הכתבה ב'לאשה'-11.4.04

The Juck

New member
../images/Emo19.gifהכתבה ב'לאשה'-11.4.04../images/Emo26.gif

מיכל..אני יחסוך לך..אני מרשה לך לשים באתר :)

The Juck

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo51.gif צחר

חחח... בזכותם קראתי את הכתבה.... כי בדר"כ העיתון מגיע לאמא שלי אבל אני לא נוגע בו...

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחחחח...אבל במקרה הזה........

אני אמרתי לאמא שלי לקנות :) ולשוקוצינו שכ"כ רצה ת'כתבה....אפילו לא מגיב....ממש לא יפה.. סרקתי אותה במיוחד בשבילך

הנני כאן

היי צחר מצטער שלא יצא לי להגיב ולהודות לך בשמי ובשם כולם.לא היה לי זמן מאז הבקשה להכנס לכאן. נועם -אהלן גם לך. אז שבת שלום לכם ושוב תודה!

שלום לכולם

כפי שאמרתי לצחר ביום שישי - אסור להעלות כתבות סרוקות לפורומים בתפוז העלאת כתבות סרוקות לפורום מהווה הפרה של סעיף זכויות יוצרים בתקנון תפוז אנשים ויכולות להביא לתביעה משפטית נגד תפוז אנשים מטעם העיתונים אותם אתם סורקים אני מבקש ממנהל הפורום למחוק את השרשור הזה ולהקפיד יותר בעניין זכויות יוצרים אני עכשיו שולח מסר אל מנהל הפורום שבו אני מפרט את כל עניין זכויות היוצרים בתפוז מתנצל על הפריצה לפורום ועל זה שאני כביכול לוקח לכם משהו שהיה כאן חופשי אך הוא אסור והיה יכול להביא לסגירת הפורום במקרה הקיצוני ביותר - ואני בטוח שאף אחד מכם לא מעוניין בסגירת הפורום נכון? שלכם, תומר נ.ב. אם אני כבר פה צחר ונועם קבלו

The Juck

New member
../images/Emo19.gifהיי תומר!

כשאני יכנס לתפקיד מנהל אני יתחיל להקפיד שלא יסרקו לפה כתבות.. בינתיים מי אני שאני אגיד 'לא'?

למעלה