הסיכום השבועי

../images/Emo19.gifהסיכום השבועי../images/Emo19.gif

שם -
גיל -
אזור -
מה שיר השבוע שלכם [של מיילי\האנה] -
מה שיר השבוע שלכם [לא של מיילי\האנה] -
להקת השבוע שלכם -
בילוי השבוע שלכם -
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם -
סקופ השבוע שלכם -
ספר השבוע שלכם -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע -
ציטוט השבוע שלכם -
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
ולשאלה המתחלפת: מה אתם מאחלים לחיילים ולתושבי הדרום?

May Tisdale

New member
../images/Emo218.gif

שם - מאי . גיל - 13.5 . אזור - מרכז . מה שיר השבוע שלכם [של מיילי\האנה] - דיס 4 וולס [: מה שיר השבוע שלכם [לא של מיילי\האנה] - אממ .. לא יודעת XD להקת השבוע שלכם - אין OO" בילוי השבוע שלכם - קניוון עם חברות [: סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם - דמדומים !!!!!!!!!!1 יואוו איזה סרט יפה
סקופ השבוע שלכם - ממ .. חח לא יודעת XD ספר השבוע שלכם - אני לא הכי קוראת .. XD תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - לא יודעת .. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע - חח יש מלאא XD ציטוט השבוע שלכם - אין O: משהו שהרס לכם את השבוע- לא יכולה להגיד .. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט "דמדומים"
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיעור גיטרה [: ולשאלה המתחלפת: מה אתם מאחלים לחיילים ולתושבי הדרום? וואי , שהמלחמה הזאת תיגמר כבר ושהם יוכלו לחזור לשיגרת חיים שלהם .. מסכנים . \=

אני אני

שם - דרור גיל - 15 אזור - מזרח התיכון מה שיר השבוע שלכם [של מיילי\האנה] -סי יו אגיין מה שיר השבוע שלכם [לא של מיילי\האנה] -אול אופ יו-ריבה מקנטייר ,ראנאוויאיי-קסקדה להקת השבוע שלכם - שוגרלנד בילוי השבוע שלכם - בי"ס סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם - סיאסיי סקופ השבוע שלכם -מיילי מוציאה ספר ספר השבוע שלכם -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע - חלומות ציטוט השבוע שלכם - רולטה סינית משהו שהרס לכם את השבוע- המלחמה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לישון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- כלום ולשאלה המתחלפת: מה אתם מאחלים לחיילים ולתושבי הדרום? שקט ושלווה

א נ י../images/Emo3.gif

שם - מור
גיל - 17 וחצי
אזור - המרכז
מה שיר השבוע שלכם [של מיילי\האנה] - These Four Walls
מה שיר השבוע שלכם [לא של מיילי\האנה] - About You Now - Miranda Cosgrove Seventeen Forever - Metro Station Paula Abdul - Dance Like There's No Tomorrow
להקת השבוע שלכם - Merto Station,Jonas Brothers
בילוי השבוע שלכם -לא היה,הייתי חולה כל השבוע:S
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם -דם אמיתי,בנות גילמור,אלן וספיישל השנה החדשה של מיילי - "A Miley-Sized Surpsrise Party"
ספר השבוע שלכם - דמדומים.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע - התבלבלו לי מילים במשך כל היום עד כדי כך שאמרתי לאחותי 'תתלי את הקומקום בארון'.
ציטוט השבוע שלכם - ללא ספק,"תתלי את הקומקום בארון".
משהו שהרס לכם את השבוע-הייתי חולה והפסדתי המון בצפר,מדכא.
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ביקרתי את סבתא וסבא אחרי המון זמן שלא..וממש התגעגעתי אליהם
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחר אני מצטלמת לספר המחזור [י"ב,דאא..] אני כ"כ מחכה!
ולשאלה המתחלפת: מה אתם מאחלים לחיילים ולתושבי הדרום?שקט ורגיעה סוף כל סוף
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה