דגי טכסס האם אתם יודעים מתי מפרידים בין ההורים והצאצאים של דגי טכסס
T Tammy2 New member 9/9/03 #1 ../images/Emo19.gifדגי טכסס האם אתם יודעים מתי מפרידים בין ההורים והצאצאים של דגי טכסס
ב באטי גירל New member 9/9/03 #2 אני לא חושבת שזה הכרחי ממש, אם היו מפרידים אותך מאמא היית אוהבת את זה ? אני חושבת שכדאי שתפני למחלקת יעוץ בשביל זה, זה לא דבר ששואלים.. מה גם שכדאי שתפני למחלקת הרווחה לשלום הדג אם יש לדגים פורום אז בטוח יש להם גם מחלקת רווחה.
אני לא חושבת שזה הכרחי ממש, אם היו מפרידים אותך מאמא היית אוהבת את זה ? אני חושבת שכדאי שתפני למחלקת יעוץ בשביל זה, זה לא דבר ששואלים.. מה גם שכדאי שתפני למחלקת הרווחה לשלום הדג אם יש לדגים פורום אז בטוח יש להם גם מחלקת רווחה.
ש שטובי1 New member 9/9/03 #3 לא מפרידים ההורים מגינים על הצאצאים שלהם ועם תפריד אותם זה יהוה סקנה לצאצאים
ק קיפוד מהכינרת New member 9/9/03 #4 רואים שאתה לא מבין זה תולי בכמה דברים: יש לך עוד דגים באקווריום? איזה דגים? באיזה שלב נימצאים הוולדות כבר?
רואים שאתה לא מבין זה תולי בכמה דברים: יש לך עוד דגים באקווריום? איזה דגים? באיזה שלב נימצאים הוולדות כבר?
T Tammy2 New member 9/9/03 #6 דגיגוני טכסס דגי הטכסס (הזוג) נמצאים באקוריום לבד,הצאצאים שלהם בני 3 שבועות