המכתב שלי../images/Emo30.gif
לאליסה היקרה והמתוקה(
) היי, שמי גליה אני כמעט בת 19 ומחשיבה את עצמי למעריצה גדולה שלך מאז ימי מכושפות(
). עלי להתחיל ולומר לך אליסה שלא קל היה לי לשלוח את המכתב הזה ולא כיוון שלא ממש רציתי אלא להפך זה הדבר שהכי רציתי בעולם(
), כל כך ציפיתי שתקראי עד כמה שאני אוהבת אותך ומעריכה(
) אבל זה פשוט שלא ידעתי איך תגיבי לנוכח המכתב אם תקבלי אותו והדבר טיפה הפחיד אותי.. אך כאמור בסופו של דבר בחרתי לקחת סיכון ולשלוח על המכתב ואין מאושרת ממני על ההחלטה הזאת(
). אליסה..אני חייבת לומר שאין יום שבו הפסקתי לאהוב ולהעריץ אותך מאז ראיתי אותך על המסך ב"מכושפות", ועד כמה שזה ישמע נדוש אבל באמת הרגשתי מוקסמת ע"י החיוך שלך, הצחוק, האכפתיות.. את ללא ספק היית המכשפה האהובה עלי בסדרה(את והולי
אבל בעיקר את) ולא היה לי ספק שאת כך גם במציאות(טוב אולי טיפונת
, כך שלמרות שצפיתי ב"מי הבוס" בהיותי צעירה ונהניתי מאוד מהתוכנית זו הייתה דווקא "מכושפות" שהסבה את תשומת ליבי(ובסופו של דבר גם הערצתי), אליך. כמו כן אני רוצה לומר לך כבר הרבה זמן שעד כמה שאני אוהבת את המשחק שלך ואני אוהבת מאוד לא רק בטלוויזיה אלא גם בסרטים(כדוגמת "דיקי רוברטס: ילד כוכב לשעבר" שם לדעתי שיחקת מצויין
), אני אפילו יותר אוהבת את עבודתך מחוץ למסך בתור השגרירה של יוניצף(מה שבהחלט הופך אותך בעיני למלאך
), ובכלל עבודתך ההומניטרית. זה מאוד נוגע בי מה שאת מנסה לעשות, להעלות מודעות לבעיות חמורות שכאלו בתקווה שהעולם יתעורר ויעשה משהו והלוואי שהיו עוד אנשים כמוך כי אם היו עוד מלאכים בעולם הזה הוא בהחלט היה טוב יותר לטעמי. כמו כן מה שנגע בי היה המסע עצמו להודו, לאנגולה והסיפור העצוב אך האמיתי שעומד מאחוריהם(
) אני מקווה שאת וארגון יוניצף תמשיכו עוד שנים רבות יחד כי זו בהחלט מטרה חשובה וראויה שגורמת לי להעריץ אותך עוד עוד יותר מכפי שחשבתי שאוכל(
) אז אליסה שמרי על עצמך, שמרי על העולם..(
), גם אם זה אומר על חשבון קריירת המשחק שלך כי זה בהחלט מתגמד לנוכח הבעיות במדינות עולם שלישי. ואם תחליטי להמשיך לשחק אני אשמח לראות אותך ממשיכה זאת(במקביל ליוניצף ולא על חשבונו) כמו כן תאמיני לי שאם אני אוכל אני בהחלט אנסה לקנות כמה מהבגדים של הקולקצייה המדהימה שלך(
) אשר בהחלט גם נגע בי(תרתי משמע), ושאני מעריכה מאוד(באמת כל הכבוד לך על זה! הליין מדהים!) אז אני רוצה לסיים בכמה מילים שבוודאי ישמעו מוכרים לך עם תוספת קטנה: שלום לעולם(וישראל
) אהבה לכולם
ואור לאנשים
(מקווה במיוחד לאנשים במדינות העניות שיזכו לאור בחייהם ולתקווה) באהבה גליה מישראל