The Daily 10-התוצאות

always be me mc

New member
../images/Emo189.gifThe Daily 10-התוצאות../images/Emo189.gif

בפעם הקודמת ביקשתי ממכם כאמור לדרג את 10 הגברברים האהובים עליכם ביותר שהיו לפיבי במהלך השנים(היו אפילו כאלו שהופיעו לפרק אחד בלבד) אתם הצבעתם
אתם בחרתם
והנה התוצאות מהגבוה לנמוך ביותר: במקום הראשון עם ממוצע של 2 נקודות(ניקוד יותר נמוך מיקום יותר גבוה) אתם התאהבתם ובחרתם בקופידון של עונה 8!
המנצח(החתיך הלו
) הזוכה הגדול שלנו זוכה בפיבי האליוול בכבודה ובעצמה
ובהרבה הרבה טבעות קסומות
במקום השני עם 2.7 נקודות התנחשו? כן זה חצי שד וחצי בן אנוש/מקור/אווטאר האהוב עליכם.. קול!
אנחנו נהיה לארג'ים וניתן לו לחזור לחיים פעם נוספת כדי שירדוף אחרי פיבי
שיהיה בהצלחה לו עם זה
במקום השלישי עם ממוצע של 4 נקודות נמצא אהובה האנושי של פיבי(ושלי
) זהו לא אחר מג'ייסון!
והוא זוכה בכרטיס לליבה של פיבי פעם נוספת בהנחה שהוא ירצה אותו. במקום הרביעי עם 4.2 נקודות נמצא החתיך האנושי עם השם המצחיק לזלי!
הוא זוכה בטור עצות משלו כדי שיכתוב בשמו לשם שינוי ולא בשם אנשים אחרים
ובמקום החמישי עם 4.5 נקודות נמצא המשורר והשד הרומנטי האהוב עלינו... דרייק!
והוא זוכה לחיים טובים שאחרי המוות
->
במקום השישי עם 6.4 נקודות נמצא הבחור שחצי מחייו מבלה במעלית התנחשו? כן זה דקס
והוא זוכה לכרטיס "צא מהמעלית אתה חופשי"(יענו כמו במונופול עם הכלא
) ובאיזו חברה טובה ואנושית שלא תגרום לו להתעלף חח במקום השביעי עם 7 נקודות נמצא.. לא לא אריק מרחוב סומסום
הכוונה כמובן לאריק מעונה 2!
שפיבי עזרה לו להציל את אבא שלו והוא אמר לפיבי משהו על זה שהיא מלאך!
רק בגלל זה אריק אתה זוכה בהמשך חיים מאושרים עם אבא שלך ואולי באיזו בת זוג נחמדה
במקום השמיני עם 7.1 נמצא הקופידון מעונה 2 שכנראה לא כבש לכם מספיק את הלב
לכן הוא זוכה בחיים של עזרה לאחרים במציאת אהבה אך לא לחוות יותר אהבה בעצמו! בעסה לו
במקום התשיעי עם 7.7 נקודות אם היה סרט על הבחור הזה היה צריך לקרוא לו תהרוג אותו לפני שאתה מת(במקום תהרוג אותו לפני שזה מת= הסרט האהוב על פיבי), התנחשו?? זה הבחור שנרדף אחרי המוות כמעט יותר פעמים מהאחיות! זהו מיילס! אתה זוכה למות מירייה אבל היי תתנחם
לפחות לא נפלת מהמעקה או נהרגת ע"י שד
במקום העשירי עם 9.1 נקודות קבלו בבוז ובחרפה את....... קליי
ואתה זוכה בחיים אומללים ללא חברות
|(בטח גונב מהן כל הזמן חח) אני רוצה לסיים סיכום זה ולומר: תודה רבה לכל המצביעים! תיכף יהיו פה 10 דברים חדשים לדרג אז יש למה לחכות ולצפות

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifוהנה הדירוג החדש שלכם../images/Emo41.gif:

השבוע ניקח קצת הפוגה מדירוג דברים הקשורים לפיבי ונחזור לאליסה
הפעם אני מבקשת מכם שתדרגו את 10 הדברים המפתיעים שגילינו(או ראינו) על אליסה(למפתיע והמעניין ביותר תנו 1 ולהכי פחות מעניין ומפתיע תנו 10): 1. קריירת השירה של אליסה
2. הצילום של אליסה(שהיא מצלמת
) 3. היותה שגרירה של יוניצף
4. כמות הקעקועים(ושזו התמכרות והכל
) 5. כמות בעלי החיים
6. כל עניין העירום- שהיא מרגישה בנוח עם הגוף שלה ולא מתביישת וכו' 7. המריבה עם שאנן(לא מפתיע אחרי שנתיים שהן פתאום בסיכסוך?) 8. החברים והבעל לשעבר של אליסה(תודו שהפתיע אתכם עם מי היא יצאה
וממי היא התגרשה
) 9. התיספורת שלה ב-2003 לשיער קצוץ
10. על היותה של אליסה צימחונית(מה לא הפתיע?
) (תודה רבה לנטלי על העזרה בבחירת המועמדים
)

מדרגת

1. המריבה עם שאנן(לא מפתיע אחרי שנתיים שהן פתאום בסיכסוך?) 2. על היותה של אליסה צימחונית(מה לא הפתיע?) 3. התיספורת שלה ב-2003 לשיער קצוץ 4. היותה שגרירה של יוניצף 5. כמות הקעקועים(ושזו התמכרות והכל) 6. קריירת השירה של אליסה 7.הצילום של אליסה 8. כל עניין העירום- שהיא מרגישה בנוח עם הגוף שלה ולא מתביישת וכו' 9. החברים והבעל לשעבר של אליסה(תודו שהפתיע אתכם עם מי היא יצאה וממי היא התגרשה. 10. כמות החיות

always be me mc

New member
מדרגת../images/Emo3.gif

1.המריבה עם שאנן-שיואו בכלל לא ראיתי את זה מגיע וחבל לי שזה הסתיים ככה
2. כל עניין העירום- יאפ שוק טוטאלי
3.התיספורת שלה ב-2003 אתם לא יודעים איך הייתי בשוק! כמעט השוק של החיים שלי! בהחלט הפתיע אבל לא לטובה
4.קריירת השירה של אליסה- הלו!? מי ציפה לזה?? בהחלט מפתיע חח 5. החברים של אליסה-כי זה דבר שממשיך להפתיע אותי
6. כמות הקעקועים-איך זה הפתיע אותי לגלות כמה הרבה יש לה
קיבלתי שוק שכזה חח 7. אליסה הצלמת- מפתיע והיה נחמד מאוד לגלות
8. היותה שגרירה של יוניצף- אכן מפתיע אבל שוב רואים עליה שהיא בן אדם טוב ומתאים לה להצטרף ליוניצף
9. כמות בעלי החיים-אכן זה הפתיע אבל אצל אליסה כמו באליסה חח היו דברים הרבה יותר מפתיעים
10.היותה צימחונית- כן זה מפתיע אבל עכשיו כשאני חושבת על זה. זה לא ממש מפתיע כי רואים את האהבה שלה לבעלי חיים והאהבה הזאת אליהם

spelling

New member
מדרג:

1)התספורת כמה שננסה לא נוכל לשכוח! 2)כל עניין החתונות והגירושין שלה.. 3)צילומי ערום(כולל העניין עם ההורים חח) 4)שגרירה של יוניצף 5)המריבה עם שאנון(למהההההההההההההההההההההההה??????????) 6)הקעקועים 7)אליסה הצלמת 8)אליסה הצמחונית 9)קריירת השירה 10)כמות הבע"ח! סה"כ לא עובדות כל כך מפתיעות..למשל יותר התפלאתי שהיא היתה השראה לבת הים...על הסכומים שהיא הרוויחה במכושפות.. אבל אחלה...

CheN323

New member
שלי ../images/Emo9.gif

1. שאליסה צמחונית
. מלאך. 2. כמות בעלי החיים 3. צילום וכאלה
4. העירום
בלעט. 5. קריירת השירה הצולעת
. 6. התספורת... התספורת
7. המריבה עם שאנן. 8. שגרירה של יוניצף 9. הקעקועים... תכלס כל פרק במכושפות גיליתי אחד אחר
10. החברים והבעל

CheN323

New member
אהבתי את הזכיות שלהם ../images/Emo6.gif

וכל הכבוד על המשחק
קופ

always be me mc

New member
קופ אינדיד../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ושמחה שאהבת את הזכיות בכוונה זה הומוריסטי

מכושפת15

New member
מדרגת ../images/Emo3.gif

1. כל עניין העירום- שהיא מרגישה בנוח עם הגוף שלה ולא מתביישת וכו' בחיים לא האמנתי עלייה
הייתי כולי בהלם כשגיליתי.. אבל זאת ההחלטה שלה ואין מה לעשות.. 2. קריירת השירה של אליסה לא להרוג אותי, אבל, לפני שהגעתי לפורום לא ידעתי על זה בכלל
3. התיספורת שלה ב-2003 לשיער קצוץ למה למה למה
4. כמות בעלי החיים מה שיותר הפתיע זה למה יש לה כזאת כמות
5. המריבה עם שאנן(לא מפתיע אחרי שנתיים שהן פתאום בסיכסוך?) הן נראו מזה חברות טובות על המסך, בחיים לא הייתי חושבת שהן יריבות כאלה
6. החברים והבעל לשעבר של אליסה(תודו שהפתיע אתכם עם מי היא יצאה וממי היא התגרשה) יותר הפתיע אותי עם מי היא יצאה
אני זוכרת כשהייתי קטנה "רגע הוא לא חבר של פייפר?" XD 7. כמות הקעקועים(ושזו התמכרות והכל) מצאה למה להתמכר
8. היותה שגרירה של יוניצף 9. הצילום של אליסה(שהיא מצלמת) זה פחות מפתיע.. גמאני מצלמת
בערך חח 10. על היותה של אליסה צימחונית(מה לא הפתיע?)

למעלה