איך אני מעדיף/ה את אליסה?

../images/Emo189.gif../images/Emo3.gifאיך אני מעדיף/ה את אליסה?../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אליסה הופיעה בכל מיני סרטים ותוכניות.. ראינו אותה עושה סרטים ותוכניות שנהנו לראות ראינו אותה עושה סרטים ותוכניות נעימים פחות.. ראינו אותה טובה ראינו אותה רעה.. השאלה היא:איך אתם מעדיפים אותה?טובה?רעה?בסרטי עירום?בסרטים כחולים?תעדיפו אותה לסבית או מתנשקת עם גברים?בקומדיה?במתח?או לא מופיעה בכלל! בשרשור הזה כל אחד יתן את דעתו לגבי כל האפיונים שלמעלה ופשוט ירשום למה הוא כן יראה סרט שבו היא משחקת טובה למה הוא לא יראה סרט שבו היא משחקת בעירום למה לא ולמה כן.. ולבסוף,איך הכי תעדיפו את אליסה מילאנו
מקווה שתהנו מהרעיון
שלי והנה משהו שהכנתי במיוחד לפינה

עונה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo195.gif

את אליסה יצא לי לראות סמבפר תוכניות ראיונות וסרטים לפני כשבועיים כשעשינו את השרשור של הסרטים ראיתי את אליסה במצבים שלא היו כל כך נעימים לפני הכול אני חייבת להודות,אני שונאת אנשים שמשחקים רע-כי זה גורם לי לשנוא אותם ולכן אני לא ארצה לראות סרט/תוכנית שאליסה משחקת רעה
בסרט מתח אני כן ארצה לראות את אליסה-בתקווה שעד סוף הסרט היא תישאר חייה.חח
אני לא חושבת שיש ממש הבדל אם היא תתנשק עם גבר או אישה-כאילו יש הבדל אבל סך הכול אם היא תתנשק אם אישה אני עדין אוהב אותה וזה רק יראה כמה היא מוכנה לעשות למען העבודה שלה-כי לא כל אחד יעשה את זה..כמובן שאם יש גבר שמאוהב בה זה יהיה נחמד גם
נחמד מאוד
אני בטוחה שבסרטי עירום אני ממש ממש ממש לא ארצה לראות אותה ולחשוב שהיא נמצאת בסרט כזה ואם הייתי יודעת שהיא משחקת עירומה לא הייתי נוגעת בסרט בכלל
אני חושבת שזה משפיע על האהבה לשחקן-הסרט שבו הוא מששתף אבל אם אליסה תשתתף בסרט בתור רעה זה לא אומר שאני אפסיק לאהוב אותה ואם היא תחליט לשחק עירומה אני אולי לא אראה את הסרט אבל אני עדיין אוהב אותה
אז זהו..אני יכולה להיות מעריצה טובה ונהדרת עד הקטע שיש עירום קטעי עירום או משחק רע וגרוע.. אגב,כאחת שלא אוהבת את פייג ממכושפות-אני מקווה שהיא לא תשחק בחיים כמו רוז
-יאפ..יאפ
אגב,אני אשמח שאם היא תשתתף בסרט או בסדרה שהיא תהיה עם משפחה,כאילו שיהיה לה בעל וילד-זה יהיה נחמד וזה יהיה שינוי..
זהו.. ולמען הנוסטלגיה תודו..אתם לא מתגעגעים לרגעים שהיא הייתה עם משפחה כמו במכושפות? מוסיפה תמונה ממכושפות בתקווה שהסרט או התוכנית הבאה יהיו עם הרבה פרקים או הרבה שעות של צפייה בכיף ובהנאה ועם עוד שחקנים טובים ונחמדים כמו במכושפות

Natali Milano

New member
וגם אני מתגעגת ל...

לכימיה של פיבי ופייפר וגם לפיבי "מכסחת השדים" וגם לפיבי המצחיקה

Natali Milano

New member
עונה

אני מעדיפה לראות אותה בסרטים ותוכניות שאפשר לראות ולהנות כמו הבריכה של הוגו כמו מי הבוס מכושפות. סרטים ותוכניות שנעימים פחות כמו כל סרטי הפורנו שהיא עשתה פעם זה הדבר היחידי שאני לא אוהבת שהיא עשתה כמו שאמרתי באליסה לבית כלא היו לה דרכים אחרות להתפרסם חבל דווקא שהיא בחרה בסרטי פורנו. אני מעדיפה לראות אותה משחקת את הטובה כי ברור שמפורסם שאתה אוהב לא תאהב לראות אותו משחק את הרע. במחשבה שנייה אני רוצה שהיא תהיי רעה רק אל רוז או שאנן חיחי. מעדיפה שהיא תתנשק עם גברים. מעדיפה שתשחק בקומדיה אני אוהבת שהיא משחקת בתפקיד מצחיק אני לא אוהבת מתח. אני לא יראה סרטים שלה בעירום כי: זה לא מעניין אותי בכלל,לא אוהבת בכלל תרעיון של לשחק בסרטים כאלה אני בחיים לא אראה סרטים כאלה אפילו שאליסה תהיה בהם. בקיצור אני מעדיפה את אליסה עם בגדים עליה. השאלה היא:איך אתם מעדיפים אותה?טובה?רעה?בסרטי עירום?בסרטים כחולים?תעדיפו אותה לסבית או מתנשקת עם גברים?בקומדיה?במתח?או לא מופיעה בכלל!

spelling

New member
עונה...../images/Emo181.gif

את הדעות שלי אתם כבר יודעים! אני מעדיף אותה בקומדיה קולנועית! ממש אני רוצה ךראות אותה על המסך הגדול! ולאאאאאאאאאאאא בסרטים כחולים ולא לסבית... אני מוכן אפילו דרמה פסדר?? אבל מבחינתי אליסה וקומדיה זה התאמה! אבלללללללללללללללל..יש בה משהו שאני רוצה אותה רעה כמו בעונה 4..גם כי תמיד היא פצצה שהיא רעה וגם כי חוץ מקומדיה גם תפור עליה להיות ביצ'ית ומפחידה שהיא רוצה! אבל הכי יפה לראות אותה ביצ'ית בקומדיה!אבל לא שתשניא את עצמה אלא שנאהב את הרוע שלה חעחעחע

always be me mc

New member
איך אני מעדיפה את אליסה....

דבר ראשון- רק שתדעו אני בכלל מעדיפה פי 100 לראות את אליסה בטלוויזיה מאשר בקולנוע כי בטלוויזיה היא מצליחה להקסים בין אם בדרמה או בקומדיה וקולנוע.. טוב זה נראה גדול מדי עבורה ולעיתים רחוקות נראה שהיא באמת משתלבת בו אבל בכל מקרה אני אגיד איך הייתי מעדיפה את אליסה בקולנוע: האמת? זה לא משנה לי אם היא תשחק טובה או רעה כל עוד היא תשחק באופן טוב ואמין! לא אכפת לי גם עם מי היא תתנשק(יאפ אפילו עם אישה), כל עוד זה יוסיף לסרט ולא יהיה סתם תעלול זול למשוך צופים(שיעול *גברים* שיעול), וגם כמובן צריך שהסרט עצמו יהיה טוב. לעומת זאת כן יהיה אכפת לי אם היא תופיע בעירום.. זה יהיה כל כך אכפת לי ומציק לי שאני לא אראה את הסרט ופשוט אתנתק ממנו לגמרי כי מה לעשות אלו לא סרטים ברמה גבוהה, העלילה היא בדרך כלל
ואני לא אוהבת את הדרך שבה הוא מציג את הנשים(באופן משפיל, מבזה ובוטה למדי). כעת באשר לז'אנר אני דבקה עם מה שאמרתי בקומונה(או שמה זה היה בהתחלת הפורום?), שהוא למרות שאליסה בהחלט שולטת בקומדיות(מה שמזכיר לי שיש דיקי רוברטס שוב בשבוע הבא
), אני הרבה יותר אעדיף לראות אותה בדרמות כי זה נראה לי יותר מאתגר ורק יכול לחזק את התדמית שלה בתור שחקנית
( מה שמזכיר לי שגם בסרטי מתח אפשר שתשחק כל עוד זה לא יהיה אחד מעפן וצפוי
) לסיכום: אני רוצה לומר שיותר מהז'אנר ויותר משאר הדברים הכי חשוב שזה יהיה סרט שהוא באמת טוב ואליסה באמת תשחק טוב בו
(איך אומרים? הופעה בלתי נשכחת במקום הופעה נשכחת
)
שלי
אגב מה שהכנת יצא מאוד יפה

למעלה