אמיר - מה קרה ליומנו של דג.

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
../images/Emo19.gifאמיר - מה קרה ליומנו של דג.

רוצים לדעת איך נגמרה הפרשה.לקראת היום הקובע. אני כבר עובדת על מאהב חדש לדניס. אחרי שגבי הפסיד את ליבה למישהו אחר. בקרוב הסרט.

pilovich shahaf

New member
אני ממליץ על ד"ר אריק דיאמנט ../images/Emo101.gif

אחד המומחים בעולם למחלות דגים בכלל ודגי דניס בפרט, ועד כמה שזכור לי הוא תושב אילת ועובד בחקר ימים ואגמים, איזה צירוף מיקרים, ממש מדהים, אוייש שכחתי לציין שהוא גם כיהן כחבר הנהלת ההתאחדות הישראלית לצלילה עד למרץ 2000, וכיהן בתפקידים מכובדים כגון...:- יור´ הועדה לסובב ימי, מ"מ יו"ר העמותה, ויו"ר "ועדת דיאמנט" לשוניות מלאכותיות-ועדה בין משרדית....איזה צירוף מיקרים
אמיר איבגי לדעתי כדאי מאוד לראיין אותו בנושא מחלות דגים בכלל ושוניות מלאכותיות בפרט, ואם תרצה אז גם על ההתאחדות לצלילה, איך היא היתה בימי הזוהר, כשעו"ד דורון כהן {גיסו של אהוד ברק-ראש הממשלה לשעבר} כיהן כיועצמ"ש של העמותה, ושמע אם תשחק אותה כמו שיחקת אותה אתמול בראיון עם מנכ"ל רשות הצלילה ומר עמי בן-צבי מלאקי דייברס, מי יודע אולי תעשה עוד קורס צלילה, הרי לוג בוק אתה כבר יודע מה זה...

toni 6

New member
וכדאי לבדוק זאת

מה קורה בערדג ודג סוף מאוד מעניין

poza

New member
אתה מתכוון חולים על גבי קדוש

תיזהר זה מדבק. החיידק נקרא "גביסטטוקוס"- סתם לידיעה כללית. התסמינים": משתעלים הרבה, יורקים דם, זיעה ודמעות. ואין תרופה למחלה. אפילו סיבוב מחוץ לכלובים אסור להם לעשות.

toni 6

New member
אני מתכוון

הדגים חולים ואני ממש רציני אני עובד בערדג והם מנסים להסתיר את העובדה הזאת מהציבור

pilovich shahaf

New member
toni 6 ברוכים הבאים לפורום..../images/Emo19.gif

אכן כדאי לבדוק זאת ולנוחיותך/כם אני מצ"ב את שער עבודתו המחקרית בנושא: "מחלות דגים בכלובי הדגים במפרץ אילת", עבודה שיצאה לאור בחודש אפריל 1999...
toni 6 אם שמעת היום את הראיון עם ד"ר אריק דיאמנט בתכנית "עצם הענין", שנשאל על ידי המראיין/שדר "אמיר איבגי בנושא מחלות הדגים, תבין שהנושא בטיפול", וכפי שידוע לך כל נושא שאמיר איבגי לוקח אותו ומטפל בו, יש.....מבחן התוצאה
ובקשר למחלה שאוזכרה לעיל על ידי חברת הפורום שלנו, אני לא שמעתי על מחלה כזאת, והיא גם לא מופיעה בספרות המיקצועית בדקתי זאת...

poza

New member
פילוביץ´ - מה קרה שכחת שאנחנו באילת

פה מדברים עברית. אז אנא ממך, אל תתעלל בנו, סרוק את חוות דעת המדענים בעברית. אני בטוחה שאם קצת מאמץ תמצא גם נוסח בעברית. אתה הרי "כתב קטן" ,נציג פורום "עצם העניין" בתקשורת, לא? ודרך אגב, במקרה ושכחת, שמי הוא פוזה. לאיית לך פ - כמו פרפר - ו - וילון - ז- כמו זרבובית - ה כמו היפוקרטס. ולגבי החידק "גביסטוקקוס". הוא מוכר כבר למעלה משמונה שנים בעיר אילת. האב טיפוס עדין חי וקיים, אם כי עבר מוטציות שונות. וכעת יש לו 18 גידולים הדורשים טיפול כירורגי.

poza

New member
מחלות הדגים בטיפול אצל הפסכיאטר

פילוביץ, לידיעתך. ואמיר אל תיפגע, זה לא אישי נגדך. אבל גם אם הנושא עלה לשידור ופורסם. הכוונה למחלות הדגים, הרי שהדבר, כפי שאמר אמיר בתוכנית, היה ידוע מראש ונכתב על ידי דר´ דיאמנט בעבר. רק שאנחנו הציבור לא ידענו. אז כפי שאתה רואה. הנושא אכן בטיפול, כבר המון זמן. נו, ו... אז... בתיאבון

מחט

New member
תבדוק מחקר שמצא שהמצפה התת-ימי

מפיץ מחלות. גם מחקר זה עשה ד"ר דיאמנט עוד בשנת 95´.

מחט

New member
מקבלים או לא את דו"ח המדענים?

אם כבר נכנסתי ברצוני לבקש אולי תוכל להאיר את עיני כי אני לא מבין, מקבלים את דו"ח המדענים או לא מקבלים. כי כרגע נראה לי שמקבלים בצורה סלקטיבית ומגמתית, רק מה שנוח ומתאים לתזה הקוראת להוציא את הכלובים, אך מתעלמים לחלוטין מהמסקנות הקוראות בצורה חד-משמעית
להשאיר את הכלובים (נכון, תוך הטלת הגבלות). ובנוסף אולי תוכל לצרף קישורים של מחקרים המראים שהתיירות היא גורם מספר אחד לפגיעה בשוניות אלמוגים בכל העולם, למשל המסטר של ביולוג השמורה?

poza

New member
טוני 6 - מעניין אתה מנקד כמו יוחנן

5 וננצקו. במקרה קרוב של גבי קדוש?

משה21

New member
תגובה לטוני

טוני או מי שאתה החפשות זה לא דבר יפה אני באמת עובד בחוות הדגים בניגוד אליך ואני יכול להעיד שלדגים אין שום מחלה תפתחו קצת את העיניים ותסתכלו מסביבכם מה קורה לעיר הזו אחד המפעלים היחידים שעדיין קיים בעיר גם אותו לסגור מי שבאמת רוצה לדעת את האמת על החוות כדאי שיקרא את דו"ח המומחים ולא יוזן משמועות ואמירות שקריות

poza

New member
למה מחייכים?

נדבקו מגבי קדוש? החייכן הבלתי נלאה. דניס בטח השוויצה אצל החברה שלה שגבי זורק לעברה כל הזמן חיוכים. שיניים צחורות, קסם אישי. הם כנראה התלהבו יותר מידי.

pilovich shahaf

New member
בא כוחם של חוות הדגים, ביקש וקיבל|פ

עיכוב הצווים למשך יומיים. בעוד יומיים יפגשו שני הצדדים: עירית אילת וחוות הדגים בפני שופט ולאחר שישמע את הצדדים יתן את החלטתו...
תגידו אתם עוכבים אחרי הנעשה בכלל, שמתם לב כמה עתירות וכמה דיונים וכמה בתי משפט הנושא הזה נידון, ואני לא מדבר על הביוקרטיה הרגילה, האקדמיה המדעית וכמובן את הפוליטיקאים הבוחשים...מה לדעתכם קורה פה, האם בכלל מדובר בגידול דגי דניס מחד ושוניות אלמוגים מחד, או שיש משהו אחר שעין רגילה לא רואה זאת...

למעלה