זוכרים את הסקר על האינסטרומנטל הטוב ביותר של טיפקס? אז אני קיבלתי את התשובה בדיסק החדש...
S sunshiner New member 12/3/06 #1 ../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifזוכרים את הסקר על האינסטרומנטל הטוב ביותר של טיפקס? אז אני קיבלתי את התשובה בדיסק החדש...
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifזוכרים את הסקר על האינסטרומנטל הטוב ביותר של טיפקס? אז אני קיבלתי את התשובה בדיסק החדש...
S slallum New member 13/3/06 #8 עזבו, הסולו של "אילו היית" הכי טוב וגם של "אני ואת" וגם הנעימה של אל תשכחי לזכור אותי וגם הבלדה לסופי וגם גחליליות וגם טוקטה פוגה בדי מינור מנוגנת בג'י מינור טוב, וגם קוף לילה ורבי יעקוב
עזבו, הסולו של "אילו היית" הכי טוב וגם של "אני ואת" וגם הנעימה של אל תשכחי לזכור אותי וגם הבלדה לסופי וגם גחליליות וגם טוקטה פוגה בדי מינור מנוגנת בג'י מינור טוב, וגם קוף לילה ורבי יעקוב
S sunshiner New member 13/3/06 #11 ../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאבל גם הוא וגם רביעקב לא מקוריים...כלומר הרעיונות מקוריים, אבל המנגינות עצמן לא של קובי או טיפקס.. הדירוג שלי לכרגע, בטח יום אחד זה ישתנה: 1) ערק אשכוליות-קוף לילה 2) כל לילה אני כמעט
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאבל גם הוא וגם רביעקב לא מקוריים...כלומר הרעיונות מקוריים, אבל המנגינות עצמן לא של קובי או טיפקס.. הדירוג שלי לכרגע, בטח יום אחד זה ישתנה: 1) ערק אשכוליות-קוף לילה 2) כל לילה אני כמעט