתה חוויה עבורי
]

amir haddad

New member
אוי די אל תזכירו את זה

חחחחחחח עכשיו עולה בי זיכרונות מהבגרות ממש יופי

למעלה