לזכר 6 מיליון היהודים שניספו בשואה

shaoran li

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo16.gifלזכר 6 מיליון היהודים שניספו בשואה

מחר יום השואה שבו נרצחו סתם 6 מיליון יהודים

אני מבקשת...

יום *הזיכרון* לשואה ולגבורה.... אנשים חושבים שהמילה הזו מיותרת אבל היא ממש חשובה שואה הייתה לנו רק אחת ונקווה שלא תחזור על עצמה שוב....
לזכר 6 מיליון היהודים שנרצחו בשואה

AsagiSama

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך.

יזכור אָבִינוּ מַלְכֵּנוּ אֵל אֱלֹהֵי הָרוּחוֹת לְכָל-בָּשָׂר. תֵּן מְנוּחָה נְכוֹנָה עַל-כַּנְפֵי הַשְּׁכִינָה בְּמַעֲלוֹת קְדוֹשִים וּטְהוֹרִים כְּזֹהַר הָרָקִיעַ מַזְהִירִים אֶת-נִשְׁמוֹתֵיהֶם שֶׁל שֵׁשׁ מֵאוֹת רִבְבוֹת אַלְפֵי יִשְׂרָאֵל אֲנָשִׁים וְנָשִׁים יְלָדִים וִילָדוֹת שֶׁנֶּהֶרְגוּ וְשֶׁנִּטְבְּחוּ וְשֶׁנֶּחְנְקוּ וְשֶׁנִּקְבְּרוּ חַיִּים בִּידֵי מִפְלְצוֹת הַצּוֹרְרִים בְּגָלוּת אֵירוֹפָּה. כֻּלָּם קְדוֹשִׁים וּטְהוֹרִים. בָּהֶם גְּאוֹנִים וְצַדִּיקִים אַרְזֵי הַלְּבָנוֹן וְאַדִּירֵי הַתּוֹרָה. בְּגַן עֵדֶן תְּהֵא מְנוּחָתָם. לָכֵן בַּעַל הָרַחֲמִים יִצְרֹר בִּצְרוֹר הַחַיִּים אֶת-נִשְׁמוֹתַם ה' הוּא נַחֲלָתָם. וּזְכֹר לָנוּ עֲקֵדָתָם וְתַעֲמֹד לָנוּ וּלְכָל יִשְׂרָאֵל זְכוּתָם. אֶרֶץ אַל-תְּכַסִּי דָמָם וְאַל-יְהִי מָקוֹם לְזַעֲקָתָם. בִּזְכוּתָם נִדְחֵי יִשְׂרָאֵל יָשׁוּבוּ לַאֲחֻזָּתָם וְהַקְּדוֹשִׁים לְזִכָּרוֹן תָּמִיד נֶגֶד עֵינֶיךָ צִדְקָתָם. יָבוֹאוּ שָׁלוֹם יָנוּחוּ עַל-מִשְׁכְּבוֹתָם. וְנֹאמַר אָמֵן.

AnNa ChAn

New member
../images/Emo16.gif נזכור ודבר לא נשכח

היום הזה מיד עניין אותי, ואני משתתפת בטקס יום השואה, ואנחנו צריכים לעשות אותו 3 פעמים, מול 3 שכבות בנפרד. קשה, אבל נחוץ.

jakotsu

New member
../images/Emo16.gif

נרצחו על ידי הנאצים רק מהיותם יהודים. יהיי זכרם ברוך

../images/Emo15.gif../images/Emo16.gif נזכור

ועכשיו, אם תסלחו לי, אני הולכת לזכור במקום שלא יעשה לי רגשי (מתחת לשמיכה)

למעלה