ויכולו השמיים והארץ....

../images/Emo189.gif ויכולו השמיים והארץ....

בוקר טוב.....
מכירים את התחושה שמתעוררים בבוקר בבהלה מתוך שינה ומגלים שלא צריך לדפוק כרטיס ואפשר להמשיך לישון.....מנסים לחזור לפרק החלומות האחרון בו כיכבנו , אבל ראבק הלכה השינה הלך החלום ......
שנים של אחריות אישית , לקום כל בוקר לעמל יומנו מוטבעים בשעון הביולוגי שלנו , ויוצרים מצב של אי שקט גם בשבתות וחגים. אבל מצד שני אין כמו התחושה המתוקה של סוף שבוע נכון?....אני משתוקקת כבר ליום שלמחרת היציאה לגימלאות ( איזה משפט ...נשמע לי זקן טיכו) בו אוכל לקום מתי שיתחשק בלי תקתוקו של השעון , בלי הלחץ , אבל גם חוששת מהזמן שיתמוסס לי בין הידיים. כי הנה אתמול בערב גם שלמה ארצי שהוא בערך בגילי ,אישר את חששותי ואמר שכבר עשינו שני שליש במרוץ החיים , ואני עוד לא גמרתי למצות את השליש הראשון....
. היום שלמחרת גם מביא אותי להסתכל סביבי ולהחליט להפסיק להיות בורגנית , מה התועלת באסוף וקניית רכוש וחפצים , מי צריך כל כך הרבה....צריך להשקיע בחיים עצמם , בהנאות היום יום ובשמחות הקטנות , למלא את הזמן בתכנים ובפעילות כייפית עם אנשים שנעים להיות במחיצתם
. ולאחר פרק הפילוסופיה האישית שלי , הנה המלצה למקום קסום בשרון . בית הקפה "קמליה" במושב ניר יצחק ליד כפר סבא . תוכלו לקרוא ולהתרשם באתר המצורף . קחו אתכם אנשים אהובים ולכו להתפנן לבוקר שישי . הנאה מובטחת!
עוד בתכנון ליישום אותה תפיסת עולם, נסיעה עם הדור הצעיר לרגל י"ב שנים להווסדו , בבחינת זו ילדותי השלישית
בין ארכיטקטורה לקולטורה בארצות השוק האירופי המשותף, נחווה אי אלו פארקי שעשועים בסגנון איך להוציא את נשמתך מפחד על רכבות הרים ושאר מתקנים מזזעים , אולם מה לא נעשה למען תוכל היורשת להשוויץ ולנפנף בצ'ופר בפני חברותיה לכיתה
וכתיבה בעבודת שורשים בנוסח ....סבתי פרטה את קרן ההשתלמות למען אבלה ביורודיסני, אפטלינג ושות' .
אז תהיו טובים , ואל תרדמו בשמירה בימי חום אלו , להשתמע ובנתיים שבת שלום מבורכת וקרירה מקדישה לכם שיר מקסים שמתנגן אצלי בבוקר זה בבצוע מיוחד ובלתי רגיל

דרומי תודה על התקון ../images/Emo140.gif

בכל אשמה הלחות , אני במצב חצי נוזלי ....הכל יתכן ..... מקווה שלא שלחתי אנשים בימי החום הללו לנגב ...
ואיך אתה שורד שמה את ימי השרב הללו?

ה דרומי

New member
עדיף ומעדיף את החום על הלחות של המרכז../images/Emo9.gif

כאן יש גם לחות
אבל לא כמו שיש אצלכם במרכז
|טיפה| רק לידע כללי כאן עכשיו טפו טפו מלח מים שום בצל. שקט כבר הרבה זמן ככה שעם מחפשים רעש ולחות נוסעים למרכז

ה דרומי

New member
אני רק ../images/Emo207.gif שפירא מה עם איזה סיור ערב ביפו

תל אביב שוטרים
בעקבות גנבים? על חיי ה
מקוף האחרון משהו בשביל לרעננן את הקיץ והזכרון? נו?????????????

ה דרומי

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo161.gif../images/Emo24.gif

יאללה נו מינהלת כאן
נו אחלה סיורישן עם החמור
אופס המקוף האחרון.

למעלה