ואם כבר ימי הולדת

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifואם כבר ימי הולדת

אני רוצה לאחל מזל טוב לשותפי לא רק לתאריך הלידה אלא גם לאהבה לסרטים מצויירים לכוורת לטיפקס ולרוק ישראלי בכללי האיש שמילים לא יוכלו לתאר ניר בסן!
אחלו לאיש המגניב הזה מזל טוב! אני אכתוב ברכה של ממש עוד מעט

טיפקסית

New member
../images/Emo49.gif לשני האחים הקטנים שלי

למתן-הפי סוויט סיקסטין [יום הולדת שמח וגיל 16 מתוק שמח] שתמיד תמשיך להיות אחי הקטן,תמיד עם החיוך על השפתיים והאור בעיניים תמשיך לאהוב מוזיקה באשר היא בכל הגוונים,הצורות והצבעים תמשיך להיות מקסים,אחראי,נאמן ובעיקר חבר טוב שתמיד אפשר לדבר איתו על הכל. שנמשיך לכתוב ביחד סיפורים הזויים על טיפקס ועל אלוהים יודע מה. תזכור שגם כשקשה תמיד יש בסוף אור בקצה המנהרה שיהיה לך גיל 16 מתוק וצבעוני עם המון נרות הרבה אושר,אהבה,חברים,בריאות,משפחה ובעיקר שתהיה פשוט מי שאתה. לנירו/ניר/פורקי-ידידי הטוב ושותפי לניהול קומונת המעריצים הרשמית של הופה היי-תמשיך להיות נער מקסים,שנון,חכם שמשקיע במה שהוא אוהב. עכשיו אתה מתחיל את החיים האמיתיים,הגעת לגיל 18 וזה הזמן לצאת ולקרוע את החיים. הרבה אושר לשנים הבאות והצלחה בכל מעשה ידיך תמשיך לאהוב את שנות השמונים ולטפח את הזיכרון אליהן בכל מקום וזמן. שתמשיך להיות אחד שמדברים איתו על הכל ושופכים בפניו את הלב. שתמיד נמצא את השפה המשותפת אפילו ברגעים הכי קשים וכשקשה לך תזכור שפעם אמרו ידידינו מהופה היי "וכשאתה עצוב כל כך תמיד ת'הופה אל תשכח שיר איתנו את ההופה הופה היי" תמשיך להיות אחד כזה כמו שאתה ותזכור שיש מי שחושבת עליך ואיתך תמיד מזל טוב גדול לשניכם ויום הולדת שמח ומאושר בקרוב אצלי :) אוהבת את שניכם המון בשמת

טיפקסית

New member
ועוד תמונה אחת ליום ההולדת של שניכם

שלא תגידו שלא השקעתי למרות שאני בצבא כל הז** בפיקוד צפון שביזות יום א' לפנים!

טיפקסית

New member
אוף הלינק לא הצליח אז הנה הוא שוב

לינק לינק לינק לינק לינק לינקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק לינקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזל טוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב גדווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול יום הולדת שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ונייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייר

טיפקסית

New member
ניסיון אחרון ללינק

לינקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בפנייייייייייייייייייייייייייייייייייייים מזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזל טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifתודה בושם! ../images/Emo24.gif

הלינק גרובי ביותר! סוף סוף שיר יומולדת אמיתי מהלב
תודה על הברכה המקסימה וכבוד על ההשקעה למרות הצבא! רק שנמשיך, שנמשיך, שנמשיך. בקרוב אצלך

עומרקה

New member
../images/Emo65.gif מזל טוווווווווווב!!! ../images/Emo65.gif

עד מאתיים ארבעים לשנייכם!
כוורת וטיפקס אימפריה

1מאיוש

New member
מזל טוב מתן וניר ../images/Emo213.gif

אני מקווה שהייתה לכם יומולדת מקסימה!!! עד 120.......... בריאות והצלחה..... וטיפקסיות חיחיחי... [לי נשארה עוד חצי שנה ל-16]

הוד11

New member
../images/Emo49.gif מזלטוב כפול!!!!

אז מה אאחל לכם מתן וניר שתזכו לעוד הרבה שנים מאושרות עד מאה ו20 תמשיכו ליהיות אחלה בני אדם כמו שאתם עכשיו ושתמשיכו לשמוע טיפקס!!! מאחל חברכם לפורום הוד

למעלה