שרשור התוכנית השבועית 23.1.06

מילי17

New member
רק מחר../images/Emo9.gif

האורחים נקבעים ביום שני
(חלקם) על סמך אירועי האקטואליה וכו'. אני בטוחה שתהני בתוכנית ולא משנה מי האורחים

מילי17

New member
../images/Emo189.gifשרשור התוכנית השבועית 23.1.06

האורחים
ב - 23.1.06 יתארחו בתוכניתו של יאיר לפיד האורחים הבאים: הרמטכ``ל לשעבר, משה (בוגי) יעלון, להקת בית הבובות
, אורנה בנאי וכמובן - רותם וענת יספרו מה עבר עליהן... בקונצרט. שרשרו לכאן את כל התגובות שלכם על התוכנית. צפיה מהנה, ולילה מקסים
מילי.

gilbsh

New member
שכחת את אורלי ויינרמן..

לפי האורחים, סוף סוף תוכנית טובה עם אנשי בידור אמייתיים אני לא אומר שהתוכניות הקודמות לא היו טובות, פשוט היום יש אורחים חשובים שמזמן היו צריכים לראיין אותם, למשל: אורנה בנאי. ובית הבובות היו ביצפאן, אני מקווה שהם לא ישירו את אותו השיר שהם שרו אצל יצפאן.. צפייה מהנה לכולם!

R o n n n a

New member
לפעם ראשונה שחשבתי שאורלי ויינרמן

היתה חמודה לאללה. כשנשאלה לצד איזה שחקנים היתה רוצה לשחק והיא התחילה למנות את השחקנים הערבים בלבד, היה בזה המון חן, וצחקוק עצמי על הרומן (?) שלה עם הבן של קדאפי. בכלל, היא היתה טבעית וחמודה. תמיד יש הפתעות לטובה
.

R o n n n a

New member
גב' אלפרון

אתמול, הוזמנה לתוכניתו של יאיר לפיד אהובה אלפרון, אשתו של אחד מראשי הפשע בישראל, יעקב אלפרון. יאיר לפיד הציג אותה כמי שעשתה שני תארי דוקטור, ושאל אותה מה בעצם החיבור בינה לבין יעקב אלפרון והיא, גלגלה עיניה לשמים ובכלל לא הבינה את השאלה... מה יש כאן לתהות באמת? היא הוזמנה בעצם כדי לקרוא לבנה, דרור, שיחזור הביתה. בעברית עילגת ובפרצוף של שה תמים פנתה לבנה דרור, שאגב חשוד גם הוא בהתערבות בנסיון לרצח של אמיר מולנר בהרצליה וירד למחתרת, לשוב הביתה. נימת הקול שלה, המראה שלה, ההבעות שלה - מניפולציה אחת גדולה, ואני תוהה איך יאיר לפיד נפל לקשקוש הזה והזמין אותה לראיון. אפילו אטרקציה לא היתה כאן.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifהיא עצבנה אותי במראה ובדיבור

שלה. בעיקר בדיבור

הייתה תוכנית טובה

בית הבובות הביאו ביצוע נהדר של השחר לא יפציע ובקשר לאלפרון כאב לי הלב

למעלה