סקר חדש ותוצאות הסקר הישן!

TazMan

New member
../images/Emo32.gifרוצה לכתוב ל - ISF?

קוראים יקרים. במשך ארבע שנים צוות ISF הביאו לכם אלפי חדשות וכתבות בכל הקשור לתחום המדע הבדיוני והפנטזיה. צוות המתנדבים הזה עושה עבודה יוצאת מגדר הרגיל והפך למשפחה קטנה שנהנים משיתוף הפעולה וקידום התחום הקרוב לליבם. בימים אלו אנחנו ממשיכים לחפש מועמדים חדשים שיצטרפו למשפחה ויעזרו לנו לקדם ולשפר את האתר. בהזדמנות זו אנחנו רוצים לברך לקרבנו את ערן ארבל האחראי על מדורי העתידנות והמשחקים - שני מדורים חדשים שכבר עכשיו זוכים לאהדה רבה בקרב הקוראים ואנו שמחים על כך. בזמן הקצר שערן איתנו הוא הוכיח שאכן, כל מי שנכנס לISF נכנס למשפחה ועושה כל מה שהוא יכול כדי לגרום לכולנו להראות טוב. אם אתם מעוניינים לקחת יד בעזרה לאתר יש דברים רבים שתוכלו לעשות: אנחנו מחפשים כתבים בכל אחד מנושאים השונים שהאתר עוסק בהם. אלו יכולות להיות סקירות, ביקורות, מאמרים פילוסופיים, סדרות מאמרים, טורי דעה ועוד. אנחנו מחפשים עורכים בתחום הספרות ומשחקי התפקידים. אנשים אלו הם אנשים בעלי נכונות לקדם את המדור עליו הם אחראים, להוסיף לו חדשות וכתבות ולהיות בקשר מתמיד עם העורך הראשי. כמובן שהעבודה עצמה היא בהתנדבות, אבל אנשי ISF יוצאים נשכרים בדרכים אחרות - קידום שמכם האישי, הכרה של העולם המקצועי בכם, יציאות לסרטים בהקרנות מיוחדות לסרטים, קבל ספרים או פרקי סדרות חדשים ועוד -כל זאת בהתאם לעבודה המושקעת ולמשאבים שהמערכת מקבלת. כתבים חדשים וותיקים, נשמח לראות אתכם איתנו. כל חומר ניתן לשלוח אל [email protected]. המשך קריאה מהנה.

האבק

New member
../images/Emo189.gif סקר חדש ותוצאות הסקר הישן!

אוקי, אז כמנהגי אני מפרסם פה את תוצאות הסקר הישן ומסקנותיו, ומתחיל שרשור על הסקר החדש. הסקר הישן היה : "האם ויל וליירה שכבו?" אחת השאלות הקשות והלא פתורות ביותר בטרילוגיה. תוצאות הסקר הן:
במקום הראשון - יש לנו תיקו למען האמת. 35% אמרו שהם רק התנשקו, ו-35% אחוז אמרו שהם לא שכבו, אבל היה איזשהו אקט מיני.
במקום השני - הם שכבו!!
עם 20%
ובמקום השלישי - "הם לא עשו כלום" עם 10%. אני אישית מאמין שהם כן שכבו, אבל כבר דיברנו על זה
ולסקר החדש - "אם הייתה לכם האפשרות, באיזה עולם הייתם רוצים לחיות?"
העולם של ליירה
עולם המולפה
עולם הגליווספים
עולם המתים
צ'יטגטסה
העולם הנטוש של לורד עזריאל אני אישית הייתי רוצה לחיות בעולם של ליירה. בדקתי את כל האפשרויות - בעולם המולפה אני לא יתאים, וזה משעמן מדי. עולם המתים - יש מה להוסיף? עולם הגליווספים - זה אנשים קטנים נגד גדולים במלחמה תמידית, מה לי ולזה? צ'יטגטסה - המבוגרים מתים. העולם הנטוש - הוא נטוש! בעולם של ליירה יש דמונים, יש מכשפות, דובים מדברים.. נשמע כיף! הבעיה היא השלטון של הכנסיה. אבל עם זה כבר אפשר להתמודד
מה אתם בחרתם?

Galadriel 3000

New member
העולם של ליירה.

לא רק שיש דמונים, מכשפות ודובים מדברים, אלא יש גם אוקספורד ובריטים עדיין.

האבק

New member
ומה עם כנסיה רודפת בצע וכוח

שמגבילה את החופש והחירות?

Galadriel 3000

New member
למי אכפת?

ישו מגניב חח סתם אני יהודיה. אני לא מאמינה בישו
מה זה מגבילה את החירות? מה כבר אסור לעשות?

Beetle Juice

New member
תראי,../images/Emo15.gif

אם את מסתכלת על הכנסייה של היום,אז נכון הם לא יכולים לעשות כלום. אבל אני הסקתי שהכנסיה הייתה כמו בימי הביניים(מבחינה מנטאלית ואידיאולוגית), שהם היו אינקוויזיציה אבל מאחורי הקלעים. אז אם את מדברת סרה על הכנסיה, הם ישלחו מישהו להרוג אותך,"כדי להגן על טובת הכלל".(ואם את יהודיה- בכלל)

Fairywitch

New member
הממסד הכנסייתי רצח מאות אלפי אנשים

בתקופה ההיא. לא רק יהודים- נשים עצמאיות/יוצאות דופן נתלו ונשרפו כמכשפות, הטמפלרים חוסלו לחלוטין, הפגאנים הומרו בכפייה אכזרית, ועוד ועוד.

האבק

New member
בדיוק, וזה מה שפולמן רוצה להעביר

השנאה של פולמן היא לא לדת בלבד, אלא לדת המאורגנת גם כן. הכונה היא לכנסיה הקלתולית בעיקר לדעתי, אם כי יש כאלו הטוענים שגם על הכנסיה הפרוטסטנטית. במהלך השנים בדת השתלטה על תחומי החיים. בין אם זה נישואים ועד לחיי יום יום. היו תקופות שעינו והרגו כל מי שטען שהעולם אינו שטוח, או שאין גן עדן, או סתם אנשים שלא היו נוצרים. אותו דבר נעשה גם אצל פולמן ב'חומריו' - היו שני מדענים שטענו כי קיימים עולמות מקבילים. הם "טופלו" ע"י הכנסיה. בספר השני כשלי סקורסבי חוקר את הימצאותו של גרומן, הוא מגיע למצפה כלשהו, שיש שם נציג כנסיה שדואג שלא יחקרו ולא יפרסמו שום דבר שאפילו רומז לכפירה. המאסטר ניסה להרעיל את עזריאל מרוב הלחץ עליו מצד הכנסיה, המדענים הורגים ילדים כדי לנסות "להוציא" מהם כביכול את החטא הקדמון וכו'. God, I love Pullman

העולם של המולפה=]]

כי הם יצורים כלכך חמודים וחכמים וטובים ונחמדים=]] חח.. מצד שני אני גם רוצה דמוןP: אנ יבכלל לא חושבת שזאת שאלה קשה ולא פתורה של הטרילוגיה! לא כתוב כלום על זה שהם שכבו! כתוב רק שהם התנשקו! (הם בני 13. 13,זוכרים?)

נטעש

New member
אז אני טועה?

הם שכבו? הם לא היו רק בני 12 או שאני טועה?

Fairywitch

New member
את לא טועה, כמו שראית הדיעות ממש

חלוקות. לדעתי הם לא שכבו, אבל גם על זה כבר דיברנו...

האבק

New member
טוב אני חוזר לזה - *זה כל כך ברור!*

יודעים מה, עזבו את החלק של הברור. זה פשוט מתבקש שהם ישכבו. האנטיתיזה לאדישות וחוסר הידיעה שהסמכות מסמלים. החטא הקדמון הוא ההתבגרות. לפני שהם התנשקו (ושכבו!) היה איזה קטע סימבולי שהיא הכניסה תות לפיו של ויל, ואז החל כל הקטע המיני. מספרים שהם שכבו ביחד, אחד על השני, נגיעות, נשיקות וכו'. כמובן שלא כתוב בבירור, אבל זה מתבקש, זה אמיתי. אני לא יודע מה זה האנטי הזה לסקס. אנשים לוקחים את זה בצורה שלילית. סקס, במיוחד במקרה של ויל וליירה הוא ביטוי פיזי של האהבה, והוא יכול להיעשות גם ע"י ילדים בני 13

Fairywitch

New member
גברים |מגלגלת עיניים|

אין לי כוח להסביר שוב למה הם לא שכבו

אוף, זה לא!

גם לי אין כח להסביר שוב למה לא..! זה לא מתבקש, וזה לא אמיתי- לפחות לא בעולם שאני מכירה (אבל אני קצת חיה בתוך בועה תמימה משליP: ) אבל.. איזה ילדים בני 13 עושים סקס? אתם הורסים לי את הילדותP: (כן נו 14 זה עדיין ילדה מבחינתי. P: )

Fairywitch

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

לעשות סקס בגיל 13 הורס את התמימות ואת הילדות, ואולי גם את הזוגיות. גם בגילאים מבוגרים יותר, אם רוצים ממערכת זוגית יותר מסקס- בד"כ מחכים עם זה קצת. בכל גיל, ובמיוחד בגיל ההתבגרות- זה בא עם הזמן, ועם הזוגיות והמשיכה שנבנות להן לאיטן. על אחת כמה וכמה בגיל 13, בו הם גילו את האהבה, והם גם מגלים את המיניות נדבך אחרי נדבך, ולא בבת-אחת. זה מה שכ"כ יפה בזה.

למעלה