I Love Paige

New member
../images/Emo188.gif

בדרך לפה, כשכתבתי את הכתובת בשורה שם, למעלה, ייחסתי חשיבות כלשהו לזה שיצא לי בטעות "אשפוז". הרי תמיד ידעתי שזה שם. עכשיו אני מרגיש כאילו זה מה שאני צריך. מאז שהתחיל הקראש, אני כבר לא שמח ואופטימי. ואני כבר לא חושב שהחיים יפים. ו"אז אני לא כזה חתיך. ולא כזה רזה. נחיה". אני רוצה את הקראש. אני רוצה להפסיק להיות ילד קטן, ולהתבגר כאן. ואני שונא את העובדה שאני מכוער ושמן. ושונא את רגשי הנחיתות האלה. ואת זה שאני במרחק שבוע וארבעה ימים מהיומולדת, ואני לא צופה לקבל שום דבר. אפילו לא חיבוק. שזה מה שאני הכי רוצה עכשיו. חיבוק אמיתי. אני גם שונא את זה שיש לי כ"כ הרבה זמן, ואני יכול להיות תלמיד של ממוצע 100 בתעודה, בלי חנ"ג שיוריד לי, אבל אני מבזבז הכל על המחשב. ואני שונא את זה שאין לי סיכוי עם הקראש. ואני שונא לשנוא את עצמי. ואני שונא להיות בדיכאון. כבר כמה חודשים שלא הייתי מדוכא. הכל בגלל הקראש. וזה צריך להיגמר. ואני לא רוצה שזה ייגמר. אני רוצה שירצו אותי בחזרה.
למרות שכתבתי פוסט בבלוג שכולל פחות או יותר אותו דבר, אני בסה"כ רוצה לפרוק עצבים. לילה.

sh53

New member
../images/Emo91.gif

להצטרף לשומרי משקל (מקווה שלא יכעסו עליי פה, כי מצד אחד זו אכן פרסומת, אך מצד שני אני לא עובדת שם ואין לי טובות הנאה משם וזו רק המלצה של מישהי שהצטרפה לשומרי משקל ומרגישה עם זה נפלא). אני כבר חצי שנה שם (בערך, אל תתפוס אותי על המילה) והורדתי שם 7 ק"ג ואני לא יודעת אם הייתי מצליחה לעשות את זה לבד, הרי ניסיתי כל החיים דיאטות ושם אני מרגישה נפלא, מקבלת תמיכה והכי חשוב - מודעת למצב, אם עולה חצי ק"ג או ק"ג, מקבלת קצת נו נו נו על הראש וחוזרת למסלול הנכון. אם אתה מרגיש שזה מתאים לך - הצטרף לשומרי משקל. אם אתה מרגיש שאתה מצטרף לשם בגלל לחץ חברתי - חכה עם זה קצת, כי זה גם יוסיף לך להרגשת הבאסה שיש לך במילא. אתה צריך להגיע שם מתוך רצון ולא מתוך לחץ, שזה יבוא ממך, מתוך הבטן פנימה. אני חושבת שכל ההרגשה שתיארת יכולה להעלם כאשר תתחיל לרדת במשקל, אולי זה מה שאתה צריך, כאשר תראה שאתה מצליח ויכול, אז זה יעשה לך טוב על הלב, אתה תרגיש שאתה מציב לעצמך אתגרים ועומד בכך, שאתה כבר לא אותו אחד שכולם צוחקים עליו, אלא מישהו מצליחן (אני מסתכלת על אנשים שמורידים משקל כאנשים מצליחנים, כי זה בהחלט לא קל לשמור על משקל - אז קל וחומר להוריד משקל).

AndreaCorr ©

New member
היי, אתה ../images/Emo24.gif

מקווה שזה בסדר מצדך שאגיב. אהבה חד-צדדית היא דבר כואב ומאכזב. אבל להגיד שאין לך סיכוי? כאן קבורה הטעות. תמיד יש סיכוי. אני לא מכירה את המקרה לעומק לכן קצת קשה לייעץ אבל אתה יודע איפה למצוא אותי אם תרצה לדבר על זה. רז, בעניין המשקל שלך. אני מצטערת, אבל אם אתה באמת ובתמים מאמין שאתה שמן אז אתה לא צריך שומרי-משקל. אתה צריך לטפל בהפרעת אכילה/דימוי עצמי. וזה לא נאמר מתוך ניסיון לעודד. זה נאמר מתוך ניסיון לגרום לך להתעשת. אתה רזה, רזה מאוד אפילו. אם תרזה יותר מזה- זה כבר יהיה מסוכן. אני רצינית. בעניין המחשב אני מזדהה איתך. אבל הנה משהו שכן אפשרי, אפשרי מאוד לשנות אותו. קח את עצמך בידיים ותחליט שאתה משקיע יותר. מישהו חכם אמר לי לפני כמה ימים שכשאדם מתחייב, כלום לא יעמוד בדרכו. תתחייב לעצמך לשנות. אתה יכול. חיבוק אמיתי? חיבוק אמיתי דווקא יש לי הרגשה שתקבל בקרוב...
. שרון

אממ

קבל חוות דעת ממישהי שבמקרה הייתה במפמח, במקרה ראתה אותך, דיברה איתך כמה מילים, אבל לא מכירה אותך: שמן אתה לא. רזה אתה כן. הכל מתחיל בדימוי שאנחנו מטפחים לעצמנו כשאנחנו מסתכלים במראה, ואותו דימוי הוא גם זה שמוקרן החוצה. אם תחשוב שאתה מכוער, שמן, נטול צורה וכל שאר המחמאות [האמת? חסד הן לא עושות עמך, כי הן לא נכונות פשוט] זה גם מה שתשדר לאנשים. "אני ככה ואני ככה, וכל מה שאתם יכולים להסיק מכך, שאתם צריכים לרחם עלי". דוגמה מוקצנת, אני יודעת, והכוונה היא לא להעליב אותך, כי אני לא מכירה אותך. אל תשדר את זה לאנשים. תשדר את הדרך שאתה רוצה להצטייר בפני אנשים. אתה רוצה שהקראש ירצה אותך? תדבר איתו [עם הקראש, לא יודעת מהן העדפותיך המיניות
], תתקרב אליו, תגרום לו לרצות אותך ולחשוק בך כמו שאתה חושק בו. לא את החיצוניות שלך אתה צריך לשנות, אלא את הפנימיות שחושבת שיש בך משהו פסול [ואין, במידה והחפירה שלי לא הייתה מובנת
]

למעלה