האי קוס
,

LLLLL

New member
../images/Emo19.gif האי קוס ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif ,

רצינו לדעת אם חוץ מבטן גב, יש מה לעשות שם. חשבנו לשכור ג´יפ ולטייל קצת. יש מה לראות? וחוץ מזה כל טיפ או שביב מידע יתקבל בברכה! תוווודה

lady_anne

New member
האי קוס (צריך לנשוך את הלשון

כדי לא להמשיך בשוונג..) בעיר המרכזית KOS TOWN כדאי לבקר במצודה העתיקה ובאיזור העיר העתיקה. לא תוכלו להמנע מביקור בככר המרכזית והתפעמות מהעץ של היפוקרטס (זה שתחתיו טבע הנ"ל את שבועת הרופאים). מחוץ לעיר שווה לבקר בכפר ZIA שבו מרכז נחמד לעבודות יד מקומיות, ובאיזור של OLD PYLI שבו יש שרידי ישוב עתיק ונוף יפה מגובה ההר. המקום הכי מקסים בקוס, לדעתי, הם המעיינות החמים (PISSO THERMA), והכי שווה לבקר שם בלילה ואחרי הרחצה בים לשבת בטברנה הקטנה שבסמוך ולשתות כוס יין. בילוי נעים נ.ב. קחו איתכם סנו נגד יתושים. כל יתוש בקוס - ממותה.

LLLLL

New member
../images/Emo51.gif ליידי-אן!

זה עוזר לי מאוד! כל מידע נוסף יתקבל בשמחה...
L

מנטי

New member
לירון מאיפה הגרלת את התמונה בכרטיס

פרטים אישיים שלך... תשמעי לא מנומס להעיר אבל... דחילראבק זה מפחיד...ילדים רכים.

LLLLL

New member
ועוד משהו,

מה לגבי מקומות בילוי (בני 25 +-) והעלות של אוכל ובילויים שם?

lady_anne

New member
ככלל אוכל ובילויים

די זולים ביוון יחסית לשאר מדינות אירופה או לחילופין הארץ. לגבי מקומות בילוי קשה לי להצביע על שוס ספציפי, אבל כשביקרתי בעיר זה היה במסגרת משפחה, כך שלא ממש חיפשתי את הגרסה היוונית של סטודיו 54. יש בתי קפה, טוורנות נחמדות וסביר להניח שגם מועדונים וכו´. מה שכן אני מוצאת לנכון לאזכר זו מסעדה אחת, שאני לא זוכרת את שמה, אבל היא בנויה בראש הגבעה ליד הכנסיה. אין לי מושג לגבי האוכל, רק לגבי הבניין שהוא משהו מלפני המון שנים. גם אם לא נכנסים לאכול אפשר לבקש מהצוות להסתכל פנימה, ואם לא עמוס בד"כ נעתרים לבקשה. טיול נעים.

komandatore

New member
יש אפשרות גם לטיול בסביבה

כ ו ל ם שטים ביום שלישי לשוק בבודרום ומלבד זה יש גם את רודוס- רצוי מאוד להגיע ברחפת ולאי ניסירוס שבו הר געש פעיל ועיירה אוטנטית נחמדה ויש איים נוספים באיזור-יש משרד מידע במרכז העיר

LLLLL

New member
אוקיי, חזרנו מהחופשה ../images/Emo24.gif

היה מדהים. היינו הכי זקנים שם (כמעט) כי כווווולם היו לפני גיוס. שכרנו אופנוע (
) וחרשנו את האי, הגענו למקומות שכוחי אל. לקחנו שייט לבודרום (תורכיה) והיה אחלה. לקחנו גם שייט בין 4 איים והיה גדול. בקיצור- היינו זקוקים לחופשה הזאת.... תודה לכל הממליצים, עזרתם מאוד!
L

למעלה