שאלון חופררר במיוחד

../images/Emo189.gifשאלון חופררר במיוחד../images/Emo189.gif

חברים שלך נעלו אותך פעם בשירותים? ואתה, אתה נעלת חבר בשירותים? מה אתה עושה כשחברים באים אליך? אתם מרביצים בצחוק אחד לשני? אתם מצחיקים את האחיות שלכם?? אוהבים כשחברים של אחים שלכם מתנחלים בביתכם הקט? או מעדיפים שאלו יהיו חברים שלכם? או שלא אכפת לכם בכלל ומה שבא-בא ? אורחים- זה טוב או רע? יותר כיף להתנחל אצל חברים או אצלכם? כשאתם אצל חברים אתם מציקים לאחים שלהם? אוהבים לטייל ברחוב? כמה פנסי רחוב יש ליד הבית שלכם? מה אתם עושים כשיורד גשם ואין לכם מטרייה? (ואתם ברחוב) כמה בתים יש ברחוב שלכם? או בניינים? כמה חברים שלכם גרים ברחוב שלכם?.. ובשכונה? אוהבים את הרחוב שלכם? יש לכם למי לעשות בייביסיטר ברחוב שלכם? או דוגסיטר? או כל דבר אחר? מה השם הכי מוזר לרחוב? מה השם הכי מצחיק שנתקלתם בו לרחוב? ביקרתם פעם ברחוב דיזנגוף, בת"א? ובקניון דיזינגוף? מה השם הכי ארוך שנתקלתם בו לרחוב? האם יש רחוב מסוים שאתם אוהבים במיוחד בגלל העיצוב שלו? (אם כן, איזה רחוב זה? ) האם פגשתם פעם סלבים למיניהם ברחוב? וניגשתם אליהם? איך נראה הקלמר שלכם? איפה קניתם אותו? אוהבים אותו? או שאולי אתם הכנתם אותו? הוא מלא, הקלמר שלכם? תארו את תכולתו- כמה תאים הוא? אנשים לוקחים לכם דברים, או אתם לוקחים לאנשים דברים? (מהקלמר) איפה אתם קונים את רוב כלי הכתיבה שלכם? כמה הכי יקר אתם תשקיעו בעיפרון? כמה קלמרים היו לכם בכל חייכם? החלפתם קלמר מתחילת שנה? מה היה הקלמר שהחזיק אצלכם הכי הרבה מעמד? מאיזה כיתה הוא? עט או עפרון? האם אתם מחליפים קלמרים במהלך השנה? יש איזה קלמר שראיתם אצל חבר ואתם ממש חושקים בו?(תארו אותו!!) אוהבים עכברים? ואת ג'רי? (העכבר) ועכברי מחשב? איך העכבר שלכם נראה? יש לו תכונות מיוחדות? וברצינות, טום או ג'רי? ומה עם מיקי מאוס?D: או מיני מאוס? ורטטוי? הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? ובכלל, אוהבים סרטים מצויירים? מה דעתכם על התעללות בעכברי מעבדה? איזה סרט מצויר מכל הזמנים אתם הכי אוהבים? האם אתם קונים מוצרים שמנוסים על בע"ח, או מקפידים שלא? מנסים שלא? מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? קונים בגדים/נעלים/תיקים וכו' מעור? אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם שהוא משתמש בבע"ח לניסויים, הייתם מפסיקים להשתמש במוצר זה? אתם צמחונים? יש לכם מעיל פרווה? וטבעונים? מה דעתכם על תעשיית הפרווה? ראיתם פעם איך שוחטים חיה מסוימת? יש לכם חיית מחמד בבית? הייתם פעם צמחונים? במשך כמה זמן? כמה זמן אתם צמחונים? ראיתם הפיג'מות? איזה שיר שלהם אף פעם לא תשכחו?D: איזו דמות אתם הכי אוהבים מהסדרה? רוצים שתהיה עוד עונה? עם אלונה או ימית? הייתם רוצים להשתתף בסדרה? נכון גרי חמוד? נהנהתן לענות על הסקר?

yaelush3

New member
אני יבשנית שזה משו..

חברים שלך נעלו אותך פעם בשירותים?ממ..לא.. ואתה, אתה נעלת חבר בשירותים?לא.. מה אתה עושה כשחברים באים אליך?אני יודעת.. אתם מרביצים בצחוק אחד לשני?לא.. אני שברירית.. אתם מצחיקים את האחיות שלכם??הא? לא תמיד אוהבים כשחברים של אחים שלכם מתנחלים בביתכם הקט?לא אכפת לי,כל עוד הם לא בחדר שלי או מעדיפים שאלו יהיו חברים שלכם? או שלא אכפת לכם בכלל ומה שבא-בא ? אורחים- זה טוב או רע?תלוי יותר כיף להתנחל אצל חברים או אצלכם?אצלי כשאתם אצל חברים אתם מציקים לאחים שלהם?לא אוהבים לטייל ברחוב?לא כמה פנסי רחוב יש ליד הבית שלכם?לא ספרתי מעולם מה אתם עושים כשיורד גשם ואין לכם מטרייה? (ואתם ברחוב)נכנסים מתחת לגג כזה.. כמה בתים יש ברחוב שלכם?24 או בניינים? כמה חברים שלכם גרים ברחוב שלכם?..0 ובשכונה?1 אוהבים את הרחוב שלכם?מאד יש לכם למי לעשות בייביסיטר ברחוב שלכם?לא או דוגסיטר?לא או כל דבר אחר? מה השם הכי מוזר לרחוב?מספר כלשהו מה השם הכי מצחיק שנתקלתם בו לרחוב?לא משו מיוחד ביקרתם פעם ברחוב דיזנגוף, בת"א?כן ובקניון דיזינגוף?כמובן מה השם הכי ארוך שנתקלתם בו לרחוב?ז'בוטינסקי האם יש רחוב מסוים שאתם אוהבים במיוחד בגלל העיצוב שלו?שד' רוטשילד (אם כן, איזה רחוב זה? ) האם פגשתם פעם סלבים למיניהם ברחוב?אהא וניגשתם אליהם?לא איך נראה הקלמר שלכם?כזה של ניקי איפה קניתם אותו?אע..הפנינג? אוהבים אותו?אהא או שאולי אתם הכנתם אותו? הוא מלא, הקלמר שלכם?אהא תארו את תכולתו-*הולכת להביא*אז ככה: יש פה טיפקס עט,עפרון חודים, מרקר כחול, מרקר אדום,מהדק, מספריים,0.4 שחור, פארקר כחול,עוד עט כחול,סרל, מחק, לובלו וחבילת חודים. כמה תאים הוא?1 אנשים לוקחים לכם דברים, או אתם לוקחים לאנשים דברים? (מהקלמר) כן..אני לוקחת ולוקחים לי.. איפה אתם קונים את רוב כלי הכתיבה שלכם?קרביץ כמה הכי יקר אתם תשקיעו בעיפרון?10 ש"ח כמה קלמרים היו לכם בכל חייכם?הרבה החלפתם קלמר מתחילת שנה?לא מה היה הקלמר שהחזיק אצלכם הכי הרבה מעמד?שנתיים מאיזה כיתה הוא?י"א עט או עפרון?עט האם אתם מחליפים קלמרים במהלך השנה?לא יש איזה קלמר שראיתם אצל חבר ואתם ממש חושקים בו?(תארו אותו!!)לא אוהבים עכברים?לא ואת ג'רי? (העכבר)לא משו ועכברי מחשב?יותר איך העכבר שלכם נראה? שחור עם האדום הזה למטה יש לו תכונות מיוחדות?לא וברצינות, טום או ג'רי?ג'רי ומה עם מיקי מאוס?D: או מיני מאוס? ורטטוי? הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד?לא ובכלל, אוהבים סרטים מצויירים?כן מה דעתכם על התעללות בעכברי מעבדה?יש דעות לכאן ולכאן איזה סרט מצויר מכל הזמנים אתם הכי אוהבים?מלך האריות האם אתם קונים מוצרים שמנוסים על בע"ח, או מקפידים שלא? מנסים שלא? מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? קונים בגדים/נעלים/תיקים וכו' מעור?אין מה לעשות.. אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם שהוא משתמש בבע"ח לניסויים, הייתם מפסיקים להשתמש במוצר זה? אתם צמחונים?לא יש לכם מעיל פרווה?לא וטבעונים?לא מה דעתכם על תעשיית הפרווה?זה נורא ראיתם פעם איך שוחטים חיה מסוימת?לא.. ואני לא רוצה לראות.. יש לכם חיית מחמד בבית?לא הייתם פעם צמחונים?לא במשך כמה זמן? כמה זמן אתם צמחונים? ראיתם הפיג'מות?אהא..
איזה שיר שלהם אף פעם לא תשכחו?D: זה עם הפרה.. אולי היא אחותך.. נראה לי.. איזו דמות אתם הכי אוהבים מהסדרה?אילן! רוצים שתהיה עוד עונה?לא עם אלונה או ימית?אלונה הייתם רוצים להשתתף בסדרה? נכון גרי חמוד?אהא נהנהתן לענות על הסקר?ככה

../images/Emo73.gifאיזה חפירות!!

חברים שלך נעלו אותך פעם בשירותים?---> לא..! ואתה, אתה נעלת חבר בשירותים?---> אולי פעם אחת בכיתה ג'.. =] מה אתה עושה כשחברים באים אליך?---> משתעממים ביחד. אתם מרביצים בצחוק אחד לשני?---> לפעמים.. אתם מצחיקים את האחיות שלכם?? ---> כשיש לי מצב רוח טוב אוהבים כשחברים של אחים שלכם מתנחלים בביתכם הקט?---> כל עוד אני לא שומעת אותם לא.. או מעדיפים שאלו יהיו חברים שלכם? ---> ברור שיהיו חברים שלי...! או שלא אכפת לכם בכלל ומה שבא-בא ? ---> תלוי במצב אורחים- זה טוב או רע?---> תלוי מיהם יותר כיף להתנחל אצל חברים או אצלכם?--->אצל חברים כשאתם אצל חברים אתם מציקים לאחים שלהם? --->בדרך כלל לא אוהבים לטייל ברחוב?---> רק עם האחיינים!! =] =] =] =]!!!! כמה פנסי רחוב יש ליד הבית שלכם?---> לא ספרתי אפעם.. מה אתם עושים כשיורד גשם ואין לכם מטרייה? (ואתם ברחוב)---> פותחים ת'פה כמה בתים יש ברחוב שלכם?---> אאמממממ ת'אמת אין לי מושג! או בניינים? ---> 0 כמה חברים שלכם גרים ברחוב שלכם?..---> 0 ובשכונה?--->לא ספרתי אותם.. אוהבים את הרחוב שלכם?---> לפעמים יש לכם למי לעשות בייביסיטר ברחוב שלכם?---> ברור!! או דוגסיטר?---> לא!!! או כל דבר אחר? מה השם הכי מוזר לרחוב? ---> השם שלי.. מה השם הכי מצחיק שנתקלתם בו לרחוב? ביקרתם פעם ברחוב דיזנגוף, בת"א?---> פעם 1 ובקניון דיזינגוף?---> לא זוכרת.. מה השם הכי ארוך שנתקלתם בו לרחוב? ---> לא יודעת לכתוב אותו האם יש רחוב מסוים שאתם אוהבים במיוחד בגלל העיצוב שלו?---> הרחוב שלי (אם כן, איזה רחוב זה? ) האם פגשתם פעם סלבים למיניהם ברחוב?---> הלאווי וניגשתם אליהם? איך נראה הקלמר שלכם?---> אין לי כזה איפה קניתם אותו?לא זוכרת אוהבים אותו?--->כן או שאולי אתם הכנתם אותו?---> כן אהה הוא מלא, הקלמר שלכם?---> כן תארו את תכולתו- --->שומדבר כמה תאים הוא?---> 0 אנשים לוקחים לכם דברים, או אתם לוקחים לאנשים דברים? (מהקלמר)---> אפחד לא לוקח איפה אתם קונים את רוב כלי הכתיבה שלכם?---> ואאאאי איז חפירות כמה הכי יקר אתם תשקיעו בעיפרון? כמה קלמרים היו לכם בכל חייכם? החלפתם קלמר מתחילת שנה? מה היה הקלמר שהחזיק אצלכם הכי הרבה מעמד? מאיזה כיתה הוא? עט או עפרון? האם אתם מחליפים קלמרים במהלך השנה? יש איזה קלמר שראיתם אצל חבר ואתם ממש חושקים בו?(תארו אותו!!) אוהבים עכברים? ואת ג'רי? (העכבר) ועכברי מחשב? איך העכבר שלכם נראה? יש לו תכונות מיוחדות? וברצינות, טום או ג'רי?--->טום ומה עם מיקי מאוס?D:--->מיקי או מיני מאוס? ורטטוי? הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? ובכלל, אוהבים סרטים מצויירים? מה דעתכם על התעללות בעכברי מעבדה? איזה סרט מצויר מכל הזמנים אתם הכי אוהבים? האם אתם קונים מוצרים שמנוסים על בע"ח, או מקפידים שלא? מנסים שלא? מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? קונים בגדים/נעלים/תיקים וכו' מעור? אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם שהוא משתמש בבע"ח לניסויים, הייתם מפסיקים להשתמש במוצר זה? אתם צמחונים? יש לכם מעיל פרווה? וטבעונים? מה דעתכם על תעשיית הפרווה? ראיתם פעם איך שוחטים חיה מסוימת? יש לכם חיית מחמד בבית? הייתם פעם צמחונים? במשך כמה זמן? כמה זמן אתם צמחונים? ראיתם הפיג'מות? איזה שיר שלהם אף פעם לא תשכחו?D: איזו דמות אתם הכי אוהבים מהסדרה? רוצים שתהיה עוד עונה? עם אלונה או ימית? הייתם רוצים להשתתף בסדרה? נכון גרי חמוד? נהנהתן לענות על הסקר?--------------> איזה חפירות!!!!!!!!!!!_____

וואי אני מעולה בחפירות../images/Emo9.gif

חברים שלך נעלו אותך פעם בשירותים?לא ואתה, אתה נעלת חבר בשירותים?לא מה אתה עושה כשחברים באים אליך?מחשב ושחנ"שים אתם מרביצים בצחוק אחד לשני?לא אתם מצחיקים את האחיות שלכם??לא אוהבים כשחברים של אחים שלכם מתנחלים בביתכם הקט?לא או מעדיפים שאלו יהיו חברים שלכם?כע או שלא אכפת לכם בכלל ומה שבא-בא ?לא אורחים- זה טוב או רע?תלוי יותר כיף להתנחל אצל חברים או אצלכם?אצל חברים כשאתם אצל חברים אתם מציקים לאחים שלהם?תלוי אוהבים לטייל ברחוב?תלוי כמה פנסי רחוב יש ליד הבית שלכם?3 מה אתם עושים כשיורד גשם ואין לכם מטרייה? (ואתם ברחוב)שמים קפוצ'ון ורצים כמה בתים יש ברחוב שלכם?3 או בניינים?3,זה 3 בניינים כמה חברים שלכם גרים ברחוב שלכם?..אפחד ובשכונה?מלאמלא אוהבים את הרחוב שלכם?יאפ יש לכם למי לעשות בייביסיטר ברחוב שלכם?לא או דוגסיטר?לא או כל דבר אחר?לא מה השם הכי מוזר לרחוב?לודעת מה השם הכי מצחיק שנתקלתם בו לרחוב?לודעת ביקרתם פעם ברחוב דיזנגוף, בת"א?יאפ ובקניון דיזינגוף?לא מה השם הכי ארוך שנתקלתם בו לרחוב?לודעת האם יש רחוב מסוים שאתם אוהבים במיוחד בגלל העיצוב שלו?שינקין
(אם כן, איזה רחוב זה? ) האם פגשתם פעם סלבים למיניהם ברחוב?לא וניגשתם אליהם?לא איך נראה הקלמר שלכם?לבן עם לבבות איפה קניתם אותו?בקרביץ אוהבים אותו?יאפ או שאולי אתם הכנתם אותו?ממש לא הוא מלא, הקלמר שלכם?יאפ תארו את תכולתו-4 מרקרים,מלאמלא עפרונות ועטים,מהדק,טיפקס,מחקים,מחדדים,מספרים,דבק כמה תאים הוא?1 אנשים לוקחים לכם דברים, או אתם לוקחים לאנשים דברים? (מהקלמר)גם וגם איפה אתם קונים את רוב כלי הכתיבה שלכם?בד"כ איפה שקונים בתחילת שנה..השלמות או בחנות של גב"ש או בחנות שליד בצפר כמה הכי יקר אתם תשקיעו בעיפרון?תלוי.. כמה קלמרים היו לכם בכל חייכם?מלאאא החלפתם קלמר מתחילת שנה?לא מה היה הקלמר שהחזיק אצלכם הכי הרבה מעמד?היה אחד שהחזיק איזה 3 שנים מאיזה כיתה הוא?ח עט או עפרון?עט האם אתם מחליפים קלמרים במהלך השנה?אם צריך אז כן יש איזה קלמר שראיתם אצל חבר ואתם ממש חושקים בו?(תארו אותו!!)אין אוהבים עכברים?לא ואת ג'רי? (העכבר)העכבר זה לא טום
ועכברי מחשב?לא איך העכבר שלכם נראה?שחור עם שני לחצנים וגלגלת יש לו תכונות מיוחדות?לא וברצינות, טום או ג'רי?לודעת ומה עם מיקי מאוס?D:חמווווט או מיני מאוס?מעצבנת ורטטוי?איכס הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד?לא ובכלל, אוהבים סרטים מצויירים?כע מה דעתכם על התעללות בעכברי מעבדה?אין דעה איזה סרט מצויר מכל הזמנים אתם הכי אוהבים?לודעת האם אתם קונים מוצרים שמנוסים על בע"ח, או מקפידים שלא?לא כ"כ מקפידה מנסים שלא?לא ממש מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח?שומדבר קונים בגדים/נעלים/תיקים וכו' מעור?יאפ אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם שהוא משתמש בבע"ח לניסויים, הייתם מפסיקים להשתמש במוצר זה?לא אתם צמחונים?לא יש לכם מעיל פרווה?לא וטבעונים?לא מה דעתכם על תעשיית הפרווה?אין דעה ראיתם פעם איך שוחטים חיה מסוימת?לא יש לכם חיית מחמד בבית?לא הייתם פעם צמחונים?לא במשך כמה זמן?לא כמה זמן אתם צמחונים?לא ראיתם הפיג'מות?יאפ איזה שיר שלהם אף פעם לא תשכחו?D:קצר במוח..השיר המזרחי..והשיר של החיות איזו דמות אתם הכי אוהבים מהסדרה?נג'י רוצים שתהיה עוד עונה?לא עם אלונה או ימית?אפחת הייתם רוצים להשתתף בסדרה?לא נכון גרי חמוד?לא נהנהתן לענות על הסקר?

lital217

New member
חפר...

חברים שלך נעלו אותך פעם בשירותים? כן! ואתה, אתה נעלת חבר בשירותים? כן! מה אתה עושה כשחברים באים אליך? ממ.. אוכליםם!! אתם מרביצים בצחוק אחד לשני? ב-ר-ו-ר! אתם מצחיקים את האחיות שלכם?? אין לי אחיות.. אוהבים כשחברים של אחים שלכם מתנחלים בביתכם הקט? כן!אין כמו אורחים! מי שבא ברוך הבא! או מעדיפים שאלו יהיו חברים שלכם? בכיף=] לומשנה מי=] או שלא אכפת לכם בכלל ומה שבא-בא ? בדיוק! אורחים- זה טוב או רע? טוב יותר כיף להתנחל אצל חברים או אצלכם? זה לא משנה כשאתם אצל חברים אתם מציקים לאחים שלהם? חח כן! אוהבים לטייל ברחוב? כן כמה פנסי רחוב יש ליד הבית שלכם? ממ.. עד לפה. מאיפה אני יודעת? מה אתם עושים כשיורד גשם ואין לכם מטרייה? (ואתם ברחוב) נקרעים מצחוק ומקפצים בשלוליות! כמה בתים יש ברחוב שלכם? אין לי מושג. או בניינים? 0 כמה חברים שלכם גרים ברחוב שלכם?.. 1 ובשכונה? 3-4 אוהבים את הרחוב שלכם? כן! יש לכם למי לעשות בייביסיטר ברחוב שלכם? כן! או דוגסיטר? לא או כל דבר אחר? ממ..אולי מה השם הכי מוזר לרחוב? תנו לי לחשוב על זה. מה השם הכי מצחיק שנתקלתם בו לרחוב? תנו לי להיזכר. ביקרתם פעם ברחוב דיזנגוף, בת"א? כן! ובקניון דיזינגוף? לא. מה השם הכי ארוך שנתקלתם בו לרחוב? ארץ ישראל השלמה האם יש רחוב מסוים שאתם אוהבים במיוחד בגלל העיצוב שלו? וואו פוול! (אם כן, איזה רחוב זה? ) וואלה אני לא יודעת איך קוראים לו האם פגשתם פעם סלבים למיניהם ברחוב? מלא! וניגשתם אליהם? כשיוצא איך נראה הקלמר שלכם? ג'ינס עם 3 תאים איפה קניתם אותו? ממ.. לא זוכרת אוהבים אותו? כןן!! או שאולי אתם הכנתם אותו? לא הוא מלא, הקלמר שלכם? ממוצע תארו את תכולתו- חפרתם? כמה תאים הוא? 3 אנשים לוקחים לכם דברים, או אתם לוקחים לאנשים דברים? (מהקלמר) כל עוד זה לא גזל איפה אתם קונים את רוב כלי הכתיבה שלכם? כפר השעשועים כמה הכי יקר אתם תשקיעו בעיפרון? 0 כמה קלמרים היו לכם בכל חייכם? וואו!מלאאא!! החלפתם קלמר מתחילת שנה? לא מה היה הקלמר שהחזיק אצלכם הכי הרבה מעמד? האחרון של השנה מאיזה כיתה הוא? מתחילת שנה עט או עפרון? עט האם אתם מחליפים קלמרים במהלך השנה? רק אם קורה לו משו יש איזה קלמר שראיתם אצל חבר ואתם ממש חושקים בו?(תארו אותו!!)אין אוהבים עכברים? לא ואת ג'רי? (העכבר) כן!! ועכברי מחשב? ברור שכן! איך העכבר שלכם נראה? שחור- אדום בלי גולה. יש לו תכונות מיוחדות? לא וברצינות, טום או ג'רי? ג'רי ומה עם מיקי מאוס?D: ברור!! או מיני מאוס? לא כזה. ורטטוי? עוד לא ראיתי=/ הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? לא ובכלל, אוהבים סרטים מצויירים? כן! מה דעתכם על התעללות בעכברי מעבדה? אסור!!גועל נפש! איזה סרט מצויר מכל הזמנים אתם הכי אוהבים? המומינים! האם אתם קונים מוצרים שמנוסים על בע"ח, או מקפידים שלא? כן. מנסים שלא? לפעמים. מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? זה נורא! קונים בגדים/נעלים/תיקים וכו' מעור? לאאאאאאא!!! אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם שהוא משתמש בבע"ח לניסויים, הייתם מפסיקים להשתמש במוצר זה?לא אתם צמחונים?משתדלת יש לכם מעיל פרווה?לא וטבעונים?לא מה דעתכם על תעשיית הפרווה? מ-ז-ע-ז-ע! ראיתם פעם איך שוחטים חיה מסוימת?לא יש לכם חיית מחמד בבית?כן!! הייתם פעם צמחונים?כן! במשך כמה זמן?שנה כמה זמן אתם צמחונים? אין לי מושג עכשיו ראיתם הפיג'מות? כן! איזה שיר שלהם אף פעם לא תשכחו?D: שיר פתיחה.. איזו דמות אתם הכי אוהבים מהסדרה? גרי רוצים שתהיה עוד עונה?לא שזה משנה לי עם אלונה או ימית?אלונה הייתם רוצים להשתתף בסדרה?לא נכון גרי חמוד?ה-כ-י! נהנהתן לענות על הסקר?לא סתם..קצת..

lital217

New member
אשכרה קראת את זה?

חח! לא חשבתי שיש למישו כוח לשבת לקרוא את כל התשובות שלנו לשאלונים.. ובכלל לכי ללמוד מיייייייייייייד! חח! =]

עונה../images/Emo140.gif

חברים שלך נעלו אותך פעם בשירותים? לא שזכור לי.. ואתה, אתה נעלת חבר בשירותים? גם לא זכור לי.. מה אתה עושה כשחברים באים אליך?אמממ כרגע, בתקופה הזו, בעיקר חורשות למתכונות... אתם מרביצים בצחוק אחד לשני? בוודאי אתם מצחיקים את האחיות שלכם?? אין לי אחיות אוהבים כשחברים של אחים שלכם מתנחלים בביתכם הקט? אם הם לא בחדר שלי...שיהנו.. או מעדיפים שאלו יהיו חברים שלכם? לא משנה או שלא אכפת לכם בכלל ומה שבא-בא ?---- אורחים- זה טוב או רע? תלוי יותר כיף להתנחל אצל חברים או אצלכם? לוידעת כשאתם אצל חברים אתם מציקים לאחים שלהם? לא אוהבים לטייל ברחוב?לא כמה פנסי רחוב יש ליד הבית שלכם? באמת מוזר שלא יצא לי לספור.. מה אתם עושים כשיורד גשם ואין לכם מטרייה? (ואתם ברחוב)נכנסת לבניין כמה בתים יש ברחוב שלכם?12 או בניינים?-- כמה חברים שלכם גרים ברחוב שלכם?..0 ובשכונה?0 אוהבים את הרחוב שלכם?לא יש לכם למי לעשות בייביסיטר ברחוב שלכם?לא או דוגסיטר?לא או כל דבר אחר?לא מה השם הכי מוזר לרחוב?לוידעת מה השם הכי מצחיק שנתקלתם בו לרחוב? גיסין ביקרתם פעם ברחוב דיזנגוף, בת"א?בטח ובקניון דיזינגוף?בטח מה השם הכי ארוך שנתקלתם בו לרחוב? לוידעת האם יש רחוב מסוים שאתם אוהבים במיוחד בגלל העיצוב שלו? לא נראה לי (אם כן, איזה רחוב זה? ) האם פגשתם פעם סלבים למיניהם ברחוב?כן וניגשתם אליהם?לא איך נראה הקלמר שלכם?של ניקי איפה קניתם אותו? אמממ לא זוכרת... הוא מכיתה ט' אוהבים אותו? מאוד או שאולי אתם הכנתם אותו? ממש לא.. הוא מלא, הקלמר שלכם? די.. תארו את תכולתו- אין לי כח לבדוק..יש בו מרקרים, עטים טיפקס, עיפרון.. כמה תאים הוא?אחד אנשים לוקחים לכם דברים, או אתם לוקחים לאנשים דברים? (מהקלמר) ברור.. איפה אתם קונים את רוב כלי הכתיבה שלכם?בחנות כלי כתיבה ליד בצפר כמה הכי יקר אתם תשקיעו בעיפרון?9 כמה קלמרים היו לכם בכל חייכם?לא ספרתי החלפתם קלמר מתחילת שנה?לא החלפתי מכיתה ט'...קלמר מווווווווושלם מה היה הקלמר שהחזיק אצלכם הכי הרבה מעמד?הנוכחי מאיזה כיתה הוא?ט' עט או עפרון?עט האם אתם מחליפים קלמרים במהלך השנה?לא יש איזה קלמר שראיתם אצל חבר ואתם ממש חושקים בו?(תארו אותו!!)לא אוהבים עכברים?לא ואת ג'רי? (העכבר)כע ועכברי מחשב?לא איך העכבר שלכם נראה?שחור עם כסף יש לו תכונות מיוחדות?לא וברצינות, טום או ג'רי?מי זה מי??? ומה עם מיקי מאוס?D: בוודאי או מיני מאוס?פחות.. ורטטוי?חביב הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? חס וחסה ובכלל, אוהבים סרטים מצויירים?כע מה דעתכם על התעללות בעכברי מעבדה? נורא איזה סרט מצויר מכל הזמנים אתם הכי אוהבים?פו הדב האם אתם קונים מוצרים שמנוסים על בע"ח, או מקפידים שלא? לא שמה לב מנסים שלא?לוידעת מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? לא ידוע לי קונים בגדים/נעלים/תיקים וכו' מעור?לפעמים אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם שהוא משתמש בבע"ח לניסויים, הייתם מפסיקים להשתמש במוצר זה?לא אתם צמחונים?לא יש לכם מעיל פרווה?לא וטבעונים?לא מה דעתכם על תעשיית הפרווה?סתם מגעיל ראיתם פעם איך שוחטים חיה מסוימת?לאא יש לכם חיית מחמד בבית?לא הייתם פעם צמחונים?לא במשך כמה זמן?לא כמה זמן אתם צמחונים?-- ראיתם הפיג'מות?פעם איזה שיר שלהם אף פעם לא תשכחו?D: אז תבואו למסיבה של הפיג'מות.. איזו דמות אתם הכי אוהבים מהסדרה?לוידעת רוצים שתהיה עוד עונה?לא ממש מעניין עם אלונה או ימית?-- הייתם רוצים להשתתף בסדרה? ממש לא נכון גרי חמוד?-- נהנהתן לענות על הסקר?ככה

../images/Emo13.gif

במסירות כלשהי מצאתי זמן לענות על זה.. חברים שלך נעלו אותך פעם בשירותים? מממ.. פעמיים...
ואתה, אתה נעלת חבר בשירותים? אין לי חבר..
מה אתה עושה כשחברים באים אליך? תשאלו אותם אתם מרביצים בצחוק אחד לשני? אתם מצחיקים את האחיות שלכם?? אוהבים כשחברים של אחים שלכם מתנחלים בביתכם הקט? הם יושבים כמו טעטעל'ה מול הטי-וי.. מ'כפת לי..
או מעדיפים שאלו יהיו חברים שלכם? ברור שעדיף את שלי.. או שלא אכפת לכם בכלל ומה שבא-בא ? ^^^ אורחים- זה טוב או רע? טוב... תלוי מי..
יותר כיף להתנחל אצל חברים או אצלכם? אצלי..
כשאתם אצל חברים אתם מציקים לאחים שלהם? לאאא.. לא כדאי להם
אוהבים לטייל ברחוב? לא לבד.. אבל כן! מאוד!
כמה פנסי רחוב יש ליד הבית שלכם? 1? 2? מה אתם עושים כשיורד גשם ואין לכם מטרייה? (ואתם ברחוב) הולכים? כמה בתים יש ברחוב שלכם? 6*2=12 או בניינים? בתים, בתים.. כמה חברים שלכם גרים ברחוב שלכם?.. ואם אין לי פה חברות?
מי באה לארח לי חברה??
ובשכונה? כנ"ל אוהבים את הרחוב שלכם? מי מכיר בכלל?
יש לכם למי לעשות בייביסיטר ברחוב שלכם? בשפע.. או דוגסיטר? הא?? או כל דבר אחר? הוו? מה השם הכי מוזר לרחוב? לוטם.. [הרחוב של בני סלע] כאילו-מה?? מה השם הכי מצחיק שנתקלתם בו לרחוב? מממ.. ביקרתם פעם ברחוב דיזנגוף, בת"א? לא נוהגת להסתכל בשמות של רחובות.. ובקניון דיזינגוף? שזה..?
מה השם הכי ארוך שנתקלתם בו לרחוב? כל השמות של האנשים מקום המדינה..
האם יש רחוב מסוים שאתם אוהבים במיוחד בגלל העיצוב שלו? נאא.. (אם כן, איזה רחוב זה? ) האם פגשתם פעם סלבים למיניהם ברחוב? אח שלי? סתם.. חחח.. וניגשתם אליהם? איך נראה הקלמר שלכם? אמממ.. פעם אחרונה שהשתמשתי בו זה היה... מזמן!! לא זוכרת!
איפה קניתם אותו? ^^ אוהבים אותו? כמו שאני אוהבת את הלימודים.. או שאולי אתם הכנתם אותו? ברור! אני ממש מוכשרת!!
הוא מלא, הקלמר שלכם? יש מצב.. תארו את תכולתו- עיפרון, עט, פתקים מחברות.. כמה תאים הוא? אנשים לוקחים לכם דברים, או אתם לוקחים לאנשים דברים? (מהקלמר) איפה אתם קונים את רוב כלי הכתיבה שלכם? כמה הכי יקר אתם תשקיעו בעיפרון? כמה קלמרים היו לכם בכל חייכם? החלפתם קלמר מתחילת שנה? מה היה הקלמר שהחזיק אצלכם הכי הרבה מעמד? מאיזה כיתה הוא? עט או עפרון? האם אתם מחליפים קלמרים במהלך השנה? יש איזה קלמר שראיתם אצל חבר ואתם ממש חושקים בו?(תארו אותו!!) אוהבים עכברים? מיקי-מאוס..
ואת ג'רי? (העכבר) חתיך שכמוהו..
ברור.. ועכברי מחשב? עוד יותר איך העכבר שלכם נראה? עם זנב..
יש לו תכונות מיוחדות? ברור.. הוא שולט על החץ שבמסך!! נכון מצ'וכלל?? וברצינות, טום או ג'רי? מיקי מאוס ומה עם מיקי מאוס?D: יאאאא.. או מיני מאוס? ורטטוי? הא? האא.. הסרט? לא ראיתי.. מי מזמינה אותי?
סתם.. הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? עכברוש, אם כבר.. ובכלל, אוהבים סרטים מצויירים? מה דעתכם על התעללות בעכברי מעבדה? איזה סרט מצויר מכל הזמנים אתם הכי אוהבים? האם אתם קונים מוצרים שמנוסים על בע"ח, או מקפידים שלא? מנסים שלא? מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? קונים בגדים/נעלים/תיקים וכו' מעור? אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם שהוא משתמש בבע"ח לניסויים, הייתם מפסיקים להשתמש במוצר זה? אתם צמחונים? יש לכם מעיל פרווה? וטבעונים? מה דעתכם על תעשיית הפרווה? ראיתם פעם איך שוחטים חיה מסוימת? יש לכם חיית מחמד בבית? הייתם פעם צמחונים? במשך כמה זמן? כמה זמן אתם צמחונים? ראיתם הפיג'מות? איזה שיר שלהם אף פעם לא תשכחו?D: איזו דמות אתם הכי אוהבים מהסדרה? רוצים שתהיה עוד עונה? עם אלונה או ימית? הייתם רוצים להשתתף בסדרה? נכון גרי חמוד? נהנהתן לענות על הסקר? השאלון הזה בלשון זכר, וזה מ-מ-ש שיגע אותי..
התייאשתי.. לל"ט

tahel93

New member
אנייי

חברים שלך נעלו אותך פעם בשירותים? כן חחח ואתה, אתה נעלת חבר בשירותים? בטח, גם את אבא :] מה אתה עושה כשחברים באים אליך? מה שבא להם.. אתם מרביצים בצחוק אחד לשני? כן אתם מצחיקים את האחיות שלכם?? אין לי :] אוהבים כשחברים של אחים שלכם מתנחלים בביתכם הקט? לאאאאא או מעדיפים שאלו יהיו חברים שלכם? בטח או שלא אכפת לכם בכלל ומה שבא-בא ? .. אורחים- זה טוב או רע? טוב יותר כיף להתנחל אצל חברים או אצלכם? אצלי כשאתם אצל חברים אתם מציקים לאחים שלהם? לא אוהבים לטייל ברחוב? בטח כמה פנסי רחוב יש ליד הבית שלכם? 1 מה אתם עושים כשיורד גשם ואין לכם מטרייה? (ואתם ברחוב) כלום כמה בתים יש ברחוב שלכם? משו כמו 12 או בניינים?1 כמה חברים שלכם גרים ברחוב שלכם?..0 ובשכונה?1 אוהבים את הרחוב שלכם?לא יש לכם למי לעשות בייביסיטר ברחוב שלכם? חחח לא או דוגסיטר? לא או כל דבר אחר? ... מה השם הכי מוזר לרחוב? אין לנו שמות לרחובות מה השם הכי מצחיק שנתקלתם בו לרחוב?.. ביקרתם פעם ברחוב דיזנגוף, בת"א? בטח ובקניון דיזינגוף?לא מה השם הכי ארוך שנתקלתם בו לרחוב? ... האם יש רחוב מסוים שאתם אוהבים במיוחד בגלל העיצוב שלו? | (אם כן, איזה רחוב זה? ) האם פגשתם פעם סלבים למיניהם ברחוב?לא וניגשתם אליהם? לא איך נראה הקלמר שלכם? ג'ינס תא אחד איפה קניתם אותו? מצאי אצל סבתא בחופש הגדול. אוהבים אותו? כן או שאולי אתם הכנתם אותו?.. הוא מלא, הקלמר שלכם? כן תארו את תכולתו- כמה תאים הוא?1 אנשים לוקחים לכם דברים, או אתם לוקחים לאנשים דברים? (מהקלמר) גם וגם איפה אתם קונים את רוב כלי הכתיבה שלכם? אני לא קונה יש לי כמה הכי יקר אתם תשקיעו בעיפרון? 8 שקל עיפרון חודים :] כמה קלמרים היו לכם בכל חייכם? אולי 7 8 החלפתם קלמר מתחילת שנה? לא מה היה הקלמר שהחזיק אצלכם הכי הרבה מעמד? לא זוכרת מאיזה כיתה הוא?.... עט או עפרון? געפרון האם אתם מחליפים קלמרים במהלך השנה? לא יש איזה קלמר שראיתם אצל חבר ואתם ממש חושקים בו?(תארו אותו!!) אין אוהבים עכברים? לא ואת ג'רי? (העכבר) לא ועכברי מחשב? בטח איך העכבר שלכם נראה? לבן יש לו תכונות מיוחדות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וברצינות, טום או ג'רי? מוש השור ומה עם מיקי מאוס?D: :| או מיני מאוס? :] ורטטוי? :\ הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? לא ובכלל, אוהבים סרטים מצויירים? קצת מה דעתכם על התעללות בעכברי מעבדה? זוועה איזה סרט מצויר מכל הזמנים אתם הכי אוהבים? לא יודעת האם אתם קונים מוצרים שמנוסים על בע"ח, או מקפידים שלא? קונים מה שיש מנסים שלא? בד"כ מה שלא נוסה על בע"ח מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? .. קונים בגדים/נעלים/תיקים וכו' מעור? לא אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם שהוא משתמש בבע"ח לניסויים, הייתם מפסיקים להשתמש במוצר זה? אולי אתם צמחונים? לא יש לכם מעיל פרווה? לא וטבעונים? לא מה דעתכם על תעשיית הפרווה?... פעם איך שוחטים חיה מסוימת?לא יש לכם חיית מחמד בבית? לא הייתם פעם צמחונים? לא במשך כמה זמן? כמה זמן אתם צמחונים? ראיתם הפיג'מות? בטחחח חולה עליהםםםםםםםםםםםם איזה שיר שלהם אף פעם לא תשכחו?D: השיר של היומולדת של אילן :"אז שכחנו ת'יומולדת שלך, אזמה אזמה, אנחנו שוכחים אותו בכל שנה " :] איזו דמות אתם הכי אוהבים מהסדרה? עודד רוצים שתהיה עוד עונה? בטח עם אלונה או ימית? אלונה הייתם רוצים להשתתף בסדרה? כןןןןןןןןןןןןןן נכון גרי חמוד? קצת... נהנהתן לענות על הסקר? חחחח חופרתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה