חופש נעים

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifחופש נעים

חופש נעים אנשים איך היו התתעודות ומה היתה מסיבת הסיום שלכם? שלי היתה בסדר והמסיבת סיום בפארק המים

Lust chan

New member
שתי מסיבות סיום../images/Emo135.gif

אחת של הביתספר ואחת הכיתה אירגנה. מה שיפה זה שבית הספר שלי יודע לנצל יפה את השביתה- תעודות אין אבל מסיבות סיום יש (אין לי תלונות, כמובן! 3:) בכל מקרה, אין לנו תעודות וזה נחמד, אבל עבודת קיץ במתמטיקה יש >__>;; 40 תרגילים שאני הולכת לסיים על תחילת החופש. חופש נעים לכולם ואל תשכחו שחופש זה בעיקר כדי לישון!!

מית צאן

New member
חופש נעים^-^../images/Emo119.gif

מסיבת סיום?@.@ איפה?XD; אין תעודות ואין שיעורים לחופש^-^ אבל שנה הבאה מפצלים את הכיתות ויהיו רק 4 כיתות! מ5 כיתות עמוסות זה הולך להיות סיוט... מה אתם הולכים לעשות בחופש?O: אני להיות הרבה הרבה בחווה, הרבה הרבה בבריכה והרבה הרבה לטייל עם הכלבה השמנה שלי ששתינו נוריד קצת במשקל:) אה כן, וגם ישלי שתי טיסות להיות בהן%^*%^@$#%!#@% מגניב ליD:

מית צאן

New member
~~~../images/Emo119.gif

1. אוסטריה- משלחת של הטניס ל6 ימים 2. איטליה- עם המשפחה ל8 או 9 ימים, לאזוכרת@.@

גם שתי מסיבות סיום 3>

כיתה ובצפר~ חופשה נעימה לכולם@#%$&^%*)&(&*^%$@$ אוהבת אותכם אנשים 333333333333333>

NoAmItA ChAn

New member
לא תעודות ולא מסיבות ~-~

הכיתה שלנו סתם מטומטמת ~__~ מקווה שלכם היה יותר טוב D:

mikokikyo

New member
מה, כולם כבר סיימו? ם:

אני היחידה שהמסיבת סיום שלה ביום ראשון הקרוב? ם: ... כנראה שכן ^^;; אז כזה, חופש נעים וכיפי לכולם ^O^ אצטרף אליכם ביום ראשון, ואצטרף לגמרילגמרי ביום שלישי/חמישי (לאזוכרת ^^;;), כשאקבל תעודה ^O^ דאייסקי מינה סאן, וחופש מקסים לכולכם33333333333333333333333333333>!!111111

למעלה