הדוגמניות

../images/Emo189.gifהדוגמניות../images/Emo189.gif

יש לי כמה דברים להגיד לכם..
אליסיה -ממש מכוערת!! אני מאוד מקווה שהיא לא תזכה היא ממש דומה לגבר מזה המצח הזה לעזאזל?!
נטלי- מעלפת!! זאת באמת יש לה יופי אלוף!!
קרסיטין- כוסית רצח ואז מה עם יש לה אף גם לוויקטוריה בעונה שעברה היה וזכתה!!
וניראל -מעלפת!!!אבל עם האופי שלה היא לא תגיע רחוק.. אבל היא באמת כוכבת ויפה ..למרות שהאיפור עושה אותה יותר ממה שהיא..
קרן- ממש מכוערת זה שיש לה ביטחון עצמי סואו???????.
מישל- לא יפה נקודה!! שתהיה סטראית אנגליה מה שבא לה היא לא יפה
שרון- מעלפתת דחוף לחזוררררר!!!
מימי- מעלפתת..אבל העדשות עושות אותה יותר וזה בדוק שיש לה למה חברה שלי הייתה איתה באילת ויש לה עדשות..!! זהו
נ.ב מקווה שכרטיסין נטלי שרון יהיה בגמר או ניראל

ברודי

New member
מה שאת אומרת בעצם..

זה לצפות בדוגמניות עם רופא צמוד כי אין סיכוי לא לחטוף זעזוע מוח קל אחרי כל ההתעלפויות האלה על הריצפה.. צודקת?

בשילשיה יהיו..../images/Emo58.gif

לא רציתי לגלות אבל..... כרטיסין,אליסיה (המכוערת) , מימי,שרון תחזור אך תודח שוב ומי שתזכההההההה לא יודעים עדיין חחח ממקור מאוד בטוח..אבא שלי עובד בהפקה

YARDENIS11

New member
אגב..

בפורום בוואלה (זה מהאתר הרשמי של הדוגמניות) , אמרו שדיברו עם קריסטין והיא אורמת שהיא מקום 4 .. ואליסיה לא עולה לגמר (מישהי אמרה שהייתה באילת ופגשה אותה במגה ספורט ששמה היא עובדת) תאמינו או לא חח

לא נכון, סבא שלי עובד שם בתור

המעמד לפן של מיקי בוגנים, והוא סיפר שלא ניתן לדעת מי יוחזר לפני שכל הצופים יודעים בכלל מי יודח. למה להמציא דברים, למה??

doron7m

New member
כנסו כולם רגע..חחח

מותק אם יש כל כך הרבה מעלפות אז תתעלפי! בואי אני יגיד לך מה אני חושב: אליסיה-יופי עולמי לדגמן איפור... נטלי-יופי ישראלי פשוט מהממת... קריסטין-כוסית רצח באמת היא כזאת טיפשונת חמודונת...חח ניראל-יפה רק עם איפור...בלי איפור יש לה פרצוץ פיצה מלא פצעים! קרן-יפה אבל עם אגו מנופח מדי... מישל-יפה מהממת מושלמת ותפסיקי לקנא... שרון-ממש לא לחזור היא לא מתאימה להיות דוגמנית... מימי-יפה... ובואנה עד מישל יא מפגרת!!!

האמת כואבת תתמודדי איתה,

חחח תאהבי תאופי שלה מה שבא לך אבל היא בכלל לא יפה, מה יפה בא? חסרת טעם
אפשר לחשוב שהיא אחותך או משהו חח.. בי

למעלה