שרשור הפרק השבועי:קייל XY

adi love noa

New member
../images/Emo189.gifשרשור הפרק השבועי:קייל XY../images/Emo189.gif

שם הפרק:נדודי שינה בסיאטל תקציר:החקירות על זהותו של קייל נמשכות, והוא אינו מצליח לנהל חיים תקינים. המשפחה המוטרדת מנסה לשמור עליו, אך הוא מצליח לחמוק ליער, ומגיע סמוך למקום שבו התעורר. נשמע פרק מעניין... צפייה מהנה
את התמונות אני אעלה אחר-כך(ייתכן באיחור קל
) העיניים שלו פשוט מהפנטות

adi love noa

New member
אני מאוהבת בקייל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך אני אוהבת שהוא עושה כל מיני שטויות ואחר כך מחייך את החיוך המושלם שלו ופשוט אי אפשר שלא לחבק אותו
כמה שאני צחקתי הפרק הזה...אני מחבבת את ג'וש את הבת קצת פחות למרות שבסוף הפרק התחלתי לחבב גם אותה. אני אוהבת נורא את התפיסה של קייל לעולם והפרשנות שלו לכל החיים. הוא עדיין מרגיש תלוש אבל אני חושבת שהוא מצא את המקום של,לפחות ביינתים. אהבתי איך שהוא הרגיע את הכלב,כמה צחקתי בקטע שהם אמרו לו לקחת את הכדור והוא לוקח ולא מבין למה הם עדיין מסתכלים עליו
וגם במרפאה היה מצחיק שהוא חיפש בפה של הרופא חח ופתר את הפאזל קייל כ"כ חמוד
היה פרק ממש ממש חמוד,אני מתחילה להתמכר לסדרה-ראו הוזהרתם
תמונות עוד מעט,מקווה שגם אתם נהנתם.

איזה חמוד הוא ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

היה פרק ממש ממש מצחיק
והוא כזה חתיך זה היה מוזר כל הקטע של הריצה ובסוף עם הגופה[זאת הייתה גופה
או שלא
] זה היה ממש מצחיק ובסוף ראינו שיש לו משפחה מאוד נחמדה ואוהבת-למרות שהאחות קצת משוגעת הבן חושב שיש חייזר בבית האימא רוצה לטפל והאבא לא יודע מה לעשות.חח אגב,אולי אפשר לקבל קצת
ים לגבי הסדרה מההתחלה ועד סוף העונה הזו

adi love noa

New member
יש ספויילרים בפורום הסדרה...

אני גם לא כ"כ הבנתי מה זה היה בסוף... וקייל
מה כבר אפשר לומר שלא אמרתי קודם?

always be me mc

New member
פספסתי את הפרק../images/Emo3.gif

אבל יודעים מה? זה היה שווה את זה כי ראיתי הסימפסונים בקולנוע וזה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקק
בכל מקרה עדידס תודה על השרשור
ואני לא אחמיץ את הש.ח חוזר

adi love noa

New member
איך היה הסרט?

כי אני גם רוצה ללכת... וכדאי לך לצפות בשידור החוזר

always be me mc

New member
הסרט באמת קורע(אפילו אמא שלי צחקה בקול רם)../images/Emo6.gif

ומצאתי את כל הדמויות מקסימות ומצחיקות כל אחת בדרך שלה(כן, גם ליסה
וכן גם מגי החמודה לאללה
) כמו כן היו כל כך הרבה סיטואציות מצחיקות שבאמת אי אפשר להשתעמם מהסרט למעשה כשהוא יצא בDVD אני כל כך אקנה אותו
זה היה שווה כל שקל שבזבזתי
אז בקיצור סרט טוב מאוד, אנימציה במיטבה
והיה קשה לשכנע את אמא שלי לצאת מהאולם אחרי הסרט חח נראה שהיא רצתה מאוד להישאר חח

always be me mc

New member
פרק נחמד...

קייל כהרגלו חמוד
ונראה ממש טוב
(אם כי אולי קצת פחות מתי שהוא זלל אוכל שהיה במקרר
) הבעיה שלי עם קייל זה שעם זאת שזה מגניב לראות אותו פותר פזל מהר ורץ מהר למדי אבל משהו בזה גם מפריע כי אפילו לסופרמן יש חולשות ולקייל אין?? אם יש אז הייתי רוצה לראות זאת
וחייב להיות לו.. לא? אפילו לחייזרים יש חולשות חח עוד בעיה שיש לי עם קייל אבל היא חפיף לעומת הבעיה הראשונה זה שיש פער בין מה שהוא חושב למה שהוא מדבר. לפעמים הוא חושב דברים עמוקים אבל יוצא קצת אהבל כשהוא מדבר וזה מציק לי כי אנחנו יודעים שהוא חכם והוא יודע לנצל היטב את המוח שלו.. אבל נו טוב.. אז פרק נחמד. אומנם לא מצאתי אותו מצחיק במיוחד אבל בהחלט נהניתי לראות

למעלה