מזלוש לנטלי

../images/Emo189.gif../images/Emo213.gif../images/Emo47.gif../images/Emo48.gif../images/Emo49.gifמזלוש לנטלי../images/Emo70.gif

כידוע לכולנו מחר נטלי חוגגת יומלדת
זה השרשור הענק שבו נשים לה קצת ברכות מה
אז..נטלי
מזלושששששששששש אז אני ראשית כל רציתי להגיד לך
שכבר יותר משנה וחצי אני מדברת איתך באיסיקיו ואני מודה שזה מהנה
הפכת לסוג של ידידה וירטואלית שלהתכתב איתה זה הרבה זמן של צחוק סרטונים שירים חדשים מידע חדש ידע חדש ובעיקר חוכמה מפי נערה מקסימה ומשכילה
רציתי להודות לך שלא נטשת אותי באמצע הדרך כי שיגעתי אותך המון עם יו טיוב ועם טלנובולות ועם
כל מיני צבא שבדרך ועם פשוט שגעונות שהיו
אז..מילה ראשונה תודה-זה סוג של ברכה גדולה מאוד עם מילה שהפירוש שלה הוא ענק
אז רציתי להגיד לך תודה ולמרות שכבר חגגתי לך קצת יומלדת פרטי באיסי רציתי לאחל לך יולמדת שמח עד 120
שיהיה לך אושר
כושר
הצלחה
חלומות שיתגשמו
המון הצלחה בצבא
ובחייםםםםםםםםםםםםםםם
שלא תאבדי תקווהה
ושתמיד תדעי שיש לך על מי לסמוך באינטרנט=בתקווה שניפגש יום אחד
אוהבת אותך המוןןןןן
שולחת לך נשיקות
יומלדת שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nimix

New member
מזל טוב לגמדה שלי ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

באמת שיהיה לך רק טוב ושתאהבי את מה שאת עושה וגם תעשי את מה שאת אוהבת ושתשיגי את כל מה שאת מבקשת לשנה הקרובה גם אם זה נראה לך משהו רחוק, תצמצמי פערים - ואז תשיגי אותו ! עד 127 !

YaEl 15

New member
../images/Emo212.gifלנטלי המקסימה ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo73.gif

שיהיה לך במזל טוב !
ועד 120
אנחנו (עדיין) לא מכירות כ"כ טוב, למרות שיצא לנו לדבר כמה פעמים, והיה נחמד..
חח.. בכל אופן, ממה שאני כן מבינה - את אדם נחמד ואיכפתי, שכיף "להיות" בחברתו (באופן וורטואלי
) אז באמת, שתיהיה לך שנה מקסימה, ושתהני מכל רגע
וכמובן, שיסתדר העניין עם הצבא על הצד הטוב ביותר

always be me mc

New member
נטלי../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

שיהיה לך הרבה הרבה ב-
עד 120
הלוואי שכל חלומותייך ומשאלותייך(כמו לפגוש את מלאני או לפחות לראות אותה במופע), יתגשמו
אני מאחלת לך שתזכי לחיים של אושר
עושר
אהבה
בריאות
שלום
הצלחה
ומשפחה אוהבת
מקווה שתמיד יהיה לך זמן לתחביבים שלך(כמו סירטונים שאגב ראיתי את זה של בריט ונוסטלגיה עלתה בי נוכח השיר
). ונטלי אני מקווה גם שנמשיך לדבר גם בעוד 20 שנה(איזו שאיפה אה?
), כי אני לא יודעת מה עם אחרים אבל אני נהנית לדבר איתך(על קריס
וגם אליסה וצחוקים על רוז
)
אז שיהיה רק ב-
לנטלי סי
ואם כבר הזכרתי את קריס ואני יודעת איך את מתה על החיוכים שלה אז אני אנצל תהזדמנות ואראה לך משהו שעשיתי אז(כשעוד הפיינט שופ פרו היה פעיל אצלי) ואשר אני מקווה שתאהבי

YaEl 15

New member
יש מצב, שהיא (קריסטין, או אאיך שלא קוראים לה)

מופיעה בשלט פרסומת להוצאת שחורים, שתלוי בסופארפארם ? הייתה שם מישהי - שנראית בול היא ! וגם - גליה
חלמתי עלייך !! חיחיחי... נשמע מוזר, אני יודעת..

always be me mc

New member
גם אני רוצה לראות../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ומה?? חלמת עלי??
הוחמא לי
למרות שאני מקווה שלא משהו מביך מדי

YaEl 15

New member
חח.. אני, הייתי צריכה לעשות ניתוח בעין, אני

חושבת שלפחות בחלק מהחלום - הרופא המנתח שלי היה ג'ק מאבודים (כי ראיתי לפני השינה) הייתה סבירות מסויימת שאני אתעוור מהניתוח הזה. (בחלק מהחלום, אגב, היה מדובר על גידול כלשהו, באיזור הבטן.. אין לי מושג איך זה השתנה.. חחח ככה זה חלומות
) ו..אהמ.. התקשרתי אלייך, רציתי לדבר איתך לפני הניתוח, אבל לא היית בבית.. לא מביך בכלל, אם כבר מביך לי...

spelling

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לנטלייייייייייי המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב!!!!!!!!!
שתדעי רק אושר בחיים,רק הפתעות טובות ,שמחה, ותמיד תמיד חיוך על הפנים!!!!!!!!!!
שיהיה לך המון הצלחה ולא משנה איפה אם זה בבצפר,בצבא,בהמשך החיים וכל מה שאי פעם תרצי לעשות!
בריאות כי לשמור על הגוף זה מאוד מאוד חשוב!
המון חברים וחברות שיעשו לך שמח וטוב על הלב!
המון עושר שתוכלי לקנות בזה בית חלומות עם בריכה וג'קוזי וחוות סוסים או כל מה שתרצי!
כושררררררר כי זה כיף ובריא ונותן המון אנרגיה!
תמשיכי להיות יצירתית כמו שאת עם המון רקעים,סרטונים וכל הדברים היפים שאת יודעת לעשות!
והכי חשוב שתמשיכי להיות בנאדם טוב,יצירתי, ומעניין כמו שאת!ותמיד רק להשתדרג עם זה!
מאחל לך שתטיילי בעולם ותכירי אנשים מעניינים,תעשי קניות ותבקרי בכל האתרים המגניבים!
הלוואי שתפגשי את אליסה והולי!
ובאמת מאחל לך יום הולדת שמחחחחחחחחחח!

spelling

New member
נטלי שמעת???????????.

בטח שהיא שמעה.. ב19 בפברואר יש לך הופעה של הספייס גירלס בארץ! חחחח

spelling

New member
חוץ מבקהאם מי יש שם?

הבנתי שכל אחת נקראת ספייס משהו... ספייסאהבלה ספייסאמה ספייסחרטה ספייספקצה וספייספרחה... למרותש הבלונדינית ממש חמודה:) חחח אבל אל תיקחי קשה...

always be me mc

New member
אדם הרגת אותי XDXDXD

וככל הזכור לי היו בייבי, ג'ינג'ר, סקארי ועוד שתיים
(פוש וספורטי? חח8 ולהגנתי אם אני זוכרת משהו זה בגלל חברה שלי שאהבה אותן(וגם רצתה להתחפש פעם לאחת מהן בפורים
)

למעלה