שלי מארחת

../images/Emo189.gif../images/Emo213.gifשלי מארחת../images/Emo23.gif../images/Emo176.gif../images/Emo79.gif../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif

שלי מארחת
היא פינה שבה אני וחברי הפורום מארחים חבר פורום אז לכל החדשות הנה לינק שנמצא בקישורים של הפורום לכל האירוחים הקודמים שהיו:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=1620&catId=12513 מטרת האירוח היא להכיר אחד את השני
טוב יותר
.. התפקיד של המתארח/ת:לענות על השאלות
המטרה שלנו:לשאול הרבה להגיב ולהכיר.. אז אני אתחיל במספר שאלות פשוטות שיגיעו בכל אירוח: שם: גיל: עולה לכיתה: זיכרון ילדות: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: דבר שלא תעשו בחיים: ממתי אתם בפורום: כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביום: מה דעתכם על.. חברת הפורום נטלי: חברת הפורום גל: חברת הפורום שלי: חברת הפורום יעל-מה דעתך עליך.חח
חבר הפורום אדם: חברת הפורום סיון: חברת הפורום חופית: חברת הפורום אליסה שנמצאת בחול: חברת הפורום יוליה: חברת הפורום מור: חברת הפורום חן: משחק אסוציאציות קטן: קיץ- חום- שמש- ים- חורף- ירח- טלנובלה- מכושפות- פורום- בית ספר- צבא- ממשלה- הנשיא/נשיא- מכל מי שאת מכירה מי הכי מזכיר לך את: שרת החינוך- ראש הממשלה- ינית לוי- סופר נני- מרגול צנעני- מספר מילות סיכום על האירוח[בבקשה אל תשכחי
]- זהו..אני שאלתי שאלות הגיע הזמן שאתם תשאלו וכמובן שהמתארחת תענה!-הודעה נשלחה למתארחת על מנת שתהיה מודעת למצב.חח אבל הכי חשוב,את מי מארחים
הפעם תתארח בפינה הילדה[מבוגרת]האגדית הנחמדה החמודה והיפה הלוא היא יעל
שיהיה לך אירוח משגע

spelling

New member
שאלות ליעל..

לאיזה כיתה את עולה? איזה כיתה הכיא הבת? איזה כיתה הכי שנאת? מה המשחק קופסא האהוב עליך? באיזה קליפ מוזיקלי תמיד חלמת להשתתף? באיזה סידרה היית רוצה לעשות הופעת אורח? היית רוצה לטוס לירח? איזה כינוי בחיים אסור להדביק לך? היית פעם מכורה למשחק מחשב? איזה סוג נעליים אהוב עליך? יש לך פוסטרים בחדר?

YaEl 15

New member
עונה לאדם ../images/Emo9.gif

לאיזה כיתה את עולה? י' איזה כיתה הכיא אהבת? את כיתה ח'.. היא הייתה מדהימה ! איזה כיתה הכי שנאת? ט'. הייתה לי שנה איומה !!!!! מה המשחק קופסא האהוב עליך? הממ..מונופול? באיזה קליפ מוזיקלי תמיד חלמת להשתתף? של יו לורי...בתור הגיטרה..
אממ.. אם הייתי טיפה יותר נועזת, הייתי אומרת המפוחית
באיזה סידרה היית רוצה לעשות הופעת אורח? בעיקרון, בשום סדרה.. אם מכריחים אותי.. אין לי מושג... לא בהאוס, כי אני לא רוצה שהוא ישנא אותי.. אני אדם מתוסבך, אל תנסו להבין היית רוצה לטוס לירח? לא. איזה כינוי בחיים אסור להדביק לך? חח.. אין כזה. תרגישו חופשי
היית פעם מכורה למשחק מחשב? לא. איזה סוג נעליים אהוב עליך? סירה
יש לך פוסטרים בחדר? לא. אלא אם כן אתם מחשיבים מן.. פוסטר של חתול כזה.. על לוח השוהם שלי.. תודה לאדם

always be me mc

New member
כמה שאלות ליעל(רובן קשורות ביו../images/Emo8.gif):

כמה זמן את כבר אוהבת את יו לורי? מה את הכי אוהבת ביו לורי? איזו תמונה של יו לורי את הכי אוהבת?(שימי תמונה) יו לורי או הגברים מבוסטון ליגל? יש מישהו שאת אוהבת יותר מיו לורי? יו לורי או יו גרנט?(סורי זה דרש
) ציטוט אהוב של יו: ציטוט אהוב מבוסטון ליגל: מה המוטו שלך? סרט אהוב: אליסון או פיבי?(אפרופו הסקר שהיה לנו חח) פיבי או אליסה? אליסה או הולי? שאנן או אליסה? צבע אהוב? מאכל אהוב? מי הסלבריטאי הכי מאוס לדעתך? אלרגית למשהו?
אלו 5 חפצים היית לוקחת איתך לאי בודד? מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? מאמינה בחיים מחוץ לכוכב הזה?
והכי חשוב: איך עבר עליך היום?

YaEl 15

New member
עונה לגליוש ~~

כמה זמן את כבר אוהבת את יו לורי? אוהבת.. לא. אממ.. מאז שאני רואה האוס.. לא בדיוק.. אמ.. בוא נאמר.. שבשנה האחרונה, אני אובססיבית אליו... מה את הכי אוהבת ביו לורי? את העיניים שלו.. את החיוך שלו.. את המבט המיוסר שלו בסוף 1.22.. את הזיפים שלו.. את .. הוא מדהים.. אני לא יכולה להסביר. איזו תמונה של יו לורי את הכי אוהבת?(שימי תמונה) יש כ"כ כ"כ הרבה.. את התמונה האהובה עליי, כבר שמתי כמה וכמה פעמים.. ולכן אני אשים 2 .. אחת ממש חדשה.. -->> זאת האהובה עליי.. יו לורי או הגברים מבוסטון ליגל? יויו.. אלן שור מקום שני. יש מישהו שאת אוהבת יותר מיו לורי? מבחינת שחקנים, וכאלה..? לא. את יו אני לא "אוהבת" את יכולה למצוא 1000 מילים אחרות.. או שאת בעצם לא יכולה.. הנקודה היא, שאני לא "אוהבת" אותו.. יו לורי או יו גרנט?(סורי זה דרש)
הרגת אותי.. כי זו שאלה מגוכחת.. ציטוט אהוב של יו: “To me, he's a hero, ... He's not polite. He's not someone you want to take home to meet your mother, necessarily. This is a guy in search of truth. Incidentally, that truth one day could save your life or the life of someone you love. That's a heroic thing.” - Hugh Laurie ניראה לי.. ציטוט אהוב מבוסטון ליגל: אני לא יודעת בע"פ.. מה המוטו שלך? אין לי. סרט אהוב: כרגע, אין. אליסון או פיבי?(אפרופו הסקר שהיה לנו חח) אליסון..קמרון? אין לי מושג.. פיבי או אליסה? פיבוש ! את אליסה אני לא מכירה.. אליסה או הולי? אלי שאנן או אליסה? החחהחה אלי ~! צבע אהוב? שחור? חום? שחור ! מאכל אהוב? פסטה עם פטריות ושמנת / על האש.. מי הסלבריטאי הכי מאוס לדעתך? רציתי לכתוב פריס הילטון, אבל.. דונלד טראמפ !!! הוא כ"כ מעצבן !!!! אפילו שאני רואה המתמחה, מתי שיוצא
כאילו, לא מספיק לו להיות מליונר, הוא רוצה גם תהילה !! אלרגית למשהו? לא. אלו 5 חפצים היית לוקחת איתך לאי בודד? טלוויזיה, מחשב, מקרר, מיטה, לא יודעת.. מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? משפחה? מאמינה בחיים מחוץ לכוכב הזה? לא. והכי חשוב: איך עבר עליך היום? לא משהו.. אבל עזרתם..

YaEl 15

New member
תמונה 2, מהשבוע..

הייתי שמה "
" אבל זה לא מביע.. יש מלא מלא תמונות מאותו יום.. חכי לשרשור האוס בפורום הוט3.. האו מדהים כ"כ.. פה הוא כ"כ חמוד..

always be me mc

New member
גם אני רואה המתמחה../images/Emo9.gif

והוא באמת דיי מעצבן
ותמונה מהממת יעלוש

YaEl 15

New member
עונה.

מצטערת מאוד מאוד על האיחור, ומאוד שמחה לענות על השאלות שלכם... שם: יעל גיל: 15 וחצי עולה לכיתה: י' זיכרון ילדות: סבתא שלי, מספרת שכהיא הייתה לוקחת אותי מהגן, והיינו עוברים ליד המכולת (של משה
) הייתי אומרת לה שאני רוצה "משהו גדול, אבל לא הרבה כסף". ראיתם איזה מתחשבת הייתי ?
או אולי מניפולטיבית.. שחקן אהוב: יו לורי **אין-סמיילי-מתאים-כדי-לתאר-את-רגשותיי/מחשבותיו-עליו/כלפיו** שחקנית אהובה: יש מללללא, אבל בגלל שאני בפורום, אני אנקוב רק בשם אחד
אלי ~~!! (כבר הגענו לשלב, במערכת היחסים שלנו, שמותר לי לקרוא לה ככה
) זמר אהוב: אין. אלא אם כן אתם מחשיבים את יויו
זמרת אהובה: -- דוגמן אהוב: -- דוגמנית אהובה: -- דבר שלא תעשו בחיים: קשה לומר. ממתי אתם בפורום: כמה חודשים, מאז שגליה זימנה אותי
כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביום: 5-6-7-8 פעמים. לא יודעת כמה.. אותו מספר פעמים שאני נכנסת לכל שאר הפורומים שלי.. רק שאני לא תמיד מגיבה.. מחוסר זמן.. יחסית לפורום על נושא ממוקד מאוד, יש פה הרבה מה לעשות, ואני תמיד אומרת שאני אעשה אחר כך הכל ביחד
מה דעתכם על.. חברת הפורום נטלי: חמודה
חברת הפורום גל: מתה עליה
חברת הפורום שלי: ממש נחמדה
ידידותית. כלכם נחמדים חברת הפורום יעל-מה דעתך עליך.חח : גרועה !!!! חבר הפורום אדם: .
מצחיק ! חברת הפורום סיון: היכן היא? חברת הפורום חופית: כנ"ל.. חברת הפורום אליסה שנמצאת בחול: חח.. היא בסדר
חברת הפורום יוליה: ברוכה הבאה
לא מכירה אותה עדיין. חברת הפורום מור: כנ"ל
חברת הפורום חן: גם איפה היא?
משחק אסוציאציות קטן: קיץ- איכס איכס !! נורא ואיום חום נורא! חום- גועל נפש
שמש- חמה מידי.. ים- יותר מידי נודיסטים חורף-
הלוואי שיבוא.. זה גם היומולדת שלי
ירח- רומניטקה
טלנובלה- חח.. עברתי את הגיל
סתם.. פשוט ז'אנר שאני לא אוהבת.. מכושפות- געגועים. פורום- האוס (סורי.. אם ידעתם כמה דברים מזכירים לי אותו..) בית ספר- לא!!! לא !!!!!!!! צבא-
אוהבים את צה"ל ! ממשלה- שחיטות ! הנשיא/נשיא- חהחהחה ! היחיד שיש לי סיכוי איתו..
גם זה בספק .. מכל מי שאת מכירה מי הכי מזכיר לך את: שרת החינוך- לא יודעת.. ראש הממשלה- כנ"ל.. ינית לוי- אממ.. מי זאת? סופר נני-
מרגול צנעני-
מספר מילות סיכום על האירוח[בבקשה אל תשכחי]- מדהים מדהים !! אתם פורום מדהים, או שאנחנו בעצם
והיה ממש כיף.. סליחה שקצת פישלתי בקטע של האסיטואציות, ומי הכי מזכיר לי את.. כי אני גרועה בזה ! ואני גרועה גם ב"מה אתה חושבת על חבריי הפורום" אז גם סליחה... ותודה רבה לשלי

julie90

New member
../images/Emo27.gifשאלות ליעל../images/Emo37.gif

אזהרה
- הודעה זו יכולה להכיל חפירה
(מצטערת מראש עם יש שאלות שכבר נשאלו). ונעבור לשאלות:
שאלון על צבעים
1. מה הצבע האהוב עליך? 2. מה הצבע השנוא עליך? 3. באיזה צבע החדר שלך? 4. איזה צבע חולצה את לובשת כרגע (אם בכלל
)? 5. אם את צובעת / היתה לך אפשרות לצבוע את שיערך, לאיזה צבע היית צובעת אותו?
שאלון על אוכל
1. מה את הכי אוהבת לאכול? 2. מה טעם הגלידה האהוב עלייך? 3. מה את מעדיפה - מקדונלדס או בורגראנץ'? 4. האם את בדיאטה עכשיו? 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שישבת מול המקרר והכנת ארוחת שחיתות?
שאלון על אהבה
1. איך תגדירי אהבה? 2. האם אי פעם היית מאוהבת? 3. מה צריך להיות בבחור כדי שתתאהבי בו? 4. האם האהבה היא חלק גדול מחייך או שלא ממש אכפת לך? 5. אהבה - דבר נפלא או בולשיט?
שאלון על זהות עצמית
1. נניח והייתה לך האפשרות להביט בעצמך מהצד, מה היית רואה? 2. ואם היית מישהו אחר, היית מתחברת איתך? 3. באופן כללי, האם היית רוצה להיות מישהו אחר? ואם כן, אז מי (כולל מפורסמים)? 4. האם את עסוקה יותר במראה שלך או במה שבפנים? 5. ולסיום, בצורה הפשוטה ביותר: האם את אוהבת את עצמך?
שאלון על מוסיקה
1. האם את אוהבת סוג מסוים של מוסיקה? 2. האם יוצא לך לשמוע הרבה מוסיקה? 3. האם את מורידה את השירים מהאינטרנט או מעדיפה לקנות דיסקים? 4. איך את שומעת מוסיקה? נמוך או חזק? עם אוזניות או בלי? 5. האם את יודעת לשיר או לנגן על משהו?
שאלון על החיים שלנו
1. איך היית מגדירה את החיים שלך? 2. השלימי את המשפט: החיים הם.... 3. האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו? 4. האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע? 5. לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן.... את לא חייבת לענות על הכול (למעשה את לא חייבת לענות כלל
). חפרתי

YaEl 15

New member
עונה ליוליה ../images/Emo24.gif

שאלון על צבעים 1. מה הצבע האהוב עליך? זה תלוי.. אני חושבת ששחור וחום. 2. מה הצבע השנוא עליך? אממ.. פלטינה? 3. באיזה צבע החדר שלך? כתום
4. איזה צבע חולצה את לובשת כרגע (אם בכלל )? חח.. כחול 5. אם את צובעת / היתה לך אפשרות לצבוע את שיערך, לאיזה צבע היית צובעת אותו? שאלה טובה... אין לי בעיה עם הצבע שלו, יש לי בעיה עם השיער עצמו.. שאלון על אוכל 1. מה את הכי אוהבת לאכול? פסטה עם רוטב פטריות ושמנת // על האש. 2. מה טעם הגלידה האהוב עלייך? וניל עם עוגיות
3. מה את מעדיפה - מקדונלדס או בורגראנץ'? אף אחד מהם
4. האם את בדיאטה עכשיו? לא לא ושוב לא. 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שישבת מול המקרר והכנת ארוחת שחיתות? אני לא מכינה ארוחות שחיתות. כשאני רעבה, אין לי סבלנות להכין... שאלון על אהבה 1. איך תגדירי אהבה? כשאני אתאהב אני אדע לומר לך
2. האם אי פעם היית מאוהבת? לא. 3. מה צריך להיות בבחור כדי שתתאהבי בו? אממ.. מצחיק, חכם, ואני מניחה שהוא צריך להיות עם הרבה סבלנות... 4. האם האהבה היא חלק גדול מחייך או שלא ממש אכפת לך? בשלב הזה של חיי - חלק קטן מאוד. 5. אהבה - דבר נפלא או בולשיט? קשה לי לענות, כי אני לא בדיוק יודעת מה זה. לפי הסרטים, זה ניראה טוב
חח.. אבל זה לא ככה באמת, לא? שאלון על זהות עצמית 1. נניח והייתה לך האפשרות להביט בעצמך מהצד, מה היית רואה? ילדה מכוערת, מעצבנת, ואובססיבית. 2. ואם היית מישהו אחר, היית מתחברת איתך? סביר להניח שלא. 3. באופן כללי, האם היית רוצה להיות מישהו אחר? ואם כן, אז מי (כולל מפורסמים)? לא ניראה לי.. 4. האם את עסוקה יותר במראה שלך או במה שבפנים? שניהם דיי גרועים, אז אני עוסקת בהם באותה מידה
5. ולסיום, בצורה הפשוטה ביותר: האם את אוהבת את עצמך? אממ... אולי תוכלו לעזור לי ! תמיד קשה לי להבין את המושג "אוהבת את עצמך", "שונאת את עצמך".. אני לא מבינה את זה.. אי אפשר לשנוא את מי שאתה, כי העובדה שאתה שונא, היא אתה. אלא אם כן יש לך פיצול אישיות.. לא יודעת, אף פעם לא הצלחתי להבין את זה.. שאלון על מוסיקה 1. האם את אוהבת סוג מסוים של מוסיקה? כן, אבל קשה לי להגדיר אותו... רוק? 2. האם יוצא לך לשמוע הרבה מוסיקה? כן. אני וברנרד (הMP שלי) מבלים הרבה מן ביחד
3. האם את מורידה את השירים מהאינטרנט או מעדיפה לקנות דיסקים? מורידה... 4. איך את שומעת מוסיקה? נמוך או חזק? עם אוזניות או בלי? עם אוזניות, ולא הקטנות שנכנסות לאוזניים. זה ממש כואב... 5. האם את יודעת לשיר או לנגן על משהו? לא. לא כדאי לאף אחד לשמוע אותי שרה :-S ניגנתי באורגנית בכיתה ב',ג'.. מיותר לציין, שאני זוכרת רק את "יונתן הקטן". שאלון על החיים שלנו 1. איך היית מגדירה את החיים שלך? עלובים. 2. השלימי את המשפט: החיים הם....
3. האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו? לא, וזה מצער מאוד.. 4. האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע? אני ממש לא חיה את הרגע. 5. לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן.... לאכול
סליחה על התשובות המפגרות
ותודה ליולי

julie90

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo127.gif

תשובות מעולות (ויש לציין גם מצחיקות
) חח. נתת ל-MP שלך שם?? חחחח את באמת מבלה איתו יותר מדי זמן
באמת שלא הייתי יכולה לענות על השאלות טוב יותר ממך, קבלי ח"ח

למעלה