כל מיני קטנות

אחלה מיקומים דווקא :)

מסקרן איזו זמרת תזכה במצעדים הגדולים.. באמת אף אחת לא בלטה ממש.

נעהירחק

New member
../images/Emo61.gif מצעד נחמד מאד

את רוב השירים לא אהבתי. כל המזרחי - מלבד משה פרץ - לא מענינים אותי בכלל מ י ר י חדשות טובות-מיקום טוב אפילו גבוה יום ראשון אצלי לפחות הוא היה בחמישיה הראשונה ואני בהחלט חושבת שזמרת השנה מגיע למירי. נכון שלמרות שהיו הרבה זמרות השנה אף אחת לא ממש הרשימה. אברהם טל - אני לא כל כך מתחברת אליו, אבל מגיע לו להיות זמר השנה. גלעד שגב - מקום טוב. די מחבבת אותו ואהבתי גם את 'נועדנו' אביתר בנאי
. עלמה זהר-ממה ששמעתי עד עכשיו לא ממש אוהבת. יהודה פוליקר(אחד האהובים עלי מאז ומתמיד) לא הרשים אותי השנה באף שיר. חוה (זמרת ענקית) לא אהבתי שיר השנה - אחלה, שיר נהדר בהחלט גם שיר השנה שלי ולהקה הכי טובה השנה ובכלל בעשור האחרון. שיר הגרוע כמעט כל השנה האחרונה. בכל אופן תודה על המצעד

veredmp

New member
../images/Emo79.gif מירי היא בין האומנים שיופיעו לכבוד

יום ההולדת של שמעון פרס בקאמרי ב-16.8.2010 לא מצליחה להכנס לתוך הלינק עצמו, כנראה יש בעיה באתר שלהם.... היא תשיר את "היו לילות" http://www.cameri.co.il/index.php?page_id=

veredmp

New member
אלו כל הפרטים. זה ישודר בטלויזיה (גלגלו לסוף)

הקאמרי חוגג לנשיא יום הולדת 87 במופע מיוחד - ביום שני 16.8.10 בשעה 20:00 אגודת ידידי הקאמרי ותיאטרון הקאמרי של ת"א יעלו מופע אומנים מיוחד כמחווה לנשיא המדינה, שמעון פרס, לרגל יום הולדתו ה- 87. המופע יתבסס כולו על תחנות בחייו של הנשיא, שהן תחנות מרכזיות בחייה של מדינת ישראל מהקמת הכור, התעשייה האווירית, דרך מבצע אנטבה, עליית יהודי אתיופיה, כפר הנוער בן שמן ועוד... בין שלל האומנים שייקחו חלק במופע: אייל גולן, עמוס עוז, ריקי גל, מירי מסיקה, שירי מימון, ירדנה ארזי, ליא קניג, בועז מעודה, אבי טולדנו, כברה קסאי, מהרטה ברוך, מירה עווד, חדווה עמרני, תומר שרון, מיי פינגולד, אמיר דדון וצעירי הקאמרי. צעירי הקאמרי: טל בלנקשטיין, ניצן אשל, שמרית לוי ששון, אניטל אלבחר, אילנית גרשון, רוני שניידורף, אדיר מור, טל וייס, אמיר הלל, ערן חגי, עומר שיש, ניסו שלו. עורך ומפיק: אבי גז, כתיבה ותחקיר: בן בר שביט עיבודים וניהול מוסיקלי: אוהד בן אבי, נגנים: אלעד אדר, אוהד בן אבי, און בן אבי, בנצי גפני, יוני ליפשיץ, גליה חי. את המופע ינחה נתן דטנר. יצוין כי המופע ייפתח בשירו של אייל גולן "לנצח בניי", השחקנית ליה קניג תשיר לנשיא את שירו האהוב ביידיש מילדותו בעיירה וישניבה "אויפן פריפישוק" ושחקני המחזמר "כנר על הגג" ירקדו וישירו את "מסורת". את ימיו של הנשיא בקיבוץ אלומות תייצג מירי מסיקה בשיר "היו לילות" והשחקן תומר שרון ישיר את "תוצרת הארץ" בהתייחסו להקמת הכור והתעשייה הצבאית, כחול לבן. את חלומותיו של הנשיא ייצג בועז מעודה בשיר "חלומות" ואבי טולדנו ישיר שנסונים צרפתיים שייצגו את כריתת הברית המפורסמת בין ישראל - לצרפת. יצוין כי את עליית יהודי אתיופיה תייצג כברה קסאי בשיר "יש מקום" ומחרוזת שירי שלום תבוצע על ידי מירה עווד, חדווה עמרני וצעירי הקאמרי. באירוע ישולבו גם קטעי המחזה וסרטונים ייחודיים משנות החמישים ואת הנשיא צפוי להפתיע שי גרוס אשר היה בן שש כאשר נמנה על חטופי אנטבה. שי יעלה על בימת הקאמרי וישא נאום מרגש בפני הנשיא. • יצוין כי שר הביטחון והרמטכ"ל כבר אישרו את השתתפותם באירוע לצד 1000 מוזמנים הכוללים משפחות שכולות, חיילים קרביים, תושבי הנגב והגליל ומשפחתו הקרובה של הנשיא פרס. • תיאטרון הקאמרי שריין מספר מוגבל של מקומות לתקשורת ולצוותי הצילום בתאום ואישור מראש. האירוע יצולם וישודר בטלוויזיה החינוכית במסגרת רצועת השידור בערוץ 2, ביום שישי 20.8 בשעה 17:30 ישודר חלק א' וביום שבת 21.8.10 בשעה 11:00 בבוקר ישודר חלק ב'.

איזה יופי! תודה :) שימו לב..

להערה של המנחה נתן דטנר בסוף הביצוע (הוא קצת היה לא קשור אבל כוונה טובה).

veredmp

New member
אוי, זה בלתי נסבל....

אני אחכה לשידור בטלויזיה כדי להינות כמו שצריך. אבל תודה על הלינק

למעלה