לכולם כנסו זה דחוף וזה בקשר למקפליי^^

../images/Emo189.gifלכולם כנסו זה דחוף וזה בקשר למקפליי^^

אזז ככה... אבא של חברה של חברה שלי הוא סוכן.. ואם הרבה מעריצים של מקפליי יאספו כסף ביחד להופעה פה בישראל הם יגיעו... השאלה היא כמה כל אחד מוכן לתרום?! אני נגיד אמרתי שאין לי בעיה לתרום 300 ש"ח וגם שתי חברות שלי אמרו ככה מה אתכם?! הכל תלוי בכמה אתם אוהבים את מקפליי...

../images/Emo207.gif |בשוק| בחיים לא תאמינו מה קרה לי!!!!!

חבר טוב שלי [חברים טובים כבר 6 שנים] מתחתן ובחיים לא תנחשו בן כמה הוא יהיה כשהוא יתחתן.................... שבוע לפני יום הולדת 22 !!!!! אעאעאאאאאא!!! זה צעיר! OO

sweet shir

New member
צעיר חח אבל לא עד כדי כך שוק אם הוא מכיר אותה

6 שנים. ^^ שיהיה להם במזל טובD:

לא יא ליאה><

אני והוא חברים טובים 6 שנים. הוא חבר של הארוסה שלו רק שנתיים-שלוש OO!!!! אבל תודה על המזל טוב, אני עדיין בשוק. אני שמחה בשבילו והכל אבל.. וואו זה ממש צעיר!

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifשמעי משהו יותר שוקיסטי...

אני מכירה מישהי בי"ב שהתארסה עם מישהו בן 21 והם מכירים רק חודשיים! יש להם כבר תאריך לחתונה! אז אני חושבת שזה שהוא בן 22 והכיר אותה שנתיים זה דווקא בסדר... אולי זה נראה לך מוזר כי הוא ידיד שלך וזה... בכל אופן המון מזל-טוב!

היי תודה:)

שכנה שלי התחתנה בגיל 17
היא לא סיימה בגרויות.. וזה בגלל שפתאום היא חזרה בתשובה עם החבר שלה.. אז הם התחתנו ויש להם ילד ממש חמודדדד אבל... למה שלא תסיים בגרויות?

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifכן אה...

אם היא חזרה בתשובה בטח לא איכפת לה מהבגרויות.

sweet shir

New member
אהההה, אוקי. חחח שיהיה להם בהצלחה D:

~ואלוהים יודע שהם צריכים את זהXDDD אחוזי הגירושים בגיל הזה גבוהים ביותר טחחח~ עכשיו אני מבינה את השוק שלך חחחחח

lovemcfly2

New member
תגידי תודה

אצלנו להתחתן בגיל 22 זה כבר ממש מאוחר... (תמיד אומרים שבזמן הזה שלא התחתנו יכולנו לעשות לפחות חמישיה.. XD) אמנם המשפחה שלי לא נוהגת ככה אבל יש לי חברות שאם (חס וגראס) בגיל 18 הן לא יהיו נשואות יש סיכוי גדול שיעיפו אותן מהירושה... פסיכי לגמרי

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif חחח זה סבבה לגמרי חחח..

אצלנו בביצפר יש מלא בנמות שמתארסות בכיתות יא-יב' ><.

O0NoNi0O

New member
תלוי באיזה חברה את חיה

את דתיה אז לך זה נורמאלי אבל לנו זה מוזר לגמרי. אצלנו בגיל 22 עוד חוסכים כסף לטיול או עושים פסיכומטרי.

Charley XD

New member
ליאה ... XD סתם

וואו מזל טוב ! איזה מוזר ... מה הדבר הבא ? אחותי תתחתן ??!

sweet shir

New member
נראה לי רמאות. למה צריך לאסוף כסף בנוסף

לכרטיס של הופעה?
בולשיטטטט

dougie10

New member
אני מוכנה 500

אני מוכנה 500 שקלים ובנוסף 350 לכרטיס!

אוקי זו לא רמואות....אני מבטיחה^^

יכול להיות שיהיה איזה מפגש ליפני נתינת הכסף... זו לא ר-מ-א-ו-ת-! זה באמת...אני וחברה שלי צריכות עוד לדבר על הכול ליפני שאתם נותנים את הכסף...(אם תיתנו...) ו...זהו..^^ מקווה שאתם לא חושבים שזו עדיין רמאות כי זו לא...=]]]

../images/Emo194.gif../images/Emo127.gif|חאוקי זו לא רמואות....אני מבטיחה^^

יכול להיות שיהיה איזה מפגש ליפני נתינת הכסף... זו לא ר-מ-א-ו-ת-! זה באמת...אני וחברה שלי צריכות עוד לדבר על הכול ליפני שאתם נותנים את הכסף...(אם תיתנו...) ו...זהו..^^ מקווה שאתם לא חושבים שזו עדיין רמאות כי זו לא...=]]]

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאני לא הולכת לשלם גם שהיא יבואו לארץ וגם

על כרטיס. (
מחזקת את שיר )

למעלה