בלו בלו .... פלופ !

srullli

New member
../images/Emo19.gif בלו בלו .... פלופ !

יש לי כרגע רטט מרגיז כזה בעין, היא רועדת כזה כמו בדגים (....נו...בזימים האלה שלהם....) וזה משגע אותי !! למרות שהיתי עייפה נורא , היה לי לילה מורט עצבים וסהרורי למדיי, ועוד איזה יתושון אידיוט החליט לברך אותי באוזני הנמה בביקורו המחודש בתחילת-אמצע פברואר החורפי שלנו ! התייאשתי וכבר התעוררתי מזמן (לפני מספר שעות) . AAAAAAHHHHHH
הדבר המציק הזה בעין מטריף אותי ! מה שכן יצאתי החוצה וראיתי על המדרכה הרטובה חילזון ממש גדול כזה זוחל לו... ולא יודעת למה , זה היה פשוט מחזה מעניין ומרהיב-משהו.....

srullli

New member
היי,יוהו , הנה חילזון >../images/Emo60.gif

לצורך ציוריות והעשרת העלילה המהפנטת שחלקתי עימכם ! בוקר טוב אנשים ויום טוב גם כן

RedStorm

New member
גם אני ער...!:)

ומוחה על לימוד אינטנסיבי(אם רשמתי נכון) בבית ספר

IC4

New member
|חילזון|+|חילזון|+|חילזון|+|חילזון|

במעבר הקטן מהשער לבית המצ´וקמק שלי הבחנתי פעם במשפחת חלזונות שמנסים להגיע לחצי השני של העולם. ארבעה POOR חלזונות. שאגב מי שקרא את מדריך הטרמפיסט, אז אני ו BWP החלטנו שחלזונות הם כמו העכברים בספר. מוות לכל אויבי שרולי. רדי ואייסי ילחמו ברשע עד הסוף המר של הרשע מה שאומר שזה לא מר ובעצם לעולם לא יהיה סוף כי הרשע ימשיך לעד!

בלה בלה חשוב בלה

אממ....בעצם זה לא כל כך חשוב אבל אומרים שהרטט בעין אומרת שמישהו חושב עליך אם זה בעין ימין זה לטובה ואם בעין שמאל זה לרעה סתם הייתי חייבת להגיד את זה

למעלה