התמודדות בבחירות

almana73

New member
../images/Emo189.gifהתמודדות בבחירות

שלום לכולכם יש לכם אפשרות להתמודד בבחירות לארגון אלמנות ויתומי צהל עד עכשין פנינה כהן לא נתנה לפי החוק אתם יכולים אז קדימה תיכנסו לפורום המאבק המאבק הזה הוא בעיקר למענכם

No name for now

New member
שאלות

1. האם יתום יכול להתמודד מטעם עצמו, או שצריך להקים רשימה/מפלגה? 2. האם יש מגבלת גיל ליתומי צה"ל שמעוניינים לבחור ולהיבחר? 3. האם יש רשימות שכבר מתמודדים בהן יתומים?

איך מגיעים לפורום המאבק?

האם יש קישור או אתר שאני יכול להיכנס אליו. תודה

almana73

New member
אני חושבת

בפורום המאבק ישנו צוות מוביל ועורך דין שעוזר להביאני מציעה שתיכנו לפורום המאבק ותשאלו את השאלות

No name for now

New member
מה קשור המאבק?

עזבי רגע את המאבק, העולם לא מתחלק לבעד פנינה כהן ונגד פנינה כהן כתבת פה משהו לגבי התקנון, אני רוצה לדעת מה התקנון אומר בדיוק. יש אתר באינטרנט שבו אני יכולה למצוא את התקנון?

almana73

New member
תפנה לנאווה שוהם

באתר המאבק אתה יכול לפנות אליה וכן אתה יכול להיבחר

שלא יעבדו עליכם !!!

דיסאינפורמציה זו כנראה באה מיחצניתה של כהןץץץץץץ (כך עושה נחש?) תקשבי לכספי התותח..... קדחת בצלחת אוכלים היתומים. כספי דבר עם אילן! מצטער על שאכזבתי אותך בעבר...אתה זוכר אותי? יואב, משיחות הלילה לפני 4 שנים?

הי יואב - איך אוכל לשכוח.....

מה שלומך ולאן נעלמת? כולי תקוה שהכל בסדר אצלך.לא אכזבת אותי כלל. תתקשר אלי בכל עת שתרצה. שבת שלום והעיקר - שמור על שלוה.

No name for now

New member
אני לא צריכה לפנות לאף אחד

תודה על ההצעה אבל אני חברת ועד נבחרת בארגון יתומי צה"ל (מסיימת שנה שנייה בועד) אני מעדיפה לפעול למען יתומי צה"ל תחת איצטלה של יתומי צה"ל כיוון שאני מבינה את המצוקות של חבריי והם מבינים את שלי, ולא להיות נציגת היתומים בארגון של אלמנות. אני מאחלת לכם המון הצלחה, יכול להיות שיש יתומים שיעדיפו לחבור אליכן.

התמודדות בבחירות? עדיין לא בארגון !

אלמנה יקרה - almana73 אנא, אל תטעי אותנו! בבטאון ארגון האלמנות התפרסם כי בכפוף להחלטת רשם העמותות ולאחר אישור שינוי תקנון ארגון האלמנות (ויתומי) צה''ל על ידי הרשם - יתומות ויתומים יוכלו לבחור ו/או להיבחר. אחדים מאיתנו קוראים בעיתון כי פלוני מוכר אוטו כמעט חדש....עם 500000קילומטר..ממש כמעט חדש... וסילחי לי על הציניות. לפי מיטב ידיעתי כרגע, ומעיון באתר מאבק האלמנות, לדאבוני הרב גם חברות ההנהלה לא יכולות לכנס ישיבה! עד שמשרד המשפטים לא מאשר את שינוי התקנון- וכולי תקווה שיקרה זה בזמן הקרוב אם לא נעשה עד עכשיו- יתומי צה''ל לא יכולים לבחור ולהבחר לארגון האלמנות (ויתומי) צה''ל. במידה ותהיה פניה אלינו אשמח לבדוק אצל הרשם. עדי 052-2515500

למעלה