מחר ההופעעה בבנננננוות!#!@@

../images/Emo189.gif../images/Emo3.gifמחר ההופעעה בבנננננוות!#!@@ ../images/Emo6.gif

איייייייייייזה כייייייייייף אני כבר שנה מחכה שהיום הזה יגייייעעע!#@#@ אעאעאעאעאעאעאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע היום כזה הלכתי לחנות כדי לקנות חולצוות מודפוסות מזה יפות ואז עמדתי בקופה והמוכר עושה לי כזה "חכי שניה " ולא הבנתי מה הוא רוצה אחרי 5 דקות הוא חזר עם חולצה לבנה מזה יפה ההדפסים של הלוגויים של טוקיו יאאאאאאו איזה חמוד הוא הביא לי בחינם :) חפרתי

אגנסקעXD

New member
גמאני רוצה ללכת ואני לא יכולה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אאישה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif גמאני

dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gifיאללה, אני יוצאת לתל אביב ../images/Emo9.gif

אני לוקחת רכבת ונוסעת לתל אביב וחוזרת אחרי ההופעה..
אז זאת אני
ומי שיזהה שיבוא להגיד שלום!!
(אני אהיה עם מכנס קצר, חולצה שחורה ואולסטאר בורדו) אני מקווה שבתל אביב יהיה לי שם מחשב..אחרת אני יתחרפן.. חח יאללה, ביי ביי 3>

harel600

New member
חחח יא גם בנייייםםם !@#@!

חחח יש גם בנים שמעריצים את ט"ה כן כן קצת אבל בכל זאת ^^

עיאיייייייא אני פשוט כל כך לא מאמינה!!

זה לא ייאמן פשוט... אני באמת שלא יכולה לתאר לכם את ההרגשה!! כל כך מתרגשתתתתתת

YuviR

New member
ב3 אני יוצאת לת"א

אעעהעהעהעהע גאדדדדדדדדדדד אני לא מאינה שזה קורהההההההההההה *חירפון מוחלט* דייי אני אמות אני אתעלף מאושר באמת זה יהיה היום הכי טוב בחיים שלייייי אני הולכת לראות את ביל!!!!!!! חח כן נרגעתי עכשיו

PerfectSP

New member
בואנה,אני רק ב-12 בגני התערוכה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

ואני כביכול באה מאוחר

אורלוש5

New member
../images/Emo207.gifשאלה חשובה בבקשה!

למישו או מישהי יש כאן טלפון פלאפון אייסי של מארגני הסעות לבאר שבע? זה נורא חשוב!!! בבקשה!!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסופסוף%@#^@

אני כולי בהתרגשויותXDDDD

Leb Die Sekunde

New member
אני לא מאמינהההההההה עכשיו כולם במלון

עם הבנים ורק אני פה אוכלת ת'לב

למעלה