שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo189.gifשרשור שבועי../images/Emo189.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Johnni456

New member
מסכמש"ת../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: Emergency שיר השבוע לא של פראמור: pray for me - sixx:a.m קליפ השבוע: "שלום לך ארץ נהדרת" להקת/אומן השבוע: sixx:a.m אלבום השבוע: בא לי את "איזה יופי" של שייגעצ
משהו חיובי שקרה השבוע: ל"ג בעומר משהו שלילי שקרה השבוע: טקס דפוק שיש בבצפר סדרת השבוע:
סרט השבוע:
ציטוט השבוע: כמה יציאות מל"ג בעומר: (איו קשר ביניהם) הדס: "אני חמה!" -- פינקי: "אני בלונדינית גאה ומאושרת!" -- הדס:"מישהו רוצה נעים בתחת?" -- אורלנדו:"מימטייל עליי?!" -- אני:"אורלנדו, די לעשות גלים בתחת!" תמונת השבוע:

../images/Emo210.gif מסכמתתתתתתתת ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של פראמור: Emergency שיר השבוע לא של פראמור: Girlfriend -Avril Lavigne להקת/אומן השבוע: שוב אוונג'ד :p אלבום השבוע: אוונג'ד של אוונג'ד D: משהו חיובי שקרה השבוע: ל"ג בעוממממר ^^ + לאקס יש חברה חדשה אז הוא יעזוב אותי כבררררר
משהו שלילי שקרה השבוע: לא ראיתי את ירדן בל"ג בעומר אתמול :/ סדרת השבוע: נשואים פלוס
סרט השבוע: מעודדות צמודות
ציטוט השבוע: "החבר שלך , הוא סבבה והכל אבל .." [שמעתי את זה כ'כ הרבה פעמים השבוע XD] שבוע טוב

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של פראמור:כל האלבום הראשון
שיר השבוע לא של פראמור:כל השירים של אבריל
ואוונסנס
קליפ השבוע:כל הקליפים של אבריל
להקת/אומן השבוע:אבריל,פראמור ואוונסנס
אלבום השבוע:כל האלבומים של אבריל,פראמור ואוונסנס
משהו חיובי שקרה השבוע:ל"ג בעומר! משהו שלילי שקרה השבוע:אים
סדרת השבוע:פטיטו
סרט השבוע:אין ><' ציטוט השבוע: דיברתי עם חברה שלי , ואיכשהו התחלנו לדבר על רעידות אדמה, ואז היא פתאום אומרת לי : "כשיש רעידת אדמה צריך לטפס על עץ" איך נקרעתי מזהXDDDDD
תמונת השבוע:אין לי כוח D:

Emergency Exit

New member
.I picture your face in the back of my eyes

אינקיובאס
בכללללמקרה.. שיר השבוע של פראמור: Emergency שיר השבוע לא של פראמור: Anna molly - Incubus קליפ השבוע: Live The Beatles - Yesterday להקת/אומן השבוע: Incubus נראלי. אלבום השבוע: Light Granades משהו חיובי שקרה השבוע: ל''ג בעומר עם ט'1, הקיבוצניקיםםםם, חבריםמסויימים
(אלונה ענבר דין טל ואופיר היה מצחיקקקקקקק). משהו שלילי שקרה השבוע: מבחנים. גאד דאמט כמההה. סדרת השבוע: דני הוליווד סרט השבוע: לאראיתי
ציטוט השבוע: "נו זה יספיק.. כמה אנחנו, 40?.. 30?.. 12.." חחחחחחXD *זיקוקים* "אמאלהההההההה." "כן מישהו בטח זרק קריסטל למדורה". XDDDD "ליאור, נראלי זה פעם ראשונה שאת קוראת עיתון." "לא נכוןןןןןןןןןןןןן." ... "אני סתם מסתכלת בתמונות." תמונת השבוע:

נסטי XD

New member
נראה לי היילי עייפה או בשוק..

לא סגורה על זה..XD
שיר השבוע של פראמור: HWGA , LTFB, crushX3
שיר השבוע לא של פראמור: sara bareilles-l ove song go audio- made up stories kids in glass houses - give me what I want
קליפ השבוע: אל תשאלו איך הגעתי לזה- http://www.youtube.com/watch?v=rGrw4gWQmH8
להקת/אומן השבוע: ara bareille
אלבום השבוע: RIOT!
משהו חיובי שקרה השבוע: היומולדת של ליאתוש , המדורה אתמול, שקניתי גשר חדש לגיטרה
משהו שלילי שקרה השבוע: הגשר הוא גרוע לחלוטין, "החברות" שלי מסתבר שהן לא חברות שלי, ואני פרה שמנה.
סדרת השבוע: עקרות בית נואשות , האנטומיה, מרפאה פרטית
סרט השבוע: "טיטאניק" - בכיתי יומיים עליו..
ציטוט השבוע: אני מדוכדכת, אינלי כוח...
תמונת השבוע: ריאן

אני

שיר השבוע של פראמור: לא ממש שמעתי שיר השבוע לא של פראמור: No Air - Chris brown ועוד מישי קליפ השבוע:
להקת/אומן השבוע: כריס בראון אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: הממממ... קיבלתי 80 באנגלית?XD משהו שלילי שקרה השבוע:
סדרת השבוע: דרייק וג'וש סרט השבוע:
ציטוט השבוע: "הייתי יורדת לזנות בשביל להיות הזונה של ג'רארד" "כאילו, פראנקי?" תמונת השבוע: אודרי

HagarStar

New member
אודרי קיצ'ינג../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

דוגמנית [והייתה החברה של ברנדון יורי מפאניק..]

A t a s h i

New member
סופ"ש. 3>

שיר השבוע של פראמור: Brighter. שיר השבוע לא של פראמור: Fireflight - Myself. קליפ השבוע: אין. להקת/אומן השבוע: Fireflight, Paramore. אלבום השבוע: Fireflight - The Healing of Harms, Paramore - All We Know Is Falling. משהו חיובי שקרה השבוע: הוא. 3> מתכונת מעולה באופטיקה, 100 במתכונת המתקנת בכימיה, ול"ג בעומר כיפי. D: משהו שלילי שקרה השבוע: מתכונת לא כל כך טובה בחשמל, ואני חולה. :X סדרת השבוע: 'האוס'.
סרט השבוע: לא ראיתי סרט. :X ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע: נה. ^^

BegForMercy

New member
../images/Emo194.gif

שיר השבוע של פראמור: LTFB, My Heart ואולי עוד שיר השבוע לא של פראמור: Pieces- Sum 41 אל תחשבו שאני מעפנה, בבקשה. קליפ השבוע: לאדעת להקת/אומן השבוע: לאדעת אלבום השבוע: פףףף משהו חיובי שקרה השבוע: שחר, ל"ג בעומר, בגרות בפסיכו'. משהו שלילי שקרה השבוע: מתכונת בספרות, אממ משהו כמו נכנס לי הפירסינג לשפה והלכתי למיון בשביל להוציא אותוD: סדרת השבוע: מממממממממ. דווקא ראיתי מלאן טלויזיה
סרט השבוע: לוזר חח איזה סרט מפגר ציטוט השבוע: "קיבל גלי חום כמו אישה שגומרת את המחזור שלה, הפסיבי הזה!" איש גדול ורע מביע את דעותי בנושא הומוסקסואלים XD תמונת השבוע:

I could stay lost in this moment...../images/Emo141.gif

Forever..
שיר השבוע של פראמור: Franklin. MH. שיר השבוע לא של פראמור: David Cook-Time Of My Life. I Don't Wanna Miss A Thing.
Kids In Glass Houses-Give Me What I Want. One Night Only-It's About Time. Avenged Sevenfold-Dear God.
[בזכות בבון.
] Three Days Grace-One X. Pain. On My Own. Over&Over. קליפ השבוע: That Green Gentelman של פאניק. D: להקת/אומן השבוע: TDG. קוק
. אלבום השבוע: TDG-One X. משהו חיובי שקרה השבוע: ל"ג בעומר! יומולדת עברי. ציונים טובים.
משהו שלילי שקרה השבוע: הממממממ. כל מיני דברים קטנים ומעצבנים. סדרת השבוע: אמריקן איידול כ"כ!
סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי השבוע.
אוה,אוצר לאומי 2! ציטוט השבוע: ~חברה שלי ממחישה את הפזמון של My Immortal של אוונסנס~ ~חברה אחרת "מתרגמת" מה היא שומעת~ ~היא מנגבת את הדמעות~ "את בוכה כי הוא הלך! ואת עצבנית,אז את מחטיפה לעצמך סטירה!!!!!" XDDDDD זה היה מצחיק באותו רגע,אני נשבעת.
תמונת השבוע:

BegForMercy

New member
חחח בבון אמרתי לך שזה שיר מדהים ../images/Emo99.gif

השיר שלי ושל שחרD:

May Music

New member
זינה XDDDDDDDDDDDDDDDD

עזבו, השעה מאוחרת בלילה ומחר בבוקר יש לי מבחן בלשון #_#

למעלה