הסצנות הקרובות ליום שלישי

liaush

New member
../images/Emo189.gifהסצנות הקרובות ליום שלישי../images/Emo190.gif

הסצנות מתוך הפרק ה1 בלבד!
החל משעה 14:30 סצנה מס' 1 |הגדש|
מגלשים את קוקי
לימור מגיעה לבית הכנסת. ענבל רואה אותה ואבי נאלץ ל"סלק" אותה לעינייה של ענבל. משתתפי הסצנה: אבי- כוסית עם סטייל לימור גולדמן: linooy ענבל אסולין - דרושה!
החל משעה 16:00 סצנה מס' 2
עידן משתין על ספות
אב (הלל) ובנו (עידן) באים לטיפול אצל נדב. הסודות מתגלים הכעסים מתגברים ומתפרצים ונדב יוצא מרוצה. משתתפי הסצנה: נדב-mai angel המקורית עידן-liaush הלל (האב)- כוסית עם סטייל החל משעה 17:00 סצנה 3.
הבוררות של ברוך
הברוררות של ברוך בנושא הסכסוך בין שימי אנג'ל לאחים קובלובה. משתתפי הסצנה: ברוך אסולין (הבורר)- liaush ניקולה קובלובה- lol280791 שימי אנג'ל- Nילקי פבל קובלובה- דרוש!
עמרם בולדור- דרוש!
בשעות הערב: החל 18:00 סצנה 4.
נדב ואורנה שולפים ציפורניים
אורנה כועסת על נדב על מה שמעולל לאביו ועל כך שהוא לא סיפר לה ונדב מגיב בהתאם. משתתפי הסצנה: אורנה: Nילקי נדב פלדמן: mai angel המקורית החל משעה 19:00 סצנה 5
הקבורה הצ'יצ'נית
הסצנה שבה אבי אסולין והאחים קובלובה קוברים את משה ג'יפה כאשר הוא בחיים משתתפי הסצנה: אבי אסולין- כוסית בסטייל. ניקולה קובלובה: lol280791 פבל קובלובה: דרוש!
החל משעה 21:00 סצנה 6 ואחרונה.
שורפים את בית קובלובה
עמרם בולדור מגיע לביתם של משפחת קובלובה ע"פ הפקודה של ברוך במטרה לשרוף את ביתם ומוצא שם את אירנה... משתתפים: אירנה קובלובה: liaush עמרם בולדור: דרוש!
דרושים 3 דמויות לסצנה הזו. 1. פבל קובלובה. 2. משה ג'יפה (דמות אורח לפרק 1). 3. עמרם בולדוג. לכל בעיה או בקשות יש לפנות אליי או אל Nילקי. והמשך יום נעים לכולם

N י ל ק י

New member
הקליפ החדש והמושקע

ביותר של משחק הבורר
איפה שלא כתוב שמות אני יוסיף אחרי שיתפסו אותם
איפה שכתוב דמות אורחות אני אשנה כל פעם זה עושה לי תקלות במחשב לכן אין ולא יהיה מוזיקה

N י ל ק י

New member
באמת מושקע ../images/Emo122.gif ../images/Emo6.gif

את הקודם עשיתי ברבע שעה את זה ב43 דקות XDXDXD

N י ל ק י

New member
שאלה אושרת,

זה בסדר ש2 הדמויות שלך מופיעות ביחד כי גם עשיתי להן קטע ביחד אבל ארוך, טוב?

N י ל ק י

New member
אה אמרת שזה בסדר

אז אני אשאיר את זה ככה כי זה גם סיבוכים לשנות ולהיכנס לעריכה

למעלה