מה מוכרים פה בעצם?

../images/Emo189.gifמה מוכרים פה בעצם? ../images/Emo4.gif

האם מנסים למכור פה את הדיסק של הראל סקעת... או את קרן פלס???????? לא יודעת אבל איכשהו נראה לי שקרן מוזכרת פה קצת יותר מהראל... או מכל אחד אחר.. לא שיש לי בעיה עם זה.. סתם מוזר קצת... (נראה כמעט כאילו אני רשמתי את זה.חחח)

razpg

New member
חחח...

עוד לא ראיתי מבקר אחד שלא אוהב את קרן. כולם איך שהוא אוהבים אותה. אומנם ראיתי ביקורות שליליות על השירים שלה אבל גם הן בסופו של דבר אמרו שקרן היא יוצרת מדהימה. תגידו לי, יש יוצר או זמר בארץ שכל המבקרים אוהבים אותו??? נראה לי שקרן היא היחידה!

razpg

New member
חחח...

עוד לא ראיתי מבקר אחד שלא אוהב את קרן. כולם איך שהוא אוהבים אותה. אומנם ראיתי ביקורות שליליות על השירים שלה אבל גם הן בסופו של דבר אמרו שקרן היא יוצרת מדהימה. תגידו לי, יש יוצר או זמר בארץ שכל המבקרים אוהבים אותו??? נראה לי שקרן היא היחידה!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif|םרה|חחחחחחח../images/Emo15.gif

היא אשכרה מוזכרת יותר מכולם שלא לדבר על זה שהיא מוזכרת יותר מסקעת עצמו
חחחחח ולחשוב שהיא התחילה לבנות את שמה על גבי שמות אחרים (נו מירי עשתה לה אחלה יחצ"נות) ועכשיו מנסים למכור דיסק של מישו ע"י שימוש בשם שלה
איזה כוכבת

I מ י ר ב I

New member
אני הולכת לקנות את הדיסק!!!!

הראל הוא זמר מדהים לדעתי... ולא סתם קרן כתבה לו 2 שירים. 2 מוכשרים...

שגעוגי

New member
כי השם שלה די נחשק../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

כלומר...את האומן מעריכים לפי מי שכותב לו את השירים. ובנתיים, כל הסינגלים שקרן כתבה לאחרים הצליחו (ושלא נדבר על 'איתי' שהוא בכלל הצלחה היסטרית). השם שלה הוא סוג של כבוד, כל אחד רוצה שהיא תכתוב לו. (אפילו פעם נדמה לי ששמעתי את מאיה בוסקילה אומרת את זה, בערוץ 24):-*

Deanb

New member
אבל זה כבר מוזר שלרוב הזמרים

יש מישהו אחר שכותב את השירים שלהם... למשל בארה"ב זה פחות קורה וזמרות כמו נורה ג'ונס, קלי קלרקסון ושריל קרואו כותבות לעצמן שירים...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifומצד שני יש לנו../images/Emo15.gif

את בריטני ספירס (טוב היא פחות אקטואלית עכשיו) וג'סיקה סימפסון ועוד כאלה פשוט הזמרות שכותבות לעצמן יותר תופסות לך את האוזן וזה טבעי אני למשל מתחברת מאוד מאוד לקרן וגם למירי מסיקה..אבל פחות..כי כמה שהשיר יהיה "על מירי" (לשם לגמרי מדבר עליה) הוא עדיין לא משו שהיא הוציאה מתוכה לכן החיבור של קרן עם השירים הרבה יותר חלק..הרבה יותר אינטימי ויותר מורגש אם זמרת מתחילה לבכות בזמן שהיא שרה שיר שנורא קרוב אליה..זה עושה משו לשיר.. את מסתכלת על זה אחר כשאת יודעת שיש משו מאחורי זה ולא סתם מישו כתב למשל "ואת" לא מתה על השיר..רק בגלל סקעת (נו אני לא שונאת אותו..פשוט לא אוהבת את הביצוע) ובהופעה של קרן היא סיפרה את הסיפור שמאחורי השיר ואז שרה אותו וממש ממש התרגשתי פתאום הרגשתי את השיר..זה היה מדהים ואמיתי.. לכן הזמרות האלה יותר מתבלטות

hilali1

New member
../images/Emo220.gifועוד כתבה בעניין ../images/Emo26.gif

http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/442/461.html מה לעשות - קרן פלס היא כותבת בכירה. השם שלה יוסיף למכירות. זה גם בשבילה וגם בשבילו. אם הוא מצליח, והוא יצליח, גם היא תצליח.
בהצלחה לשניהם
אגב, יופי של תמונה של קרן יש שם

I מ י ר ב I

New member
גם השיר החדש של סקעת מצויין...

כתבה אותו סמדר שיר... מעניין איך השיר השני שקרן כתבה לו... שבוע הבא הפיתרונים... בהצלחה!!!

hilali1

New member
נכון הוא יותר טוב מהקודם ../images/Emo9.gif

מתי יוצא האלבום

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif|חכמה|../images/Emo22.gif../images/Emo15.gif

Deanb

New member
קדימה חבר'ה בואו נגרום למכירות

עצומות ומפתיעות לקרן! אם כולנו נתגייס בטוח היא תגיע לפלטינה לפחות

למעלה