יקיריי רציתי לשתף אתכם

../images/Emo189.gif יקיריי רציתי לשתף אתכם

עובר עליי שבוע מתיש וקשה. עייפות, לאות ואפילו מחלה כלשהי (משישי אני צרודה ממש). פתאום שמתי לב שהרבה מטופלים וגם חברים מסביב מתלוננים על עייפות תהומית כעת. אז שאלתי את המלאכים היקרים. צרפתי לכם את התיקשור (המרתק בעייני) בעניין זה - כקובץ. מחכה שזה יתממש בכיליון עיניים! שולחת אהבה גדולה לכולכם.

Mandy18

New member
אני גם חולה....

גם עייפה, והכל כואב לי... והגרון צרוד... ניסיתי לקרוא את המאמר, אבל לא ממש הבנתי [אולי כי הראש שלי כואב] אז אקרא שוב בהזדמנות... אבל, כן, סתם רציתי להגיב שגם אני חולה...

../images/Emo12.gif מלח מים שום בצל... ../images/Emo57.gif

אתמול בבוקר - כמו משום מקום, התעוררתי דכאונית שאלוהים רק ישמור
הזוגי שלי מנסה בכל דרך שרק אפשר להוציא אותי משם, כי באמת... זה כל כך לא אני לא משנה מה נאמר או מה נעשה, הדמעות פשוט זלגו ממני בלי שליטה מאוחר יותר הבן שלי הגיע עם חברה טובה שלו, ובשניה שקלטתי את המצוקה שלה, שלי נעלמה כלא היתה... ביקשתי ממנה לבוא הבוקר לטיפול (ואני ממש לא נוהגת לבקש מאנשים שיגיעו לטיפולים) לפני כמה דקות היא מתקשרת אלי כולה שמחה וצחוק, מספרת לי בתודה איך נרדמה עם חיוך על השפתיים, ושהיא הולכת לאכול עם אמא שלה במסעדה... שמחה וטובת לב בירכתי אותה והודיתי לה על הטלפון המשמח... ועכשיו את עם התקשור הזה
נסתרות הן דרכי האל

../images/Emo51.gifכמה נכון לתקופה זו-שהיא מן הסתם../images/Emo99.gif

ימי בין המצרים, ועד תשעה באב האנרגיות לא מאוזנות. הילה, קחי דבש וחתכי עליו בצל- חכי כמה שעות עד שזה מוציא סירופ , זו תרופת סבתא בדוקה להקל על הגרון. בנוסף למיץ לימון טבעי. בריאות טובה, החלמה מהירה לכולם, באהבה
אריאלה

jofen

New member
גם לי היה משהו כזה ביום שישי

ביום שישי, גם חשתי קצת מצוקה, ותהיתי אם זה משהו גלובלי, כי אני לא מרגיש כאלה דברים בד"כ... ואז אמרתי בטח אני רגיש, ואמרתי אולי שזה בגלל שנה אחרי מלחמת לבנון.. אז אנשים שחזרו את זה בראש שלהם וזה השפיע... ביקשתי המון הדרכה באותו יום... אני גם חושב הרבה כאילו שצריך להגיע משהו ואני לא יודע מה הוא... סוג של התרגשות, וגם אי וודאות.

laleniya

New member
הילה|4U |../images/Emo51.gifעל השיתוף בתיקשור../images/Emo189.gif

הילה התיקשור מעניין מאד. אינני יודעת באיזה איזור בארץ את נמצאת, אך יכולה לספר כי באזור הנגב הצפוני, רבים מהאנשים שאני פוגשת טוענים כי אינם חשים בטוב. הגדרות של עייפות, לאות וסחרחורות . בריאות טובה לך - רצוי להעזר בתרופה כפי שאריאלה רשמה לך או בסוכריות אקליפטוס למציצה וגם קטורת או שמן אקליפטוס יתרמו לרגיעה ולהבראה. אישית, יש את תרופת הסבתא לצרידות 'גוגל מוגל' חלב מורתח ומומתק כשהוא חם בדבש. לשתות פושר בלגימות קטנות. איחולי החלמה מהירה ממני laleniya יהודית

maayankr

New member
שלום לכולם ולהילה..

אני מעיין חדשה פה.. הגעתי דרך הפורום ילדים רוחניים.. ואני שמחה שנפתח הפורום הזה.. אז קודם כל שיהיה המון בהצלחה :) לגביי כל המצב האנרגטי, זה ממש ככה- לא ייאמן בשבוע האחרון אני מרגישה עייפות בלתי נשלטת זה ממש פתר לי את הבעיה ברגע שקראתי את את התיקשור זה ממש עזר לי להבין את המצב שבו אני נמצאת אז תודה רבה.. :)

DTQ

New member
פעם ראשונה בפורום הזה...

באמת עייפה מאוד ועם כאבי ראש כבר כמה ימים... אין לי מילים להוסיף פרט לשאלה איך מתקשרים?...

יששכר4

New member
שלום הילה, בחודש אב יורדת אנרגיה

שלילית אל עולמנו והיא שגורמת לדכדוך ותחושות לא טובות. כך כתוב בספר "הזהר ". למדתי קבלה וביו אורגונומי ודרכם התחלתי לתקשר, מתוך השאלות הרבות ששאלתי למדתי הרבה על גלגולי נשמות. דרך המחשבה של האדם משפיע על מהלך חיו, הלך מחשבה שלילי ישפיע לרעה על מעשיו ודרכו של האדם בחיים, ואילו מחשבה חיובית תעזור לו להתגבר על קשיים ולהצליח באתגרים שהוא מציב לעצמו. לכן העצה הטובה ביותר שאפשר לתת לאדם במצוקה היא, לחשוב חיובי כל העת והדברים יסתדרו על הצד היותר טוב. בברכה יששכר.

למעלה