איך היתים מרגישים?

../images/Emo189.gifאיך היתים מרגישים?

אם היו סמים סביב הראש רושית בית או רושית רכיבה עם מתג זה לא נעים בכלל והיו סמים לכם בקטפים סמיכה ואוכף היתם מרגישים עם זה נוח ????????
דיונים ואת כל השאר פה!!!!!!

ובקיצור הרעיון המרכזי הוא: לא נוח

לסוסים כל הציוד שאנחנו שמים עליהם. זה לפחות מה שאני מבינה ממה שכתבת. ~אגיב בהמשך~

נכון, כל זה לא היה נוח

ולא היה לי נעים כי מבנה הגוף שלי הוא לא כמו מבנה גוף של סוס. כל הציוד מותאם לסוס- הראשיית ביית והראשיית רכיבה, השמיכה, האוכף, ושאר הציוד- מותאים לבנה גוף של סוס. אם האוכף מתאים לסוס, ואם שמים את הראשיית רכיבה והראשיית ובית וכל שאר הציוד כמו שצריך- אז אין שום סיבה שזה יהיה לא נוח ולא נעים לסוס. אי אפשר להשוות בין הסוס לבנאדם בענייני ציוד, בגלל שמבנה הגוף הוא לא אותו מבנה גוף, וכוח הסחיבה הוא לא אותו כוח סחיבה. דורבנות ועזרים אחרים (כמו שוט)- זה תלוי ברוכב. אם הרוכב משתמש בעזרים כמו שצריך, שוב, אין שיבה שזה יפריע לסוס. ואם הוא לא יודע להשתמש בזה, אז זה יכאב לסוס. אם היו דוקרים אותי בדורבן, לא היה לי נעים. אבל אי אפשר להשוות. לפעמים כדי שהסוס יבין אותך, אתה צריך להשתמש בדורבן, ככה שגם אם זה לא כל כך נעים, כל עוד משתמשים בזה כמו שצריך אין שום סיבה שזה יפריע לסוס.

ToryMaster

New member
אין סיבה

לך נוח ונעים עם תרמיל? גם אם הוא אורטופדי ומותאם במיוחד?

כן אבל לא שלם.

אם הוא ארוך מידי או קצר מידי, אז בכלל לא נוח. אבל אם הוא מותאם ובאורך המתאים, אז זה מוריד רק ממש קצת מהנוחות. וזה לא כל כך מפריע. זה גם תלוי במשקל של התרמיל, לא רק באורך והתאמה. אם הוא כבד זה לא נעים, אבל אם הוא קל, או לא ממש כבד, אז זה לא עושה ממש לא נעים או לא נוח.

segev 007

New member
לדעתי....

אני באמת חושב שזה לא נוח לסוסים אבל מיצד שני אני חושב על וזה וכמו שאמרו פה באמת כול הציוד מותאם לסוסים הראשיות והאוכף לנו כמובן זה ממש ממש לא היה נוח גם לסוסו זה לא נוח אבל ניראה לי שזה זה פחות מאשר שזה היה לנו.....

עדימ

New member
אבא שלי בגודל סוס../images/Emo6.gif באמת אפשר

לשים עליו את הציוד ולשאול איך ירגיש חח ועכשיו ברצינות. כוחו הפיזי של סוס הוא לפחות יותר מכפול של בן אדם והמבנה שונה כך שזה די כלום בשבילו אוכף או ראשיה שמותאמים לו. מבחינת משקל וכו. מקסימום יכול להיות שהחגורה תחנוק בדיוק כמו שאנחנו נחגור חגורה וננסגור בהיקף קטן ולוחץ מידי. או כובע שלא מותאם-ראשיה.

../images/Emo178.gifאני

רוצה להגיד בדברי שגם אם הציוד היא מתאים לך את הית קצת מתעצבנת זה לא נוח שכול היום מושחים לך בפה צריך לסבול משקל

למעלה