סיכום שבועי

Green Day 1

New member
../images/Emo189.gifסיכום שבועי../images/Emo189.gif

Wake Up Forum
טוב, החלטתי לאמץ את זה גם לפורום הזה
.
מה שיר השבוע שלכם
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא...
סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :
ספר/עיתון/כתבה כלשהי :
מה קניתם השבוע
שבת שלום לכולם!, וסופ"ש נהדר!

הילה121121

New member
אני

שיר השבוע-רואים רחוק רואים שקוף תמונה-איין עשה לי את השבוע-הייתי בשבת בשבת אולפנא-שכל הבנות בשכווה בייחד ישנות באיזה אכסניה והיה ממממממממה זה כייף הרס את השבוע-לא משהוא מיוחד--אולי המורה שלי משהוא שאני מחכה שיקרה-שיגמר השבוע-שיגמרו המבחניםם סרט-נו ברור-מעורב ירושלמי ספר-מכתב בבקבוק-הספר הכי מדהים ביקום מה קניתי-קניתי בגד--

j e n n y lopez

New member
עמרם יאייייייר../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif

חחחחחח היהה באמת ממש כיףףףףף וחוץ מזה הילה איזה מורה הרסה לך
פרלינוטה
היא היתה ממש חמודה וממש מסכנה
גם אני ההיתי מסכנה במקומה
היא כבר התערבבה איתנו מרב שיעמום
מה שיר השבוע שלכם---רואים רחוק רואים שקוף תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם --- מממ אין ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע ----עמרם יאיררר עם שלםםםםםםם משהו שהרס לכם את השבוע--- איןןןןןןןן
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא...---יום חמישייייי
מעורב ירושלמיי
סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :---סרט בנות בסטייל
תוכנית מעורב ירושלמי
ספר/עיתון/כתבה כלשהי :--לא קראתי שומדבר מה קניתם השבוע---כלום

הילה121121

New member
לנטלי

לא אמרתי שהיא הרסה לי את השבת-----אמרתי שהיא הרסה לי בכללי את השבוע-זה הורס לי לראות אותה כל בוקר

j e n n y lopez

New member
בטח...../images/Emo115.gif

ראיתי בשיעור חינוך..דיברתם מלא
ואפילו שההיה שקט אז אמרת כזה תמשיכו לדבר כדי שלא ישמעו אותם מדברות...מוהאהאהאהאהאה

../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם-listen to your heart של רוקסט תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] תמונה שלי ושל חברה טובה כשהיינו קטנות
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר "שחר", אחלה ספר! משהו שהרס לכם את השבוע-המבחן בהבעה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא... -להפטר מהמבחן באנגלית
סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :מעורב ירושלמי? :] ספר/עיתון/כתבה כלשהי :"שחר" מה קניתם השבוע-ג'ינס וכמה חולצות

Tinkerblack

New member
קצת איחרתי את המועד

אבל בכל זאת גם אני יכולה? תודה פיפול! מה שיר השבוע שלכם? עוד חוזר הניגון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו: אמממ לנוח מכל העבודות והעבודה משהו שהרס לכם את השבוע : התרגיל המזורגג שאני אמורה לעשות בספורט! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא... : אמממ מה אני מחכה שיקרה למעשה השבוע, אמממ שאני אמצע את אהבת חיי? סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש : השבט? מעורב ירושלמי? בלוז לחופש הגדול? ספר/עיתון/כתבה כלשהי : הספר היחידי שאני רואה לאחרונה מו ל העיניים זה ספר לעבודה שלי במתמטיקה של 005 ו003 והספר על השואה בהיסטוריה מה קניתם השבוע : חולצה מה זה יפה לבנה כזאת טישרט שעליה יש תמונה של ויסקי ואישה מפתה וחצי עירומה חיח הפרובקטיביות שלי עולה שלב חיח

Tinkerblack

New member
חיח אהה אופס והתמונהנ...

התמנוה שמיועדת להיות מצויירת לי על קלסר מתמטיקה

j e n n y lopez

New member
ואי איזה גדולל../images/Emo115.gif

אם אני ההיתי תולה את זה על קלסר מתמטיקה המורה היתה עורפת את ראשי
חחח ועוד היום הכלבה הזאת כל היוםפ ירדה עלי והיא עוד צוחקת שהיא יורדת עלי גררררררררר אני שונאת אותהההההההה
אני שונאת את בתיההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זהו..הוצאתי את זה

למעלה