ריטושים לשבוע חדש

scotch54

New member
צריך עזרה בעריכה\ריטוש של התמונות הבאות

קודם כל אני אתן לכם כמה דוגמאות. הנה התמונה לפני שערכו אותה

scotch54

New member
למי מכם שיש לו ניסיון בעריכת תמונות הקשורות..

במזון אודה לו מאוד. כמובן שאני יעדיף לשלוח את התמונות באימייל למען הנוחות. תודה ושבת שלום.

ארטית

New member
ברוך הבא

אם איני טועה, ואם כן אז תקן אותי, אתה זקוק לתמונות מרוטשות ברמה מקצועית לעניין מקצועי ורווחי. אין מענה לכזאת "עבודה" כאן בפורום. אם מישהו רוצה לרטש את התמונות כהתנסות או סתם בשביל הכיף, כמובן שהוא יכול להגיע לרמה שאתה מבקש, אבל רב הסיכויים שאף אחד כאן לא ישקיע את הזמן הרב שעבודה כזאת דורשת. אם אתה מחפש מרטש מקצועי בתשלום, לעבודה בשביל עסק, זה משהו אחר. בהצלחה

scotch54

New member
אני ממש רוצה לתקן אותך.

דבר ראשון, אני לא זקוק לתמונות מרוטשות ברמה מקצועית ובטח ובטח לא לעניין רווחי אבל מקצועי כן. אין לי בעיה עם כל ניסיון של כל אחד לנסות לרטש ולעזור לי ברמה שאליה הוא מסוגל להגיע, כמובן שאשמח שהרמה תהיה גבוהה ככל האפשר. לצורך העניין, אני לא מנהל שום עסק אני בחור צעיר בן 19 חובב קונדטוריה שלקח את התחביב הביתי והתמקצע בו לרמות גבוהות, וכמובן שאני שוקל ללמוד. התמונות שהצגתי לכם פה רוטשו בשבילי על ידי מקצוען שעוסק זה זמן רב בתחום המזון וצילומו, שלמרבה הצער איני מצליח להשיג אותו כעת, לכן פניתי לפורום זה. ןשוב אם מישהו בכל זאת רוצה לעזור לי אודה לו מאוד. חזי.

scotch54

New member
בכל זאת רציתי לשאול משהו.

לפי הערכתם לאחר הסתכלות על הריטוש שעברו התמונות שהצגתי, הריטוש בהם הוא ברמה גבוהה? מכיוון שאיני בקיא בתחום הזה כלל. תודה, חזי.

ארטית

New member
שמחה על התיקון ../images/Emo9.gif

מכבדת מאוד את השקעתך בתחום שאליו יש לך תשוקה כזאת. מקווה שתמצא כאן את מה שאתה מחפש. לצערי לי אישית אין מספיק זמן להשקיע בריטושים ברמה כזאת. ולשאלתך, הריטושים שהצגת נראים ממש מקצועיים ברמה די טובה. הרבה שימת לב לפרטים הקטנים. המשך שבוע טוב

scotch54

New member
כנראה שעד עכשיו לא הערכתי את מה שעשה עבורי

טוב לדעת שמקצוען ריטש עבורי את התמונות, כלומר ידעתי שהוא מקצוען אבל כעת באמירתך הקדשת זאת. שאת מדברת על השקעת זמן, בכמה זמן מדובר עבור ריטוש ברמה כזאת? אחרי שהוא הרגיל אותי לרמה הזאת יהיה קשה אחרת
, חשבתי שזה הוא עניין של מה בכך, אבל אני מבין שלא... אבל תודה בכל מקרה, אני מקווה שאצליח ליצור איתו קשר שוב.

ארטית

New member
../images/Emo189.gif ריטושים לשבוע חדש ../images/Emo189.gif

עדיין אפשר להוסיף לאתגר פורים. סוף השבוע סוגרת את האתגר ומתחילה הצבעות. בהצלחה

innocence

New member
סתם משחקים בפוטושופ..

אני ממש לא מהמקצוענים, רחמו עליי P: התמונות צולמו ע"י דן עופר ואני (המודל) ערכתי^^ זו התמונה שעבדתי עליה הכי הרבה זמן, ובהתאם, אני גם הכי מרוצה ממנה:)

ארטית

New member
אני מאוד אהבתי

גם את הצילום, גם את המודל וגם את הריטוש
עבודה מצויינת על השיער והמצח, הקמטים. הבהרה מצויינת של התמונה. אני הייתי קצת יותר מטשטשת את השחור מתחת לעיניים ומחליקה טיפה יותר את העור. בעין נוצר מין פס אדום מתחת לעיניים. אם זה לא בכוונה, זה נראה קצת מוזר. בערך אותם הערות על התמונה השניה. תמשיכי לשחק, פוטושופ זה אחלה משחק

innocence

New member
פס אדום?

מה הכוונה? אני לא לגמרי רואה את זה... מבחינת החלקה של העור - אני אישית לא אוהבת את הסגנון הז של ריטושים. את רוב התמונות שלי כמודל אני לא מרטשת בכלל, אבל לפעמים אני משחקת קצת עם תאורה ועל הדרך עושה איזו החלקונת או תיקון פגמים בעור, אבל עדיין רוצה שזה יישאר טבעי ומציאותי. לגבי הטשטוש של השחור מתחת לעין, ניסיתי לעבוד עם הטול שמבהי ר(ההיפך מברן, שכחתי את שמו..) אבל זה יצר צבעים מוזרים למדי אז הפסקתי. יש לך אולי רעיון טוב יותר?:) בכל מקרה, הרבה מאוד תודה, גם על התגובה, גם על ההצעות לשיפור, וגם על המחמאות:)

למעלה