הודעת התנצלות כפולה...

mor000

New member
../images/Emo189.gifהודעת התנצלות כפולה...

אוקי הפורום קצת שומם ושרשורים חדשים קצת מתעכבים ואפילו הסקרים והאלבום עוד לא עודכנו ולכם מגיעה התנצלות... אז אני מתנצלת שהפורום אכזב אתכם בשבועיים האחרונים, הסיבה העיקרית היא ששבועיים שכבתי במיטה עם כאבי ראש מטורפים, הסתובבתי בין בדיקות לבדיקות עד שהגעתי לאשפוז יומי עם מלא דקירות בידיים ועכשיו עם הרבה כחולים כואבים כאלה... והתנצלות נוספת על השבוע וחצי הקרובים, מחר מגיעים לארץ המשלחת הגרמנית שאצלה התארחתי בסוכות, יש לנו לוח זמנים צפוץ מאד ואני בספק אם אוכל לפקח ולעורר את הפורום... בכל מקרה יש לכם פה את סער המנהל החמדמד, עמית המשתמשת הכי פעילה בפורום ואת פלורה העניינית... שיהיה לכם שבת שלום ושבוע מעולה [=

hili האחת

New member
../images/Emo207.gif בצער רב וביגון קודר...

ביטלתי את המנוי למעריב לנוער... אני עדיין מאוד אוהבת את העיתון, אבל אני עוברת לראש1, כי אני מעדיפה לקבל עיתון מעפן יותר פעם בשבוע מלא לקבל בכלל^^ בהצלחה בהמשך לכל הכתבים, תמשיכו בעבודה הטובה! וענייני מעט יותר- לא נורא, העיקר שתהני. ותרגישי טוב^-^

mor000

New member
כנראה יש בעיה באזור שלה

והיא לא מקבלת עיתונים... למרות שהיא מנויה

באמת חבל../images/Emo29.gif כי ראש1 זה באמת עיתון מעפן, אבל אנחנו באמת לא האנשים שאת צריכה לעורר בהם ייסורי מצפון, אין לנו קשר לחלוקה ולמנויים.

"אני מעדיפה לקבל עיתון מעפן יותר..."../images/Emo29.gif "...פעם בשבוע מלא לקבל בכלל^^" אבא שלי אומר כאלה דברים לנציגי השירות שהוא רוצה הנחה במנוי של העיתון.

למעלה