הדיסק יוצא מחר! וזה סופי! אמרו לי בטוואר רקורדס שכבר מחר בבוקר זה יהיה שם :)
T The Juck New member 1/4/04 #1 ../images/Emo19.gifהדיסק יוצא מחר! וזה סופי! אמרו לי בטוואר רקורדס שכבר מחר בבוקר זה יהיה שם
ר רוןרוןרון New member 1/4/04 #2 אני מקווה .. כנראה שיום ראשון זה יוצא לכל הארץ וחמישי רק בחלק מן המקומות.
Y yoooni New member 1/4/04 #3 כשאני הייתי בטאוור רקורדס עזריאלי המוכרים אפילו לא ידעו מי זאת. בושה. וזה היה אתמול...
D Dream within a Dream New member 2/4/04 #5 ../images/Emo41.gifגם בפ"ת לא ראיתי אותו.. ומי שרוצה.. יש בפנאי פלוס הנחה של 10 ש"ח על דיסק.. .. לא הרבה.. אבל נחמד..
../images/Emo41.gifגם בפ"ת לא ראיתי אותו.. ומי שרוצה.. יש בפנאי פלוס הנחה של 10 ש"ח על דיסק.. .. לא הרבה.. אבל נחמד..
T The Juck New member 2/4/04 #7 ../images/Emo19.gifגם אני הייתי אתמול בפ"ת...... יש שם רק פרסום למבצע של הד ארצי.... ואתה גר בפ"ת?
נ נועה דואני New member 2/4/04 #8 אני יחפש היום בקניון אלונים גם יש חנות התקליט אני אבדוק!!! בכל אופן הבנתי שלמי שיש מעריב יכול לראות שהוא יכול לקבל את הדיסק חינם אם הוא מתקשר
אני יחפש היום בקניון אלונים גם יש חנות התקליט אני אבדוק!!! בכל אופן הבנתי שלמי שיש מעריב יכול לראות שהוא יכול לקבל את הדיסק חינם אם הוא מתקשר