יומולדת לאלין - השמחה לילדים

../images/Emo189.gifיומולדת לאלין - השמחה לילדים../images/Emo20.gif

שפע ברכות ליום הולדתךבאחת השנים המשמעותיות בחייך. מאחלת לך המון שמחה, אושר, פריחה והצלחה בחייך - בעיקר עם התוספת הקטנה שאמורה להגיע למשפחתך בקרוב

שביק

New member
לאלין היקרה והמקסימה. ../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif../images/Emo130.gif../images/Emo141.gif

המון ברכות חמות מכל הלב למזל טוב, לאושר רב, שמחה תמידית, שקט ושלווה בלב, המון אהבה, המון בריאות טובה וכל שתבקשי לו יהי!!! מאחלת אושר בחיק משפחתך המורחבת (בקרוב תוספת קטנה למשפחה). מכל לבי הגדול והרחב שביק

smailie

New member
../images/Emo49.gif לאלין!

שתמשיכי להתקדם ולדעת רק אושר, חיוכים והישגים. לידה קלה ורק טוב שיהיה לך גם ב-31 (ויותר) השנים הקרובות.

הלנה

New member
מזל טוב לאלין ../images/Emo24.gif

מקווה שאת מבלה היום. שיהיה לך יום הולדת שמח ושנה נהדרת. אוהבת, הלנה

../images/Emo51.gifלכולם עם המון אהבה ממני../images/Emo77.gif

תודה לכולם ושבת שלום אכן שנה שאני בוגרת יותר גדולה יותר ועם ציפיות אחרות לחיים . תודה על הכל תמיד אני חוזרת ואומרת שאתם זה המשפחה שלי. רק .. מתי אתם באים לבקר אותי בקרית מוצקין יקיריי?

tabali

New member
המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

../images/Emo49.gif לאלין היקרה../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח
עד מאה כ- 20 עם המון אהבה ובריאות בע"ה השנה את תהפכי לאמא - ואמא זו לא רק מילה אלא עם משמעות כבדה ביותר. כולי תקווה שתזכי ללידה מוצלחת והפיקי הנאה מכל הטוב שעוטף אותך. אוהבים המונים - השגנים

לאלין היקרה ../images/Emo49.gif

מזל טוב ליום הולדתך הרבה אושר ועושר שתהיה לך לידה קלה וחיים מלאי נחת. מאחלים משפחת מלמן

mickya

New member
מזל טוב לאלין המקסימה

מאחלים לך מכל הלב התגשמות כל משאלותיך, זוגיות טובה ואמהות עם הרבה נחת. בברכה מיקי ושאול

דהוז

New member
יום הולדת נהדר ומאושר ו../images/Emo213.gifהמון מזל טוב../images/Emo77.gif

למעלה