על כוחות האור, וכוחות החושך

../images/Emo189.gif על כוחות האור, וכוחות החושך ../images/Emo129.gif

שמישהו פה יקום וגיד שאין לו או לה חבר\ה ידיד\ה מאוד טובים שאתם יושבים לידם בבית הספר,ששכבתם דרגש לידם בצבא, עשיתם איתם איזה טרק בהודו, עובדים יחד וכן הלאה מהמוצא השני, ושאתם מאוד מחבבים אותו, ואם היה קורא מה שנפלט לך מהמקלדת ברגע של עצבים היה מאוד נפגע...ממך. די, נמאס עם המשחק הלא אמיתי הזה של מלחמת "העדות", תאמינו או לא זה מאוד מפריע להרבה אנשים דוממים לקרא את זה, וזה גם עשוי לגרום לתופעות מרחיקי לכת בקרב אנשים מושפעים וקצת נגררים. הניסיון לקשור אינטלגנציה, דפוס התנהגות תכונות מולדות כאלו ואחרות או דברים דומים למוצא עדתי כזה או אחר הוא פתטי בלשון המעטה. עינב עדיין צעירה ויש לה עוד הרבה ללמוד על החיים ולהבין למה באמת היא מתכוונת כשהיא מדברת על ה'פרידמנים' או אשכנזים וכמה זה מוריד מערכה בכל פעם שהיא מעלה את הנושא, ושפרה צריכה לקרא עוד הרבה שירים של יהודה עמיחי בכדי להבין כמה פסול ונוראי לקשור משפט שכזה בתוכנית טלוויזיה " יהודים יד שנייה" ולהשתמש בו בהקשר לדימוי שיצרה על יוסי ועינב (ובלי קשר, שפרה, אני לא מבין כיצד אייזיק אסימוב עשה לך חשק ללמוד אסטרופיסיקה..
... טוב נו הייתי חייב עקיצה, בכל זאת אני שייך לאחד המחנות
) אז דאחילק, בואו נמשיך לא להסכים בכיף, רק בלי השד העדתי.

BEAUTY האחת

New member
למה שיפרה רוצה ללמוד אסטרופיסיקה אחרי

אסימוב? תשבה : כי אולי כאילו היא לא כל כך חכמה או אינליגנטית כאילו לרגע אני לא חושבת שהיא חכמה יותר מכל אחד ממוצע

למעלה