ראש בראש

../images/Emo189.gifראש בראש../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

בשבוע שעבר התמודדו ראש בראש סינרגיה מול היהודים.
והתוצאות: היהודים - 3 קולות. סינרגיה - 5 קולות. כנראה היהודים גורמים לכם להרגיש אחר כי המנצחים של השבוע הם.....
סינרגיה
המתחרים הפעם - אוהבים אותם כל הקהל וההמון - גלעד שגב ודניאל סלומון
והשאלות:
מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים?
מי יותר מעצבן אתכם? למה?
את מי אתם יותר מעריכים - ולמה?
מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר?
השיר האהוב עליכם של כל אמן?
השאלה המתחלפת: שני הזמרים מתחרים ביניהם בקדם-האירוויזיון של שנת 2007 עם אחד השירים שלהם. מי מהם זוכה? (תתחשבו בדעת קהל ובלה, לא תמיד בוחרים את השיר היפה ביותר, כמו את הזמר המקסים, והקול היפה והבלה בלה).
ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?!

Afikli

New member
אפשר להצטרף?

מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים? שניהם זמרים נחמדים. יש להם קול דומה, אבל לגלעד שגב יש שירים הרבה יותר קצביים. למרות שאני מעדיף ככה, דניאל סלומון יודע לעשות שירים שקטים פנטסטיים. מי יותר מעצבן אתכם? למה? אולי גלעד שגב, בעיקר בגלל הקליפ האחרון שלו שהתמסחר - "מי יזכה? הסיום הרומנטי, הדרמטי או ה..." את מי אתם יותר מעריכים - ולמה? אני לא מכיר את שניהם מספיק טוב בשביל לענות על זה. מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר? יש להם סגנונות שונים, וקשה להחליט. אם צריך בכל זאת - דניאל סלומון. השיר האהוב עליכם של כל אמן? גלעד שגב - האהבה נשארת, דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו השאלה המתחלפת: שני הזמרים מתחרים ביניהם בקדם-האירוויזיון של שנת 2007 עם אחד השירים שלהם. מי מהם זוכה? (תתחשבו בדעת קהל ובלה, לא תמיד בוחרים את השיר היפה ביותר, כמו את הזמר המקסים, והקול היפה והבלה בלה). גלעד שגב, יש לו שירים יותר מתאימים לאירוויזיון ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?! כנראה שדניאל סלומון

hodayoyo

New member
אוף../images/Emo60.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים? מאוד אוהבת את המוזיקה של שניהם מי יותר מעצבן אתכם? למה? לא מעצבנים את מי אתם יותר מעריכים - ולמה? את שניהם, נו מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר? די כבר
שניהם השיר האהוב עליכם של כל אמן? גלעד- הפחדים ודניאל- בא מכאב (ועוד המון של שניהם) השאלה המתחלפת: שני הזמרים מתחרים ביניהם בקדם-האירוויזיון של שנת 2007 עם אחד השירים שלהם. מי מהם זוכה? (תתחשבו בדעת קהל ובלה, לא תמיד בוחרים את השיר היפה ביותר, כמו את הזמר המקסים, והקול היפה והבלה בלה) גלעד יותר פוטוגני, אבל דניאל עם הפסנתר וזה ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?! את שניהם!!

קיר קמט

New member
המ

מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים? שניהם דביקים מדי מי יותר מעצבן אתכם? למה? גלעד, כי הוא לא רק דביק אלא גם חסר כשרון למדי את מי אתם יותר מעריכים - ולמה? דניאל, הוא לפחות יודע מה הוא עושה
מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר? דניאל השיר האהוב עליכם של כל אמן? גלעד - אני לא חושב שיש דבר כזה, דניאל סלומון - עדיף השאלה המתחלפת: שני הזמרים מתחרים ביניהם בקדם-האירוויזיון של שנת 2007 עם אחד השירים שלהם. מי מהם זוכה? (תתחשבו בדעת קהל ובלה, לא תמיד בוחרים את השיר היפה ביותר, כמו את הזמר המקסים, והקול היפה והבלה בלה). - עדיף כבר פינגפונג ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?! אותי

° w a v e °

New member
../images/Emo203.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים? שניהם סבבה, אבל אני אוהבת יותר את גלעד מי יותר מעצבן אתכם? למה? אף אחד את מי אתם יותר מעריכים - ולמה? גלעד שגב, כי ככה[?] מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר? גלעד השיר האהוב עליכם של כל אמן? ממ של דניאל אז עדיף [או עדיף?], ושל גלעד אמ...הרבה, אין לי כוח לפרט. כמעט כל הדיסק הראשון. השאלה המתחלפת: שני הזמרים מתחרים ביניהם בקדם-האירוויזיון של שנת 2007 עם אחד השירים שלהם. מי מהם זוכה? (תתחשבו בדעת קהל ובלה, לא תמיד בוחרים את השיר היפה ביותר, כמו את הזמר המקסים, והקול היפה והבלה בלה). גלעד דפנטלי ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?! אותי ואת גלעד

לא יפה !!!

והשאלות: מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים? גלעד פשוט מותק! השירים שלו מקסימים. דניאל התחיל מעולה הדיסק הראשון שלו מדהים! השני מעפן! אבל אני סולחת לו בגלל מישהו לרוץ איתו
. מי יותר מעצבן אתכם? למה? דניאל! התחיל מעולה והפך למשהו ששר רק שירי אהבה ... את מי אתם יותר מעריכים - ולמה? גלעד
כי אני מנהלת לו את הפורום?? סתם סתם נו פשוט אני ממש לא אוהבת את מה שנהיה מדניאל... מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר? דניאל עשה
השיר האהוב עליכם של כל אמן? דניאל - בא מכאב, מישהו לרוץ איתו ולב זהב. גלעד- סופי
,מאמי ותקפוץ!!! השאלה המתחלפת: שני הזמרים מתחרים ביניהם בקדם-האירוויזיון של שנת 2007 עם אחד השירים שלהם. מי מהם זוכה? (תתחשבו בדעת קהל ובלה, לא תמיד בוחרים את השיר היפה ביותר, כמו את הזמר המקסים, והקול היפה והבלה בלה). גלעד!! הוא רק צריך לשיר את מותק שלי או את סליחה
ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?! גלעד שגב

למעלה