גידול דגים טורפים

Tammy2

New member
../images/Emo19.gifגידול דגים טורפים

הי לכל מגדלי הדגים האם משהו יכול ליעץ לי בקשר לגידול דגים טורפים,ברשותי זוג דגים שמגדלים את צאצאהים שבקעו מהביצים ,במסירות רבה ,ובאהבה זה ממש מדהים. אני מצרפת קובץ

Tammy2

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo19.gifאני רצינית

אני שואלת על גידול דגים. ולא על קיפודים, אני רצינית. גידול דגים זה נושא מאד רציני

או קיי אז ככה

תעבירי את הצאצאים לתוך אקווריום קטן ובו צריך ליהיות: מחמם, משאבת אוויר, אל תשימי חץץ, ואל תעברי את ההורים. האכלה: תיקחי את האוכל של ההורים ופשוט תהפכי אותו לאבקה. או שתיקני אוכל לשרצים. ממולץ לשים חילזון שיאכל לך את הליכלוך שעל הריצפה. עליך להחליף את המים כל שבוע, תחליפי כ שליש מהמים(זה רק במידה ואין לך פילטר קטן). במידה ואין לך אקווריום אז תיקני ואם אין לך כסף אז שימי אותם בקופסא או כלי זכוכית. מקווה שעזרתי..

Tammy2

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo63.gif../images/Emo91.gifעזרת מאד

תודה על עזרתך הרבה דרך אגב האם קראת את הספר, שמוליק קיפוד מומלץ מאד,אתה בטח תאכל תותים הם הרבה יותר טעימים משניצלים,וגם תלמד לכבד את אשתך הקיפודה כי אין כמוה ושוב תודה על היעוץ

שטובי1

New member
יש לך את הסיסמאות הכי מטומטמות

למה יש לך סיסמה כל כך מטומטמת!!!!!111

קקואנה

New member
מידע בנושא חשמל מן החי

אם אתם יכולים לעזור לי אני מבקשת בבקשה גדולה........ עיזרו לי!!!!! בנושא דגים המפיקים חשמל תודה

דורדור1

New member
עזרה

אני חושב שתשובות אמיתיות על גידול דגי הטכסס שלך תוכלי לקבל במרכז לגידול דגי טקסס שבטקסס

Tammy2

New member
../images/Emo160.gifנסיעה לטכסס

אתה עובד אדמה,ואתה יודע מה זה לעבוד קשה.אני צריכה למכור ה מ ו ן דגי טכסס, כדי שאני אקנה כרטיסים לטיסה לטכסס. מה לדעתך עלי לעשות? בקשר לנמלים, האם אתה מכיר את השיר של דורית ראובני?

דורדור1

New member
נו באמת

גברת ישראל היקרה אני טרחתי רבות בכדי לברר לך על גידול של דגי טכסס ולאחר שקבלתי תשובה ישר שלחתי לך אותה אני ממש לא מבין למה את צוחקת ומזלזלת במקצועי (עובד אדמה) וכן אני מכיר את השיר של דורית ראובני ולא, אני לא מוכן לממן לך טיסה לטכסס דור

למעלה