חלוקה למשחק הפיות .היום נעלה

smady a

New member
../images/Emo189.gif חלוקה למשחק הפיות .היום נעלה

הודעה ונשלח לכל אחת מהמשתתפות כתובת ושם במסר של החצי השני שלה היא מכינה פייה ושולחת. אנחנו נקבע מועד שעד אז יהיה לשלוח בכדי שכולן תקבלנה פיות. ונודיע על שרשור מיוחד להעלאת הפיות יחד. מי שמתקשה או רוצה עזרה בהכנת פיה יש בטאגליינס קישור והסבר וירטואלי להכנת פיות שאור שלנו הכינה.. והשמיים הם הגבול כל אחת שתכין כראות עיניה.

e m u n a

New member
ועוד עזרה קטנה בבקשה

מישהי יכולה ללמד אותי (כאן או במסרים) איך מקטינים נפח תמונה? רציתי גם אני לשתף אתכן בעבודה שעשיתי בלבד, אבל התמונה שוקלת 2MB.

עם איזו תכנה את משתמשת?

עם ה-paint shop לדוגמה את צריכה לגשת לסרגל העליון וללחוץ על image ושם לבחור באופציה resize ולבחור במספר האחוזים שאת רוצה להקטין את התמונה. עם ה-paint הפשוט שמגיע עם כל windows את לוחצת על Image ובוחרת באופציה stretch/skew... בכל תכנה גרפית יש לך את האפשרות הזו, לרוב התפריט הראשי נקרא image ושם ניתן לעשות שינויים בתמונה כגון סיבוב שלה, הקטנה, הוספת שוליים, סיבוב ראי ועוד... אם את עדיין לא מסתדרת שלחי לי את התמונה למייל ואני אסדר לך אותה. רק צייני בשורת הנושא שאת מהפורום. קשת [email protected]

e m u n a

New member
תודה קשת,

מצאתי את התוכנה, הצלחתי להקטין את הגודל אבל לא הצלחתי להוריד את המשקל של התמונה
שלחתי לך מייל.

smady a

New member
בלי לחץץץץץץץץץץץ חחחחחח חמודות

עקב אילוצים ותערוכת החלונות נדחה זאת למחר. לבינתיים הכינו את הפייה הכי הכי היכ שלכם

smady a

New member
אריזה בטוחה לפייה= מכירות את מכסה

הכסף של תבניות חד פעמיות? לוקחים את המכסה המוכסף הזה מניחים את הפייה מכניסים לשקית יפה שקופה או נייר..... עוטפים בעדינות בפצפציםםםםםםםםם ו....... אפשרות שנייה להניח את הפיה בתוף קופסא נחמדה.

למעלה