שאלון לשבת

Forever NemeSh

New member
../images/Emo189.gif שאלון לשבת ../images/Emo190.gif

שם: גיל: -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: -ראית את סבתא שלך: -נסעת רחוק: -טסת: -אכלת שניצל: -קנית משהו: -קנית משהו שהוא לא אוכל: -היית בהפגנה: -היית בקניון: -היית בבית מרקחת: -למדת למבחן: -התקלחת: -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: -ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: -דיברת שעה בטלפון: -בכית: -האם אי פעם: -התעלפת: -היית בכנסת: -היית במשחק של מכבי: -היית באיקאה: -נסעת לאילת באוטובוס: -טסת לאילת: -עשית צניחה חופשית: -הרגת מישהו: -נעצרת: -הצטלמת עם סלבריטאי: -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, -היית בהופעה של אביב גפן: -בכית ביום רצח רבין: -בכית ביום הזיכרון לשואה: -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: -היית בהלוויה: -היית בפיגוע: -היית בתאונת דרכים: -היית ברמת השרון: -היית בבאר שבע: -היית בטירת הכרמל: -היית במעלה אדומים: -היית בערד: -היית ב-"תנובה": -היית בכותל: -קראת הארי פוטר: -קראת ספר של עמוס עוז: -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: -נשבר לך היד/הרגל וכו': -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): -עשית קורס מד"א: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: -דיברת איתו באמת: -דיברת איתו אונליין: -שלחת לו sms: -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: -נסעת איתו לאנשהו: -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: -היה אצלכם בבית: -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: -צחקת עליו: תהנו

אני

שם: ליהי גיל: זקנה -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: חודשיים -ראית את סבתא שלך: אתמול -נסעת רחוק: חיפה לפני כמעט חודש -טסת: ארהב לפני חודשיים -אכלת שניצל: אתמול -קנית משהו: רדבול -קנית משהו שהוא לא אוכל: כרטיס להופעת סטנדאפ
סתם תחתונים -היית בהפגנה: מעולם -היית בקניון: שבוע בערך -היית בבית מרקחת: 3חודשים בפיטסבורג -למדת למבחן: 3-4 שנים -התקלחת: לפני רבע שעה -רבת עם בנאדם: יום רביעי -הלכת מכות: כיתה ו' -ראית סרט טוב: שבועיים (רנט) -ראית סרט מפגר: וואי לא מצליחה להזכר -קיבלת מאה במבחן: הבגרות בצילום נחשב? -דיברת שעה בטלפון: יומים -בכית: יום חמישי -האם אי פעם: -התעלפת: כן בקופת חולים היה צחוקים ובבית היה צחוקים ואפילו בבית חולים -היית בכנסת: לפני שנים עם סבא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: לפני שנתיים -נסעת לאילת באוטובוס: 5-6 שנים בערך -טסת לאילת: מעולם -עשית צניחה חופשית: אני מתה לעשות -הרגת מישהו: כן ופה אני אתודה גם -נעצרת: כן בפנסליבניה אזיקים והכל צחוקים -הצטלמת עם סלבריטאי: צלמתי את עצמי סתם אני לא בקטע של להצטלם איתם גם כשהם לידי בכל רגע נתון (עוקבים אחרי) -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא תודה -היית בהופעה של אביב גפן: רציתי להיות בהופעה של בלאקפילד ובסוף לא -בכית ביום רצח רבין: כן -בכית ביום הזיכרון לשואה: בטח -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: מעולם לא -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: תודה לאל לא -היית בתאונת דרכים: נכנסתי במישהו מאחורה בקטנה נחשב -היית ברמת השרון: כן היה לי חבר שם (זכרונות לא להיט אבל זה היה לפני חצי שנה) -היית בבאר שבע: לפני חצי שנה בעבודה -היית בטירת הכרמל: וואי שנים -היית במעלה אדומים: לא נראה לי -היית בערד: טיול שנתי כיתה יא -היית ב-"תנובה": מה במפעל כאילו? -היית בכותל: מתישהו עם סבא -קראת הארי פוטר: לא -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא אלוהים -נשבר לך היד/הרגל וכו': כיתה ד -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': כיתה ב ובגן -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): מלא פעמים פעם אחרונה לפני חודש -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: דפנה -דיברת איתו באמת: שלומי -דיברת איתו אונליין: סיון -שלחת לו sms: שלומי -כעסת עליו: שלומי -ישבת לידו בשיעור: מה שיעור? -נסעת איתו לאנשהו: עם דודו ואייל לבית נקופע -לאן נסעתם? בית נקופע -לקחת ממנו משהו: אתמול -מה זה היה? מים -היית אצלו בבית: וואי לא זוכרת -היה אצלכם בבית: טל -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: שלומי -ראית איתו סרט: דפנה -צחקת עליו: אמא שלי

../images/Emo26.gif

משעמם לי
שם: גיל: -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לא יודעת -ראית את סבתא שלך: כמה שנים -נסעת רחוק: הכל יחסי -טסת: קיץ שעבר -אכלת שניצל: שבוע שעבר -קנית משהו: אתמול קניתי קולה וגלידה -קנית משהו שהוא לא אוכל: אממ. וואלה. לא יודעת. -היית בהפגנה: כשאולמרט הציג את הרשימה שלו. הייתי מאלה עם המדים שהראו בעיתון. -היית בקניון: שבוע שעבר -היית בבית מרקחת: חודש שעבר -למדת למבחן: לבגרות בספרות -התקלחת: אתמול בערב -רבת עם בנאדם: אתמול בערב -הלכת מכות: לפני כמה דק', אחותי אלימה
-ראית סרט טוב: אני מנסה להוריד את כנפיים שבורות, שלשום ראיתי שיקאגו -ראית סרט מפגר: וואי,לא חסרים כאלה -קיבלת מאה במבחן: פחחח -דיברת שעה בטלפון: אתמול בערב -בכית: אתמול בערב -האם אי פעם: -התעלפת: הרעלת אלכוהול
-היית בכנסת: כן, באיזה טיול בכיתה ו' או משהו -היית במשחק של מכבי: אף פעם -היית באיקאה: לא זוכרת. נראה לי שלא -נסעת לאילת באוטובוס: פעמיים -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: עם פרץ?
-היית בהופעה של שוטי הנבואה: כן, בביה"ס -היית בהופעה של אביב גפן:כן, בעיר הנוער -בכית ביום רצח רבין: כן -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: בפעם האחרונה לא הפסקתי לבכות|: -היית בהלוויה: שתיים -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: כן, אמא שלי הנהגת הזו. סתם. תאונת שרשרת. -היית ברמת השרון: מזמן -היית בבאר שבע: בדרך לאילת? -היית בטירת הכרמל: כן -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר:5/6 -קראת ספר של עמוס עוז: מישהו לרוץ איתו, הפסקתי באמצע -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: פחחח לא
-נשבר לך היד/הרגל וכו': נקעתי את הרגל.. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': כשהייתי קטנה הסתובבתי בנדנדה.. משחקים של ילדים קטנים נו.. ונפלתי והנדנדה הסתובבה לי על הראש, והוא נפתח. מזל שאני גרה קרוב לגן שעשועים, ההורים הספיקו לחטא והכל די מהר. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): חחח יש לי חופשי חודשי בהלל יפה
-עשית קורס מד"א: כן ונכשלתי מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: שמות יעזרו? סיון -דיברת איתו באמת: אוהד ואביעד -דיברת איתו אונליין: אוהד ואסף ברגעים אלה -שלחת לו sms: נראה לי שלינון, האקס -כעסת עליו: ינון ונדב -ישבת לידו בשיעור: נרהא לי שסיון>< -נסעת איתו לאנשהו: אוהד אביעד והילה, נסענו ביחד לפאב אתמול -לאן נסעתם? לאינדיקה בבניימינה -לקחת ממנו משהו: לא זוכרת -מה זה היה? לא זוכרת -היית אצלו בבית:לא זוכרת -היה אצלכם בבית: אוהד ואביעד -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: נראה לי שמיכאל -ראית איתו סרט: נדב, נראה לי -צחקת עליו: אוהד והילה

../images/Emo27.gif אני אנסה את כוחי...

שם:ליאור גיל:19 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: שבועיים -ראית את סבתא שלך: שלושה ימים -נסעת רחוק: שלושה ימים -טסת: חמישה חודשים, יוון -אכלת שניצל: יותר מדי זמן -קנית משהו: שלושה ימים, דיסק של הוורוו -קנית משהו שהוא לא אוכל: יום וחצי -היית בהפגנה: מעולם לא, זה מיוצר -היית בקניון:אני בדרך לשם :) -היית בבית מרקחת:שבוע -למדת למבחן: הרבה מאוד זמן -התקלחת: מאז אתמול... -רבת עם בנאדם: ארבעה ימים -הלכת מכות:הרבה זמן -ראית סרט טוב: יותר מדי זמן -ראית סרט מפגר: יומיים -קיבלת מאה במבחן:הרבה זמן -דיברת שעה בטלפון: כל יום :) סתם, רק בסופשי"ם -בכית:עבר זמן מה -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כן -היית במשחק של מכבי:חיפה, כן -היית באיקאה: לפני שנתיים -נסעת לאילת באוטובוס: מעולם לא -טסת לאילת: מעולם לא -עשית צניחה חופשית: אני רוצה, זה נחשב? -הרגת מישהו: יש דברים שהשתיקה יפה להם...או לפחות היו רק כוונות -נעצרת: מעולם לא -הצטלמת עם סלבריטאי: נופ -היית בהופעה של שוטי הנבואה:כן, פעמיים , -היית בהופעה של אביב גפן: נופ -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא -היית בהלוויה: פעמיים -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון:כן, לפני שלושה שבועות -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים:כן -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן, יותר מדי לאחרונה -קראת הארי פוטר: כן, אבל רק את הראשון -קראת ספר של עמוס עוז: כן -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כולנו עברנו את השלב הזה מתישהו בחיינו -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':כן, מזמן -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא -עשית קורס מד"א: כן, התנדבתי שלוש שנים מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: שי -דיברת איתו באמת: ניר -דיברת איתו אונליין: רמי -שלחת לו sms: מאיה -כעסת עליו: נועם -ישבת לידו בשיעור: מי זוכר מה זה שיעור? -נסעת איתו לאנשהו: עומרי -לאן נסעתם? ת"א -לקחת ממנו משהו: לא -מה זה היה? - היית אצלו בבית:כן -היה אצלכם בבית:כן -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:כן -ראית איתו סרט:כן -צחקת עליו: ברור מקווה שלא יצא יבשושי מדי...

Forever NemeSh

New member
../images/Emo218.gif ../images/Emo210.gif אני עכשיו?! ../images/Emo3.gif

שם: טל גיל: 19 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני שבוע -ראית את סבתא שלך: לפני שבוע. -נסעת רחוק: מממ... כמה נחשב רחוק? -טסת: 7 שנים?! -אכלת שניצל: אתמול. -קנית משהו: רדבול אתמול
-קנית משהו שהוא לא אוכל: אתמול סיגריות. -היית בהפגנה: מזמן. -היית בקניון: אתמול בצהריים -היית בבית מרקחת: כנ"ל -למדת למבחן: בטירונות שלי. -התקלחת: הרגע יצאתי מהמקלחת.
-רבת עם בנאדם: ביום שלישי. -הלכת מכות: שלשום עם אחי הקטן. -ראית סרט טוב: אתמול -ראית סרט מפגר: אתמול -קיבלת מאה במבחן: אחחח.. ביצפר. -דיברת שעה בטלפון: אתמול בערב. -בכית: אתמול -האם אי פעם: -התעלפת: כן -היית בכנסת: האמת שכן -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן
-נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: הלוואי
-הרגת מישהו: חס וחלילה. -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: יותר מידי.
-היית בהופעה של שוטי הנבואה: כן -היית בהופעה של אביב גפן: ברור -בכית ביום רצח רבין: כ"כ
-בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן. -היית בהלוויה: יותר מידי.. כן. -היית בפיגוע: עדה לפיגוע נחשב? -היית בתאונת דרכים: עדה לאחת כזו. -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: כן -היית במעלה אדומים: כן -היית בערד: כן -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: לא -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: חחחחחחחחחחחחחחחחחח
-נשבר לך היד/הרגל וכו': כן. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: חיים -דיברת איתו באמת: בנצ'וק -דיברת איתו אונליין: גיל -שלחת לו sms: חיים -כעסת עליו: חיים -ישבת לידו בשיעור: שיעור?! ממממ.. הרצאה בצבא נחשב?
אם ככה אז עידן. -נסעת איתו לאנשהו: סיון, בנצ'וק וליהי לנאפיס -לאן נסעתם? אחרי הצוותא לנאפיס. -לקחת ממנו משהו: דיסק מחברה היום. -מה זה היה? דיסק -היית אצלו בבית: ליהי -היה אצלכם בבית: גיל -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: בנצ'וק -ראית איתו סרט: בנצ'וק שוב.. -צחקת עליו: שירה.

EagleGirl

New member
נגמרה שבת...

שם: סיון גיל: 17 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: בכיתה ה'..... אאחד הימים הכי גרועים שהיו לי -ראית את סבתא שלך: מצד אבא - לפני שבועיים ככה. מצד אמא - גם שבועיים ככה -נסעת רחוק: חו"ל - טורקיה בסוף אוגוסט... בארץ - ירושלים אמצע דצמבר -טסת: סוף אוגוסט -אכלת שניצל: וואו הבה מזן לא וכרת -קנית משהו: שתיתי WOO WOO -קנית משהו שהוא לא אוכל: קריקטורה -היית בהפגנה: לא זוכרת.. -היית בקניון: הייתי בסנטר ביום חמישי -היית בבית מרקחת: אני בסופר פארםכמעט כל יום -למדת למבחן: כעושד הייתי בלימודים -התקלחת: היום אחה"צ -רבת עם בנאדם: לא זוכרת -הלכת מכות: וואו הרבה זמן... -ראית סרט טוב: לא ראיתי סרט כבר יותר משנה וחצי. -ראית סרט מפגר: גארפילד -קיבלת מאה במבחן: 100 בהיסאטוריה בכיתה י' -דיברת שעה בטלפון: עם אוריה שבוע שעבר... שעה וחצי אפילו -בכית:נראה לי ביםו חמישי או שלישי -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: כן.. לפני שנה או שנתיים -היית במשחק של מכבי: מכבי תל אביב ששיחקו נגד קבוצה צרפתיתי היה לי כרטיס על הפרקט מחוסו -היית באיקאה: בחיים לא הייתי באיקאה -נסעת לאילת באוטובוס: יםו אחרי ההופעה הראשונה שלי -טסת לאילת: אף םפעם לא טסתי לאילת.. רק טסתי מאילת לתל אביב וזה היה בגיל 11 או 10 -עשית צניחה חופשית: עדי ןא לא עשיתי -הרגת מישהו: לא זכור לי -נעצרת: בטורקיה.. באוגוסט -הצטלמת עם סלבריטאי: יש איזה שחקן תיאטרון שהוא ידיד שלי והצטלמתי איתו לפני שבןע -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא הייתי -היית בהופעה של אביב גפן: חחחחחחחחחחחחחחחחחח לפני שלוש שנים נראהל י... כמעט אני וחברה טובה שלי חטפנו מכות רצח מאיזה פריקית מפחידה -בכית ביום רצח רבין: לא בכיתי -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא בכיתי.. אלוי סרטים אלב זה לא נחשב -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:גם סרטים -היית בהלוויה: בכיתה ט -היית בפיגוע:לא יצא -היית בתאונת דרכים:גם לא קרה -היית ברמת השרון:יום שישי בצהריים -היית בבאר שבע: המוןן זמן... הבטחתי שאני אקפוץ לבקר -היית בטירת הכרמל: לא זוכרת -היית במעלה אדומים: מזמןןןןןןןןןןןןןן -היית בערד: לא זוכרת דבר כזה.. גם שם הבטחתי לבקר.. לפחות ל3 אנשים -היית ב-"תנובה": לפעמים ני ליד המפעל זה נחשב? -היית בכותל: הרבה זמן.. אני מתכננת לקפוץ לבקר -קראת הארי פוטר: ראיתי תסרט -קראת ספר של עמוס עוז: לא קרהולא נברא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לפעמים בעבודה... ספר טלפונים של הפלאפון -נשבר לך היד/הרגל וכו': פעם רציתי לשבור את יד ימין אבל בסוף נקעתי את יד שמאל -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': הסנטר מפתח בגיל 6-7-8 אחד מהם -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): גם לא קרה -עשית קורס מד"א:בעבודה של אבא שלי לפני 10 שנים נראה לי מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: נעמה -דיברת איתו באמת: באתמ זה פנםי מול פנים? - אמיר -דיברת איתו אונליין: ליהי -שלחת לו sms: אסף -כעסת עליו: מני -ישבת לידו בשיעור: לא זוכר לי -נסעת איתו לאנשהו: רועי -לאן נסעתם? הביתה -לקחת ממנו משהו: איל.. הוא נתן לי -מה זה היה? סיגר מעפן שוהא הביא -היית אצלו בבית:מני נראה לי -היה אצלכם בבית:נעמה -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: סב -ראית איתו סרט: נעמה -צחקת עליו: גיא

עונה!!

שם: מור. גיל: 14. -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני חצי שנה ככה... -ראית את סבתא שלך: יום שישי. -נסעת רחוק: מ'זה רחוק? -טסת: לפני שנתיים. -אכלת שניצל: לפני חצי שעה :| -קנית משהו: אתמול. -קנית משהו שהוא לא אוכל:יום רביעי שבוע שעבר! -היית בהפגנה: מזמן לא הייתי בהפגנה... אני צריכה לצאת יותר... -היית בקניון: לפני שבועיים ככה... -היית בבית מרקחת: אתמול. -למדת למבחן:עכשיו. -התקלחת: אתמול בלילה. -רבת עם בנאדם: אתמול (הכל אתמול, אה?) -הלכת מכות: אפ'פעם? -ראית סרט טוב: הר ברוקבק! לפני שבוע וחצי ככה. -ראית סרט מפגר: אני לא רואה סרטים מפגרים ! -קיבלת מאה במבחן: בהיסטוריה ! -דיברת שעה בטלפון: אני לא אוהבת שחנש"ים בטלפון! -בכית: אתמול. מהסרט שראיתי. -האם אי פעם: -התעלפת: כן. מול המחשב. ששיחקתי ספיידרמן 2. -היית בכנסת: אפ'פעם? -היית במשחק של מכבי: גם אפ'פעם לצערי. -היית באיקאה: כנ"ל. -נסעת לאילת באוטובוס: למה באוטובוס?! באוטו! בחופש הגדול. -טסת לאילת: לפני 4 שנים ככה. -עשית צניחה חופשית: אפ'פעם. -הרגת מישהו: אתמול (צוחקת) -נעצרת: אתמול. על הברחת באנגי. -הצטלמת עם סלבריטאי: עם רואי כהן מרצים לדירה שפגשתי אותו בקניון. וגם עם אורי אומנותי. -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, אפ'פעם. -היית בהופעה של אביב גפן: אפ'פעם. -בכית ביום רצח רבין: תלוי איך הטקס. -בכית ביום הזיכרון לשואה: כמעט תמיד. -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לפעמים. -היית בהלוויה: לא הייתי ולא רוצה להיות. -היית בפיגוע: כנ"ל. -היית בתאונת דרכים: כנ"ל. -היית ברמת השרון: שלשום. -היית בבאר שבע: לפני שנה? -היית בטירת הכרמל: אני הולכת עוד שעה. -היית במעלה אדומים: -היית בערד: -היית ב-"תנובה": -היית בכותל: -קראת הארי פוטר: כל יום ויומו. -קראת ספר של עמוס עוז: מיזה?! -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: מי עושה את זה? -נשבר לך היד/הרגל וכו': אפ'פעם. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': כנ"ל. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לפני שנה ככה. שהתעלפתי. -עשית קורס מד"א: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: תמר. -דיברת איתו באמת: מיכל. -דיברת איתו אונליין: עידו. -שלחת לו sms: עידו. -כעסת עליו: מיכל. -ישבת לידו בשיעור: שני. -נסעת איתו לאנשהו: מיכל. -לאן נסעתם? רעננה. -לקחת ממנו משהו: מיכל. -מה זה היה? ספר. -היית אצלו בבית: תום. -היה אצלכם בבית: עידו. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: מיכל. -ראית איתו סרט: עידו ומיכל. -צחקת עליו: עידו.

../images/Emo9.gif

שם: רוני גיל: 16 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:מזמן... לא זוכרת -ראית את סבתא שלך: אמממ... יום שישי -נסעת רחוק: חנוכה... טיול בהרי אילת -טסת: בחופש הגדול -אכלת שניצל: בטח לפני כמה ימים -קנית משהו: היום -קנית משהו שהוא לא אוכל: אתמול -היית בהפגנה: -היית בקניון: אתמול -היית בבית מרקחת: לא זוכרת.. -למדת למבחן: לפני כמה דקות -התקלחת: היום בבוקר -רבת עם בנאדם: לא יודעת -הלכת מכות: חחח אני לא הולכת מכות... בד"כ מכים אותי
-ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: המון זמן שזה לא קרה -דיברת שעה בטלפון: בטח היום או אתמול -בכית: אתמול -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: כן -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס: כן [לא ממש לאילת..
] -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן...חחחח -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: יכול להיות... -בכית ביום הזיכרון לשואה: יכול להיות... -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: יכול להיות... -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: בערך -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: אני חושבת שכן -היית בטירת הכרמל: לא נראה לי -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: לא יודעת -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: לא זוכרת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: חחח לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': הסנטר איזה 5 פעמים... המצח פעם אחת והברך פעם אחת
-היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): הייתי בחדר מיון לא מעט
-עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: ניצן -דיברת איתו באמת: נועה -דיברת איתו אונליין: לא יודעת -שלחת לו sms: סירקין -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: שי -נסעת איתו לאנשהו: אמממ... חנדל, הילה, אופיר וניצן -לאן נסעתם? לקניון
-לקחת ממנו משהו: לא יודעת.. -מה זה היה? -היית אצלו בבית: הילה -היה אצלכם בבית: ניצן -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: הילה -ראית איתו סרט: לא זוכרת -צחקת עליו: בטח ניצן

אני

שם: אביטל גיל:17.5 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן -ראית את סבתא שלך: לפני כמה ימים -נסעת רחוק: מה זה רחוק?O_O אמממ...ירושלים? לפני 4 חודשים. חיפה? לפני 8 חודשים. אילת? לפני 7 חודשים. -טסת: ביולי -אכלת שניצל: מזמן -קנית משהו: ביום שישי -קנית משהו שהוא לא אוכל: ביום שישי -היית בהפגנה: אף פעם -היית בקניון: אתמול בערב -היית בבית מרקחת: לפני כמה ימים [כשסבתא שלך רוקחת...] -למדת למבחן:לפני שבועיים, בגרות אחרונה
-התקלחת: אתמול בערב -רבת עם בנאדם: אתמול בערב -הלכת מכות: אף פעם -ראית סרט טוב: וואי...לא זוכרת -ראית סרט מפגר: בטח לא מזמן -קיבלת מאה במבחן: שנה שעברה -דיברת שעה בטלפון: היום -בכית: אתמול -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: כן -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא -היית בהלוויה: כן -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע:לא -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: כן -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן
-נשבר לך היד/הרגל וכו': שברי מאמץ נחשבים?
-עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: אירית -דיברת איתו באמת: אירית -דיברת איתו אונליין: סשה -שלחת לו sms: אני חושבת שאירית... -כעסת עליו: לא זוכרת -ישבת לידו בשיעור: אור -נסעת איתו לאנשהו: היינו כמה חברים -לאן נסעתם? מועדון -לקחת ממנו משהו: אנה -מה זה היה? חולצה -היית אצלו בבית: אנה -היה אצלכם בבית: סשה -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אנה -ראית איתו סרט: אירית -צחקת עליו: לא זוכרת

FreestyleBoy

New member
גם אני פה ...

שם: אביב גיל:19 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני כמה שנים אולי.. -ראית את סבתא שלך: היום.. -נסעת רחוק:היום לצפון.. -טסת: באוגוסט -אכלת שניצל: היום חח כמה היום.. -קנית משהו:אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל:אתמול -היית בהפגנה: אף פעם.. -היית בקניון: היום.. -היית בבית מרקחת:פיי שנים... -למדת למבחן:בשנה שעברה איזה כייף שאין עוד.. -התקלחת:3 פעמים ביום..פעם אחרונה לפני שעתיים.. -רבת עם בנאדם: לפני חצי שנה אולי עם חבר -הלכת מכות:אולי בכיתה ז -ראית סרט טוב: אתמול -ראית סרט מפגר: שבוע שעבר -קיבלת מאה במבחן: פיי לא זוכר חח -דיברת שעה בטלפון: עכשיו,תוך כדי הראיון.. -בכית: לפני שבוע כי הצבא לקח לי את כולם... -האם אי פעם: -התעלפת: לא. -היית בכנסת:אף פעם -היית במשחק של מכבי:ברור עד לפני שנה כל שנה היה לי מנוי כדורגל וכדורסל -היית באיקאה:אף פעם -נסעת לאילת באוטובוס:בטח שלוש פעמים -טסת לאילת:אף פעם -עשית צניחה חופשית:אף פעם -הרגת מישהו:שוקל זאת בחיוב -נעצרת:אף פעם -הצטלמת עם סלבריטאי:לא מעניין אותי -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא הייתי אבל אחלה מוזיקה יש להם -היית בהופעה של אביב גפן:שונא אותו -בכית ביום רצח רבין:כן -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא למרות שזה הנושא שאני הכי מתחבר אליו -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:בטח -היית בבאר שבע:אוף קורס -היית בטירת הכרמל:לא שזכור לי -היית במעלה אדומים:כן -היית בערד:כן -היית ב-"תנובה":לא שזכור לי -היית בכותל:בטח -קראת הארי פוטר:לא -קראת ספר של עמוס עוז:לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:חח קורה -נשבר לך היד/הרגל וכו':עצם הבריח מי שיודע מה זה -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':שלוש פעמם הראש -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן.. -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:מיכאל -דיברת איתו באמת:מיכאל -דיברת איתו אונליין:לא הבנתי -שלחת לו sms:גל -כעסת עליו:לא זוכר -ישבת לידו בשיעור:שחכתי מה זה! -נסעת איתו לאנשהו:גל -לאן נסעתם?ךאיזה מסעדה -לקחת ממנו משהו:עומרי -מה זה היה?שעןם -היית אצלו בבית:עומרי -היה אצלכם בבית:עומרי -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:גל -ראית איתו סרט:מור -צחקת עליו: חח צוחק על כולם! סתם צוחק עם כולם! תהנו

ינון בר

New member
אני (-:

שם: ינון גיל: 16 וחצי+ -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני חודש ~ -ראית את סבתא שלך: לפני שעה. -נסעת רחוק: טיול שנתי לפני יומיים -טסת: פולין בנובמבר. -אכלת שניצל: לפני הרבה זמן -קנית משהו: היום (-: -קנית משהו שהוא לא אוכל: היום (-: -היית בהפגנה: מעולם לא -היית בקניון: לפני שבוע ~ -היית בבית מרקחת: מזמן -למדת למבחן: מזמן (-: לא סתם נראה לי לפני שבוע או משהו כזה או אפילו שבועיים -התקלחת: היום -רבת עם בנאדם: לא זוכר -הלכת מכות: לפני כמה ימים -ראית סרט טוב: לפני שבועיים (אמריקאן פאי 4) -ראית סרט מפגר: אני רואה רק איכות (-: -קיבלת מאה במבחן: במגן במתמטיקה לפני חודש -דיברת שעה בטלפון: לא יודע -בכית: מזמן -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: מה יש לי לחפש שם ? סתם חבורת אפסים -היית במשחק של מכבי: כן -היית באיקאה: לא -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: התכוונת לשאול אם סלבריטאי הצטלם איתי (-: -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: הייתי קטן לא קלטתי מה הולך. -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: נראה לי שכן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לא יודע -היית בערד: כן בטיול השנתי עברנו שם. בואנה זאת עיר חסרת חיים גם הדמויות שעוברות שם זה הולגרמות. צריך לבקש מנאסא לשלוח לשם חלליות שיחפשו שם סימני חיים. -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: לא -קראת הארי פוטר: לא -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): שהייתי תינוק -עשית קורס מד"א: רציתי \: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: מאור -דיברת איתו באמת: לא יודע -דיברת איתו אונליין: פייביש -שלחת לו sms: לא משתמש בזה -כעסת עליו: עמית -ישבת לידו בשיעור: פייביש -נסעת איתו לאנשהו: כל הכיתה -לאן נסעתם? טיול שנתי -לקחת ממנו משהו: סימון -מה זה היה? מגנטים X: -היית אצלו בבית: פייביש -היה אצלכם בבית: מאור -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: הרבה -ראית איתו סרט: לא רואה סרטים ממש -צחקת עליו: הרבה מייגע

למעלה