שרשור דסקטופים

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif חמודדדדדדדדדדדדד

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שלי../images/Emo9.gif

יצירה של ג'קסון פולוק [אחד האמנים האהובים עליי].

Blade Of Fire

New member
אין כוח לצלם

אז תסתפקו בתמונה עצמה... (althrya-להקת פאוור-גות' מטאל מישראל הקטנה שלנו)

Elpar

New member
תמונה יפה!

ד"א מכירי םאת הרקע המסריח הזה של הר כזה, זה מהרקעים של ווינדואז עצמו, הרים ירוקים כאלה מעפנים עם שמים כחולים יפים? אז זה הרקע שלי P: חחחחח אם הייתי יכול לשנות הייתי עושה משהו אחר על בטוח... איך תראה תמונה של קלרקס על המסך.... מעניין P: חחחח אבל המחשב לא שלי רק לצערי... :(

Blade Of Fire

New member
ולכן יש דבר נפלא

המצאה מעולה של חלונות ושל מייקרוסופט (וזה בערך הייתרון היחיד שלהם) שנקראת "משתמשים" כלומר-כמה משתמשים על אותו מחשב.. הרבה יותר פרטיות... הרבה יותר דברים מותאמים....

Elpar

New member
אני יודע חחח

אבל אין לי כח עלשות את זה, עכשיו אולי נפרמט את המחשב ואני אכין לי משתמש באמת סוף סוף... רק לפעמים אני לא מבין אפה אפשר לשמור דברים כדי שלא יהיה משותף לכל המשתמשים :/ אני אלמד מתישהו חחח ואחרי שכן יהיה לי, ואם בכלל יהיה לי... אז אני אשים בטח תמונה של אממ... גאנז אולי, או סליפנוט... נראה, אני בטח אחליף כל כמה ימים P:

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני אוהבת את הלה

קה הזאת [ולא, אני לא מתבלבלת בין להקות :$]. רקע יפה
, גם לי יש אותו איפשהו

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכל הזמן הזה חשבתי../images/Emo163.gif

שקארין היא זו שהגיבה ליXDDDDDD המלאך אשם

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אחלה רקע../images/Emo3.gif

למעלה