סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo189.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo190.gif

צלם האופנה המצליח עמירם בן ישי יתארח מחר לאורך היום בפורום דוגמנות שרשרו לו כבר עכשיו את שאלותיכם בנושא צילום, דוגמנות ועולם הזוהר! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=78463396
גיא שילה קב"ן במיל' בחיל האוויר, יתארח מחר בשעה 21:00 בפורום צבא וגאווה נושא האירוח: תהליכי הפניה וקבלת הסיוע בנושאי בריאות הנפש במהלך השירות הצבאי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=46188

DesertRose7

New member
../images/Emo32.gif אקסמן 3 - חובה לראות../images/Emo70.gif

חזרתי עכשיו וזה הדבר הכי יפה שראיתי אי פעם
אני לא יכולה לחכות לוולברין

m i c k e y 15

New member
חחח באמת?? הרבה ביקורות קטלו

את הסרט..חחח אני חולה על אקס מן...אפילו יש לי ת'משחק פלייסטיישן של זה..זה יפה ברמותת

DesertRose7

New member
את לא מתבלבלת עם צופן דה וינצ'י?!

עליו שמעתי הרבה קטילות.. על אקס מן הרבה פחות אני מאוד נהנתי למרות שיש כמה שינויים שהייתי עושה אבל סך הכל היה מעולה

m i c k e y 15

New member
סבבה..תודה על ההמלצה! חחח ואנ

ואני גם רוצה ללכת לראות קוד דה וינצ'י..נשמע מעניין

DesertRose7

New member
הבנתי שאם קראת את הספר זה סתם יהרוס

ואני קראתי אותו.. וממש חבל לי - יש לי ציפיות גבוהות אם לא קראת תראי את הסרט ואת תרוצי לקרוא את הספר המדהים הזה

m i c k e y 15

New member
סבבה..אני לא ממש חובבת ספרים אבל

אני יהיה מסוגלת לקרוא את זה חח גם אמא שלי אמרה לי ''עזבי ת'סרט תקראי ת'ספר'' חחח

גמלי יש את המחשק!!!

אבל זה משחק רק של וולברין אז זה הכי שווה!!!!! לא ראיתי את אקס מן 1 ו-2 זה יפריע?

DesertRose7

New member
אם את מכירה את הסיפור בכלליות

אז לא ממש אבל מה זה לא לראות את שני סרטי אקסמן הראשונים ולקרוא לעצמך אחת שאוהבת אקסמן?! לכי ומיד
השני סרט מעוללללללללה. הראשון גם בסדר

m i c k e y 15

New member
מה רק של וולברין?? חח אז זה לא שווה

לי יש עם כולםם!! עם גמביט ועם טוד ועםקולסאוס ורוג ואייס מן! וזה פשוט מגניבבבבב יש להם את כל הכוחות ואני יכולה להעיף ולהזיז דברים בעזרת ג'ין וכאלה זה הכי סבבה! וכדי לך לראות את 2 הסרטים הראשונים!! במיוחד השניי! עם פיירווו
רק חבל שפיירו..אופס..חח אני לא אגלה חחח

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gifכזה חתיךך../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

כשלקחתי את הסרט בדי וי די..אני ואח שלי ראינו וכל הזמן העברתי לקטע שהוא עושה אש על השוטרים האלה בבית של המשפחה של בובי.. כי שמה הוא היה כזה שקסיייייי!!! עם האש! הוא היה כזה חם
(תרתי משמע)חחח

Bleed for Me

New member
כן גם אני!!!!!

סרט ענק!!!! בובי,פיירו,וולברין,סקוט
אהה.. 200 מיליון דולר הושקעו בסרט,במאי יהודי,וטרילוגיה מדהימה! חובה לראות!

DesertRose7

New member
עזבי את הבמאי..

למרות שהוא שיחק אותה כי הציפיות ממנו היו מאוד נמוכות אבל הוא הצליח לסיים את הטרילוגיה פשוט מדהים אני מאוד מתמצאת בכל עניין האקסמן הזה והיו כמה דברים שפשוט היו לא צפויים
ח"ח לו אבל... אבי ארד|סגידה| אקסמן, ספיידרמן, פנטסטיק 4, דה פאנישר, דה האלק, וגם איירון מן, ת'ור, מגנטו וקפטן אמריקה שעומדים לצאת
פשוט לסגוד

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif חבלז!

אני לא אעזוב את הבמאי (כדי שהסרטים שלי יהיו טובים צריך לגנוב מאחרים
) הוא בהחלט שיחק אותה.. ואני כל כך מחכה לכל הסרטים שהולכים לצאת! במיוחד לספיידרמן 3 ששמעתי (ממקור ראשון) שהוא פשוט ענק!! ובלי קשר לסרטים האלה אני גם מחכה לשודדי הקאריבים 2 (ו3),לסרט האנימציה מכונית וכמובן לJML..

DesertRose7

New member
אני מתה על כל הקומיקס הזה ../images/Emo99.gif

אני מאלה שבאמת גם רואים את המצויירים בערוץ 1 (אקסמן) או בטמן/סופרמן/ג'סטיס ליג/ספיידרמן בערוץ הילדים
למרות שבטח יצאו כמה כשאני אהיה בצבא ואני לא בטוחה שהמפקד/ת יבינו עד כמה אני צריכה לצאת להקרנת בכורה של הסרטים האלה

למעלה