ערב טוב

../images/Emo189.gif../images/Emo44.gif../images/Emo101.gifערב טוב../images/Emo124.gif../images/Emo79.gif

או שמא ערב עצבני , אני עצבנית עכשיו בטירוףףףף-דיברנו עם חברת הוט לגבי הטלוויזיה ואני רבתי[אני]ם המוכרת שמגיע לנו לפחות ערוץ במתנה על כל מה שאנחנו משלמים להם
שום דבר-גורנישט-נאדה
ועוד מעצבן,יש כאלה שאמרו לי שהם התחברו להוט וקיבלו ממיר מאגיכ במתנה ואנחנו לא קיבלנו כלום-אנחנו רוצים לעשות עוד ממיר וכלום מעצבניםםם גררררררר... סורי,ועכשיו שיהיה לכולנו סוף שבוע מרגיע
בתקווה שנוכל להנות ממנו בלי הצקות הוטיות למניהם
בעיקרון,אני מקווה שהשביתה תמשיך עוד קצת כי רק עכשיו התחלתי להנות ממנה יותר

always be me mc

New member
תגידי חשבת פעם לשנות תכינוי לעצבנית בטירוף p3

חח סתם. תאמיני לי שצר לי שלא הולך לך עם הוט
ואני מקווה שימצא פתרון
המ.. באשר לשביתה אז אם יש לך בגרויות אני דווקא מקווה מאוד שהשביתה שלך תסתיים בקרוב כי זה עלול לדפוק לך אותן ובגדול
וחבל
המ.. באשר לערב או שמא נאמר היום שלי אז יותר מיום עצבני זה היה מעייף ומייאש אך לא נורא. אני כעת בבית, נחה ומצפה כבר לפרק שישודר היום(ואני אקבל מחר), של סמולוויל
ויש מצב אפילו שבשבוע הבא, אחרי העבודה אני אלך לקניון עם ידידה אז זה כבר משפר את מצב רוחי
וזהו בערך
אני מקווה שיהיה לכולנו ערב מקסים
ומאוחר יותר גם לילה טוב

nimix

New member
הי גם אני מחכה

לפרק של סמולוויל נכון גליה שבוע שעבר היה פרק נחמד סוף סוף ? אני רוצה לראות אקשן, וכבר בתחילת הפרק היה אפקט מגניב.. חח איך שהדלת פגעה לקלארק בראש

always be me mc

New member
שבוע שעבר היה מאוד מאוד יפה../images/Emo58.gif לעונה 7

במיוחד הקטע עם הגלימה מתנופפת ברוח וההצלה המהממת של לאנה!
ובקשר לאקשן אני מסכימה
גם אני רוצה לראות אקשן
ושמחה לראות שמחזירים אותו ביחד עם קארה

גם אני מחכה לסמולוויל

אבל בנתים זה הוריד לי כמה פרקים חוץ מאת 6-01 והסתומה הזאת מהוט מחקה לי ערוצים
מחר אני הורגת אותה
אני נרגעתי ועכשיו שוב אני אעצבניתתתתת

always be me mc

New member
את 6X01 אפשר לראות אונליין

המ. ונמשיך את השיחה בפרטי
ומה זאת אומרת מחקה לך ערוצים???

ביטלה לי כמה ערוצים

אבל אל דאגה
התקשרנו עכשיו בוקר והיא החזירה הכול-ולא שכחתי להגיד לה [כי החלטתי שנמאס לי לשתוק ולקחתי את הטלפון]ואמרתי לה שזאת פשוט חוצפה כל מה שעבר עלינו ביומיים האלה-4 שעות בטלפון
וזה פשוט לא בסדר לשלם יותר מ300 שח על טלוויזיה אחת ולהתלונן עליה כל דקה

nimix

New member
האם אני היחיד כאן עם יס ? ../images/Emo2.gif

אם תשאלו אותי הם עוברים את הכבלים בלי מצמוץ בכלל אין מה להשוות בין הנציגים של "כן" לבין אלה של "חם" .. כשהכבלים רק הגיעו היה מאוד נחמד (בשנת 1991 חח) - הרבה ערוצים וכו' וכו' אחרי מספר שנים הם כבר התקלקלו והתייחסו ממש חרא ללקוחות שלהם ותודה לאל על YES.. יחס טוב, שירות טוב אני לא אשקר - גם לנו היו בעיות לפעמים עם קליטה של ערוצים או תמונה קופאת, אבל מקסימום מתקשרים ושולחים טכנאי והוא בא באותו יום - גם ביום שבת, וזה לא כזה טריוויאלי - לכו תקבלו טכנאי של בזק ביום שבת ( ואני עבדתי שם .. אני יודע איך זה !) בקיצור בעיות יכולות להיות אצל כולם - ולמי שאין בעיות - שיישאר איפה שהוא מאושר :) (שזה יס.. טוב נו אמרתי מספיק .. )

always be me mc

New member
שלי אם כך המצב אז...

אני שמחה שהתלוננת
זה לא לעניין שאנשים יעשו דברים כאלה ואנחנו נעבור עליהם בשתיקה

חח..../images/Emo13.gifאת יכולה לנסות להתלונן גם עם יש לכם

בעיה או משהו למרות שלדעתי זה לא כל כך עזר
ובדוגרי,רק כדי שאני לא ארגיש רע עם עצמי-אני לא כל כך עצבנית זה יותר מבואסת מאשר עצבנית אני מתקשה להסביר את עצמי אבל אני לא ילדה אגרסיבית ועצבנית
ברור
חחח

nimix

New member
300 שקל זה באמת המון

ואיך היא ביטלה ערוצים? ...איזה חוצפה

YaEl 15

New member
האאא.. אתם מכירים את זה שאתם מכבים את

המחשב כי הוא נתקע, ואז הכל מסומן לכם כהודעות חדשות??? זה ממש מעצבן ! מה עשיתי היום? כלום. היה לנו שיעור מתמטיקה בבוקר. כי יש לנו רק לשון ומתמטיקה, ו.. לא עשיתי הרבה.. אמא שלי לא מרגישה טוב :( ואח שלי הקטן היה ממש קרצייה, הייתי צריכה לעשות איתו היום עבודה על משלים, לבית ספר.. איזו מורה חופרת !! בכל אופן... אני ממש רעבה.. מה אני אוכל? ניראה.. יותר מאוחר אני רוצה לראות אבודים ופרוייקט מסלול
יש היום פרק איחוד, ובטח יהיה קצת מצחיק.. לא ממש, כי הם חבר'ה די יבשים, אבל קצת. אהמ... ראיתי היום רק פרק אחד של האוס, אתמול ראית שלושה... אני צריכה להגביר את הקצב. בייחוד עכשיו, שיש לי מלא זמן. טוב, האמת שאני צריכה להתחיל ללמוד במקום להתברבר עם הטלוויזיה.. וכן, הוט האלה הם די כפויי טובה. טוב. הטלפון מצלצל..

nimix

New member
אבודים חזרו ??

לעונה רביעית?? אני חושב חיפשתי ולא מצאתי ...המ

YaEl 15

New member
לא. העונה הרביעית מתחילה בינואר ../images/Emo3.gif אני לא

ראיתי את עונות 1,2 ויש שידור חוזר, אז... סליחה אם הטעתי..

nimix

New member
../images/Emo190.gif

לא נורא - לא קרה כלום
ואיזה כיף לך - עונה 1 ו 2... אחח...

קצת כפוויי טובה?הרבה כפוי טובה

סליחה שאני ככה,נרגעתי והכול אבל עדין זה מציק שנמאס לי עובדים עלינו

למעלה