דיון-אליסה לאחרונה

spelling

New member
../images/Emo19.gifדיון-אליסה לאחרונה../images/Emo19.gif

בימים האחרונים ניתן לראות מלא תמונות חדשות של אליסה. איצטדיונים..אירועים..בניה..דוגמנות ועוד... היא אומנם בתהליך פרסום 2 סרטים אבל...היא לא עושה משהו שקשור לעולם הטלויזיה... לדעתכם אחרי שאליסה התנסתה בעולם הזה ועברה לחוויה אחרת של עיצוב אופנה וכאלה...היא תחזור לטלויזיה למשהו רציני?או שהיא תשקיע את כל כולה בעיצוב אופנה?לדעתכם אולי נשבר לה מהמצלמה?והיא מעדיפה את מאחורי הקלעים של העיצוב?? שתפו את אדם ילדים!

עונה

לדעתי היא תחזור... אני בטוחה שלמרות שהיא משקיעה בעיצוב אין אהבות ששוכחים והטלוויזיה ואליסה יתאחדו בקרוב
קצר ולענין

Natali Milano

New member
לדעתי..

היא לוקחת הפסקה די גדולה מהמשחק ועכשיו דואגת לליין שלה בטח מתישהוא היא תגעגע או ימאס לה אז היא תחזור למשחק

always be me mc

New member
עונהנהנה../images/Emo163.gif

דבר ראשון אל תעלב אדם אבל יש לה עוד פרקים שבהם היא מופיעה בתוכנית "שמי הוא ארל" אז זה לא נכון שהיא לא עושה משהו שקשור לעולם הזה כי היא בהחלט עושה אותו(ואומנם היא לא הכוכבת של הסדרה אבל היא בהחלט משחקת שם
), שלא אשכח לציין את הסרט הטלוויזיוני על המאפיה לערוץ לייפטיים אבל בסדר עם השביתה והכל אז דיי שוכחים
בכל מקרה מה שרציתי לציין(והפרוייקטים לעיל מחזקים את זה), זה שכיוון שאליסה גדלה על מסך הטלוויזיה אני חושבת שהיא במקום מסויים מהווה חלק בלתי נפרד מחייה וגם אם היא איננה שקועה בה ב-100% כעת יש לי הרגשה שנראה שוב את אליסה בתור שחקנית ראשית בסדרה
אה ואדם כל הכבוד על הדיון
האירועים האחרונים באמת כל כך דרשו כזה

למעלה