חוות דעתכם חשובה מאוד!

אדווש 22

New member
../images/Emo189.gifחוות דעתכם חשובה מאוד!

היי לכולם... אני כרגע כותבת ספר ורציתי לשמוע את דעתכם..... זה יעזור מאוד.... אני כותבת כרגע על בחורה ששמה שירן והיא מכירה בחור בשם יריב .. יריב מספר לה את סיפור חיו..... הוא מספר לה שהתאהב בבחורה מדהימה..... ושהם חברים כבר כמה שנים.... והם {יריב והחברה שלו] נוסעים לטיול והדרך חזרה לבית הם עוברים תאונה...... בקיצור אף אחד לא יודע מה קורה עם השני ...... ההורים של יריב מספרים לו שחברתו מתה עקב הפצעים מהתאונה .. הוא מסרב לשמוע....
וגם ההורים שלה מודעים לה שריב מת בסופו של דבר שניהם חיים ואף אחד לא יודע מה קרה בגורלם... שירן שומעת את הסיפור ומחליטה לעזור לו למצוא אותה..... היא מחפשת בכל מיני מקומות.... ולבסוף היא מוצאת אותה ומאחדת אותם יחד..... תודה לכל המגיבים!

tomi127

New member
דעתי הכנה בנושא

קודם כל נתחיל בזה שכסופרת צעירה או כסופרת בכלל עלייך לגבש היטב את רעיונותייך ולחפש את מליון ושתיים הסיבות שבגללן ירצו הקוראים לקרוא את ספרך ולהעביר את זמנם (הפנוי או בכלל) בקריאת ספרך. עלייך לכתוב את הספר בצורה שתגרה את הקורא, תגרום לסקרנות, תפזר רמזים אפים וסקרנות להמשיך. את כתבת בסך הכל שתיים וחצי פסקאות ולכן קשה לדעת בדיוק איך ייראה ספרך, אך אני יוצא מנקודת הנחה שמה שתיארת בקצרה זהו הנושא ובו יעסוק הספר. אני כקורא שמאוד חשובה לו העלילה, הסקרנות, וכל ההדגשים שצריכים לעורר את רצונו של הקורא שואל את עצמי "למה לקרוא משהו שמישהו אחר כתב" ואני בודק לעומק האם הספר שווה את הקריאה. לכתוב ספר זה לא עניין פשוט בכלל שעלול לגרור כשלים וחוסר עניין מצד הקוראים. לכן עלייך לגבש את העלילה ואינני יודע אם צריך להרחיב, או באיזה צורה את כותבת אותה, אך עלייך לקחת את כל המרכיבים ולחשוב לך האם את כקורא היית מתעניינת בספר שלך, ולצאת רגע מעצמך כסופרת, ולמרות שאת משוחדת היות ואת הסופרת- נסי לצאת מעצמך ולהסתכל על הספר כזר, או כמישהו שלא הכיר את הספר. זה דורש מאמץ והשקעה שיכולה להשתלם (ואמן ותניבי פירות) וזה יכול גם לא. בהצלחה!!

למעלה