דיבוב תמונות! D:
Y YuvalSP New member 12/8/08 #4 חחחח איזה תמונה חמודה ../images/Emo3.gif ../images/Emo203.gif האיש הירוק: מי אתה? האיש מג"ש (אין לי מושג מי זה.. ): אני? אני בכלל מסיפור אחר כמו בכבש השישה עשר עם האיש הכחול והאיש הירוק.... אז האיש מג"ש הוא האיש השחורD:
חחחח איזה תמונה חמודה ../images/Emo3.gif ../images/Emo203.gif האיש הירוק: מי אתה? האיש מג"ש (אין לי מושג מי זה.. ): אני? אני בכלל מסיפור אחר כמו בכבש השישה עשר עם האיש הכחול והאיש הירוק.... אז האיש מג"ש הוא האיש השחורD:
S stuck in this life1 New member 12/8/08 #5 ../images/Emo80.gifXDDDDDD האיש מג"שXD הכירי- בנג'י...יובל- בנג'י..בנג'י-יובלXD
Y YuvalSP New member 12/8/08 #6 דווקא הוא היחיד שזכרתי את השם שלו ../images/Emo2.gif ../images/Emo203.gif אבל מאיפה לי לדעת איך הוא נראה
דווקא הוא היחיד שזכרתי את השם שלו ../images/Emo2.gif ../images/Emo203.gif אבל מאיפה לי לדעת איך הוא נראה
S stuck in this life1 New member 12/8/08 #7 ../images/Emo80.gif../images/Emo12.gifאת צריכה לדעת! לא הפצצתי אותך עוד בתמונות שלהם?
Y YuvalSP New member 13/8/08 #8 לא ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo203.gif אני קיבלתי רק תמונה אחת, אישרתי אותה וזה לא קיבל אותה ><" אבל עכשיו אני יודעת.. חוץ מאיך הם נראים, שזה קצת פחות אני יודעת שיש בילי, אני יודעת איך הוא נראה. יש את פול, זה עם הל' שאני לא זוכרת את השם שלו, בילי ובנג'י D: ואני יודעת איך בנג'י והזה השני נראים ובנג'י קצת יותר גדול אם אני לא טועה, נכון?
לא ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo203.gif אני קיבלתי רק תמונה אחת, אישרתי אותה וזה לא קיבל אותה ><" אבל עכשיו אני יודעת.. חוץ מאיך הם נראים, שזה קצת פחות אני יודעת שיש בילי, אני יודעת איך הוא נראה. יש את פול, זה עם הל' שאני לא זוכרת את השם שלו, בילי ובנג'י D: ואני יודעת איך בנג'י והזה השני נראים ובנג'י קצת יותר גדול אם אני לא טועה, נכון?
E EleVaTioN New member 13/8/08 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif "WTF?!"
S stuck in this life1 New member 13/8/08 #14 ../images/Emo80.gif הגמד: סליחה אתה יודע איך הולכים מפה לכפר הירוק? בנג'י: הא.?!
א אאאנטון New member 16/8/08 #17 הו גו'אל כזה, בואו בואו אם ישכם אומץ בואו אני אזיין אתכם בואוווווווו :$
S stuck in this life1 New member 17/8/08 #20 ../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif ג'ואל לא ערס יו מזכיר לי מלפני כמה ימים ראיתי הופעה ביוטוב שהם שרו ויקטמס..ואז בהתחלה יש או או או..ואז זה נשמע כמו מגרש כדורגל בארץXD וכזה ג'ואל עשה תנועות של ערסים בידיים
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif ג'ואל לא ערס יו מזכיר לי מלפני כמה ימים ראיתי הופעה ביוטוב שהם שרו ויקטמס..ואז בהתחלה יש או או או..ואז זה נשמע כמו מגרש כדורגל בארץXD וכזה ג'ואל עשה תנועות של ערסים בידיים
S stuck in this life1 New member 13/8/08 #12 ../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif יו שכחתי לעלות את התמונה הזאת מקודםXDD
S stuck in this life1 New member 13/8/08 #13 ../images/Emo80.gif ג'ואל:בווווווווו!@$#%^ כל הקהל בורחXDDD